23
jun
Seneste opdatering: 23/6-16 kl. 1646
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg ved, at opinionen har rykket sig til det mindre gunstige efter mordet på Jo Cox, hvad de to ting så har med hinanden at gøre, men alt er endnu ikke tabt. Vi krydser fingerene her med den konservative Daniel Hannan og Iben Tranholm, der interviewer den engelske dronnings præst. Lad dagen i dag blive begyndelsen til stækningen af EU’s udemokratiske, totalitære magt over os alle og starter en kædereaktion, EU har trængt til i mange år.

Jeg var desværre med til at melde os ind fordi jeg var ung, dum og borgerlig, men i dag er det venstrefløjen og storkapitalen, som elsker EU, derfor er der 1000 gode grunde til at afsky det. England er ved at regne væk, hvem det så gavner. Rain and floods bring chaos to Britain’s biggest day in history: Millions battle through torrential downpours to cast their EU referendum vote as latest poll shows result is on a knife edge


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Jag bara hoppas på det bästa och att valfusket inte blir alldeles för stort.

 • S Pdlr

  Ser just nu ut som Brexit vinner! 52% av rösterna när 60% räknats! Etablissemanget storgnäller, Carl Bildt twittrar vilt…”Beyond comprahension”, och annnat (m)-strunt! Detta kan bli den bästa midsommaraftonen i mannaminne!

  Nigel Farage declares “Independence day!” http://www.theguardian.com/politics/eu-referendum

 • Niels Henriksen

  52 – 48 !!!!!!!!! 😀 😀 😀 Do you believe in miracles? 😉

 • FelixKrull

  Saa meningsmaalingerne var manipulerede?

  Quelle surprise!

 • Mats500

  Så blir det Brexit – det var en nyhet som heter duga! Ja – detta blir den bästa midsommaraftonen i mannaminne!
  (Sverige firar midsommar i dag).

 • invernes

  Marine Le Pen
  ✔ ‎@MLP_officiel

  Victoire de la liberté ! Comme je le demande depuis des années, il faut maintenant le même référendum en France et dans les pays de l’UE MLP

 • invernes

  England har sagt nei til diktaturet EU ! når skal svensker og dansker tvinge sine landssviker politikere til folkeavstemning ?

 • invernes