8
jul
Seneste opdatering: 8/7-16 kl. 1400
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Glem det. Sverige har haft flere mord på homoseksuelle begået af muslimer – som er tystet helt ned. De kan ikke rumme det, de der Pride-marcherende genusteoretikere der er “politisk engagerede,” selvom de i alles interesse skulle holde sig langt væk fra det. Arg Blatte (Den Vrede Perker) er helt i topform her. Se også Gøteborg: Mordet på en vietnamesisk transvestit og Hatbrottet i Tantolunden.

Snapshot af det svenske socialdemokrati

Jeg havde aldrig troet, jeg skulle komme til at længes efter Ingvar Carlsson og Göran Persson, men i retrospekt ser man, at partiets talentmasse holdt op med dem. Grænsen går helt præcis ved Mona Sahlin, Stefan Löfven og Veronica Palm. De er blottet for gehør og begavelse, man kan bare høre Löfvens tale i Almedalen for at overtyde sig. Og så kalder de sig endda “Fremtidspartiet.” Desværre, fremtiden sluttede for 20 år siden, men de talentløses mentalitet befinder sig stadig hvor det var, da partiet i 1968 havde 50.1 procent af stemmerne. Det er Konen (partiet) i Muddergrøften rent mentalt. Det er hule pampere, det er bare pinligt. Partiet er dødt, og ser ikke ud til at kunne genoplives. Forsøg med Juholt, Sahlin og Löfven er slået fejl.

13626952_264416480600658_3974053201193837960_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hestehandleren

Posted: 8 juli 2016 - 09:27 - Svar

“Angry foreigner” bliver bedre og bedre… “Latte mastubating hipsters” PRICELESS..!

  Snaphanen DK

  Posted: 8 juli 2016 - 10:50 - Svar

  yes ! Billedsiden er også god

FelixKrull

Posted: 8 juli 2016 - 14:29 - Svar

Formidabelt foto. Har du taget det?

  Snaphanen DK

  Posted: 8 juli 2016 - 14:32 - Svar

  Jeg fandt det på en svensk Facebook – hvem der har taget det, ved jeg desværre ikke

Niels Henriksen

Posted: 8 juli 2016 - 14:36 - Svar

  Niels Henriksen

  Posted: 8 juli 2016 - 14:58 - Svar

  Konventionerne er blevet deres egen værste fjende

  http://linkis.com/www.altinget.dk/arti/Wej5q

  Med beskyttelse af seriekriminelle som Levakovic og flygtningestrømme tværs igennem sikre lande har menneske-rettighedskonventionerne fået utilsigtede virkninger. Stadig flere politikere lægger nu afstand til konventionerne.

  Kernerettigheden – at et naboland ikke bare kan returnere i flygtning i livsfare til et diktatur – er der givetvis stadig folkelig støtte til. Men som 2015 viste, har flygtningestrømmen en anden karakter i dag.

  Sidste efterår kunne man se flygtninge fra lande som Syrien, Irak, Afghanistan og Eritrea vandre gennem fem-seks-syv sikre lande for at ende i Tyskland, Holland, Belgien eller Skandinavien.

  Det har aldrig været hensigten. [!!!] Beskyttelse mod forfølgelse er en menneskeret. Men det ikke en menneskeret at leve i et nordeuropæisk velfærdssamfund.

  Total sammenblanding

  Nu er det ikke nødvendigvis ordlyden i flygtningekonventionen, der er hovedproblemet. Ifølge
  konventionen kan man godt lave en lynbehandling ved grænsen til Tyskland og derefter returnere asyllanterne. For Tyskland er jo et sikkert land. Men det sker kun i begrænset omfang.

  Det skyldes, at endnu en international aftale – den såkaldte Dublin-forordning – kun giver ret til at returnere asylansøgere, hvis de først har søgt asyl i et andet land,[!!!] eller hvis man kan bevise
  ulovlig indrejse til et andet land. Og selv da er det op til forhandling mellem landene.

  Dermed er man endt i en situation, som absolut ingen havde forudset, da Danmark som det første land underskrev FN’s flygtningekonvention tilbage i 1952.

  Det, der var ment som ret til beskyttelse af vitale rettigheder, er endt som total sammenblanding af asyl og migration.

  En flugt, der for syriske flygtninge starter som en reel flugt fra en brutal borgerkrig, men undervejs forvandler sig til en migration til lande, hvor man kan få bedre materielle forhold end steder som Tyrkiet, Grækenland, Serbien, Makedonien, Kroatien og Slovenien.

Leave a Comment