17
jul
Seneste opdatering: 17/7-16 kl. 1927
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vi lever i en tid af fede overskrifter, men hvis man vi se hvor langt samfundsopløsningen i Frankrig er skredet, skal man se samtlige, samtidige begivenheder i hele Frankrig den 13-15 juli i år: Omerta médiatique autour des violences urbaines du 14 juillet : plusieurs commissariats attaqués.

Kan Frankrig reddes? Næppe. Det bliver langvarigt, men det er en dødskamp, man mest tænker på. Se også Enzensberger, Andersen, Hastings och andra om vad som pågår i Europa og Nice jihad mass murderer has three family members who are jihadis

Spengler: Få tusinde deportationer er nok

 The way to win the war is to frighten the larger community of Muslims who passively support terror by action or inaction–frighten them so badly that they will inform on family members. Frightening the larger Muslim population in the West does not require a great deal of effort: a few thousand deportations would do. Western intelligence services do not even have to deport the right people; the wrong people know who they are, and so do many of their neighbors. The ensuing conversation is an easy one to have. “I understand that your nephew is due for deportation, Hussein, and I believe you when you tell me that he has done nothing wrong. I might be able to help you. But you have to help me. Give me something I can use–and don’t waste my time by making things up, or I swear that I’ll deport you, too. If you don’t have any information, then find out who does.” Nice attack: Why the terrorists are winning the intelligence war — Spengler

Front view of the truck attack

Dramatic moments when terrorist drives through the promenade, swerving left and right …. Truck heading straight towards cameraman …. Rest in Peace.

‘My daughter, my daughter’: Horrifying new footage shows victims’ eye view of moment terror truck ploughs into Nice crowd and woman’s blood-curdling screams for her missing child


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 17 juli 2016 - 12:23 - Svar

De dumme velgerne i Vest Europa får det helvete de fortjener ! de stemmer på de politikerne som elsker islam og dens terror, de jubler for diktaturet EU.

Fransk högerpolitiker: Totalförbjud slöjor, kasta ut utlänningarna och stäng jihadisternas moskéer.

En politiker som sier sannheten, han hadde trengt franskmenns stemmer, hvor er de dumme velger sauene ?

http://www.friatider.se/fransk-hogerpolitiker-forbjud-slojor-kasta-ut- islamisterna-och-stang-moskeer

TheReligiousCynic

Posted: 17 juli 2016 - 16:41 - Svar

Ingen frykter den hvite mann mer – og så vokser de andres hybris.

Jeg sier “den hvite mann” og ikke “vestens mennesker” for utenfor vesten er det det helt riktige begrep.

mjolly

Posted: 17 juli 2016 - 17:03 - Svar

Et annet råd som jeg leste et sted er å deportere 1000 muslimer for hver innbygger de dreper.

  oladunk

  Posted: 17 juli 2016 - 17:22 - Svar

  Samtlige muslimer må ut av Europa ! dette svineriet må fjernes helt.

Morten - - -

Posted: 17 juli 2016 - 18:11 - Svar

Tak for det velmente forslag til, Hvad Der Bør Gøres. Men der er overhovedet ikke behov for forslag til Hvad Der Bør Gøres. Der er alene behov for forslag til: Hvordan Når Vi Overhovedet Dertil, At Vi Kan Gøre Noget Som Helst. For når vi først dertil, kan vi gøre Hvad Som Helst, Der Tjener Formålet.

Altså: Hvordan kommer vi dertil?

– – –

  T. Snorrason

  Posted: 17 juli 2016 - 18:31 - Svar

  Her kommer løsningen, hvis politikerne ikke tager sig sammen.
  Der er kun en løsning, ideolgien må udryddes fra jordens overflade.
  https://www.youtube.com/watch?v=BTrYK08MZ0Y
  Når USA er blevet ramt af lidt mere terror og Obama væk, kommer svaret – de øvrige storstater er utvivlsomt klar, man skal blot først enes om, hvorledes diverse landområder og naturressourcer fordeles.

Hestehandleren

Posted: 17 juli 2016 - 18:40 - Svar

Man skal ikke underkende dumheden i folkedybet… Mange af mine venner synes at “muslimer er; åh så gode mennesker”… Mens de sviner etniske tyskere, Italiener, Grønlændere osv til…. Det er IQ +100 mennesker, der er blevet syltet ind i “tolerance” og “stakkels flygtninge”… Når jeg snakker om Paris, Nice, Orlando osv, med dem.

Jeg har familie der er venligboere… Og kontaktpersoner til “Syriske familier”… Og, åh… De er allesammen hjernekirurger og raket ingeniører… Fakta vil ingen vide af.. og hvis talen kommer på det… Så var NIce terroristen… jo Franskmand og Orlando terroristen Amerikaner…. De havde jo Fransk og Amerikansk PAS… INTET kommer til at ændre sig for disse 80% af befolkningen ikke engang når de får deres døtre beriget med somaliepik og deres sønner dræbt i et terrorangreb… LØBET ER KØRT… TAK FOR LORT…

Åhhh, og så glemte jeg at tilføje… At de synes det ville være fint hvis Europas befolkninger, blev skiftet ud med Arabere… De er jo såååå spændende med deres kultur… og deres mange børn… Ja de siger sågar… At vi har brug for dem.. og vi skal være taknemmelige for alle dem der vælger Danmark… IDIOTI kæmper man desværre forgæves imod… Den vestlige civilisation, har fuldstændig tabt orienteringen og hjernen…

  steen

  Posted: 17 juli 2016 - 19:24 - Svar

  Nice jihad mass murderer has three family members who are jihadis

  https://www.jihadwatch.org/?p=95891?p=95891

  Chingachgook Jensen

  Posted: 17 juli 2016 - 21:54 - Svar

  Intet som ikke kan løses med tæsk og huskekager.
  Så kan selv de kloge genfinde fornuften.

Leave a Comment