19
jun
Seneste opdatering: 20/6-16 kl. 2334
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden nægtede en fransk politimand at give præsidenten hånden. I denne video retter betjenten Sébastien Jallamion et frontalangreb på Hollande og masseindvandringen af muslimer. Når det knager i hær og politi, er tidspunktet kommet, hvor politikere kan tillade sig at blive rigtig nervøse.

Robert Spencer: Trump Was Right.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 20 juni 2016 - 20:07 - Svar

Spencer er altid skarp og to the point! Bravo, Spencer! Han får dækket meget i denne video, og bemærk også det med Tyrkiet, som Merkel jo betaler milliarder af vores skattekroner til(!), og som i realiteten er pro-Daesh og ikke blot behandler Daesh-bags på tyrkiske hospitaler, men sandelig også hvidvasker olie for dem. For ikke at nævne, at Tyrkiet leverer våben til Daesh. Hører vi om det i MSM..eller fra vore leflende politikere? Nope!
Jeg faldt over noget, som den tidligere KGB-officer Yuri Bezmenov siger meget rammende i denne video fra sidste år, nemlig om demoralisering: “A person who is demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. …he will refuse to believe it…. That’s the tragedy of the situation of demoralization….” https://www.reddit.com/r/videos/comments/35jvni/kgb_defector_yuri_bezm enovs_warning_to_america/
USA har været foregangsland i perverteringen af Vesten, fx med sin LGBT-agenda og underholdningsindustri, og den forsøger at brainwashe vesterlændinge til at acceptere ikke blot LGBT-agendaen, men også islam. Man skal være politisk korrekt for alt i verden, og tage horder af muslimer ind og byde dem velkommen. By orders from the Merkel-Obama-alliance! Uanset faren.
Bezmenov siger meget klogt, at næste trin er destabilisering: “The next stage is destabilization…. It only takes 2 to 5 years to destabilize a nation. This time what matters is essentials; economy, foreign relations, [and] defense systems. And you can see it quite clearly that in some… sensitive areas such as defense and [the] economy, the influence of Marxist-Leninist ideas in the United States is absolutely fantastic. I could never believe it 14 years ago when I landed in this part of the world that the process will go that fast.”

Lad os se, hvor lang tid der går, før Europa er så destabiliseret, at indfødte befolkningsgrupper vil begynde at svare igen med seriøs vold. Mit gæt, og her er andre sikkert ret enige: ikke ret lang tid nu.

Breidablikk

Posted: 21 juni 2016 - 22:03 - Svar

Angående Jallamion, her et godt intervju, fransk. Modig kar, og selvoppfordrende, et reelt forbilde!
https://www.youtube.com/watch?v=uMG6ftQwQ4E

Leave a Comment