18
jul
Seneste opdatering: 19/7-16 kl. 1408
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jihad never sleeps. Premieminister Manuel Valls blev voldsomt buh’et ud af de sørgende. Helt hvor voldsomt fremgår ikke af MSM. Vreden mod islam og politikerne har taget et kvantespring sammenlignet med efter andre terrorhandlinger.

Hvem og hvad “vi er i krig med,”som Søren Pind diskuterer i Deadline,  er i vidt omfang sofisteri og efterrationalisering. Der er jo ikke nogen, der har påstået vi er i krig med alle muslimer, vel Pind?

Krigen er ved at være en realitet, franskmændene er ved at have fået mord nok, og politikernes masseindvandring, der aldrig har haft støtte fra mere end 25 procent af befolkningen, er ved at kuldsejle. Ansvaret er alene den klikes, der gennemførste det hen over hovedet på befolkningen. Havde de spurgt den danske befolkning i 1983, havde de fået et “nej,” så det lod de bare være med.

Hvem vil nu eje en brugt multikultur, der glemte at tage højde for islam? Jeg føler nul ejerskab og heller intet fælleskab med de politikere, der har kuppet os. “Vi skal stå sammen,” siger de nu efter ethvert massemord. Nej, I står bare sammen med jer selv, og ser hvor længe I klarer det.

Vælger de indtil videre grotesk uansvarlige europæiske politikere at fortsætte, som om næsten intet var hændt, vil de med absolut garanti få den hårde identitetspolitik lige op i deres åbne ansigter. Det er her, hvor etnisk og religiøs baggrund er afgørende parametre, og dén politik er ikke rar at tænke på, og jeg ønsker den ikke, da den vil være bundløst uretfærdig over for de ikke-vestlige, der holder af Europa for Europa og europæernes egen skyld.Uhrskov: Læren af Nice.

AN attacker has reportedly been caught carrying a huge blade at a vigil for victims of the Nice terror attack.Cops are said to have pounced on the man who one witness reported was carrying a “machete”.

Buzzfeed reporter Ryan Broderick said a crowd, many of whom were crying, were yelling at the attacker as he was bundled into a police car.Vigils are being held tonight in Nice and across France in memory of for more than 80 killed and 200 injured after a terrorist drove a lorry intro a crowded street and then open fired. Nice vigil where mourners were praying for dead

I fransk Metro Xpress kunne man se massemorderens sidste selfies.

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LennsussebassaɱØяñιηg$ʇðя ©™invandrare1957Multikulti ist tot Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lenn
Guest
Lenn

Jonathan Miller, city councillor i sydlige del af Frankrig, siger, at franskmænd forbereder sig på krig: “Just down the road from me on the outskirts of Montpellier on the shores of the Mediterranean Sea, there’s long been a gun club where enthusiastic game hunters can polish their skills during the off-season. The new members are not all motivated by the love of shooting sports. Benoit, a local olive farmer who owns more than a dozen rifles, pistols and shotguns, as well as an AK-47 assault rifle, admitted to me this weekend something much darker. “‘They’re getting ready for a war,’… Read more »

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Två mord i Sverige igår och skottlossning på flera ställen i Malmö. När ska politiker inse sanningen. Och framför allt var går gränsen för inbördeskrig vi närmar oss den mer o mer inte mellan invandrare o svenskar utan mellan invandrargrupper. Man tar seden med sig dit man kommer och man hetsar varandra och andragrupper. Europa är verkligen illa ute och svenska politiker har det största ansvaret. Bilderbergaren Bildt vill ju fortfarande ha med Turkiet i EU man kan ju undra varför och vilken agenda. Sen kan man undra varför alla länder med låg välfärd ska med i EU. Är det… Read more »

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Jag tog en skärmdump med honom som jag hittade på Twitter. Där den gamle ulven blir super-ägd av en ung ryska. 😉

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Herregud över den mannen. Inför demokrati efter svensk modell i Ryssland så får vi se vad som händer. Titta Libyen nu och under Gaddafis tid. Demokrati måste växa fram sakta man kanske pratar om hundra eller två hundra år i vissa länder. Dom som drog igång den arabiska våren borde ta sitt ansvar för vad dom ställde till med.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Han ska dock ha tack för att jag hittade den tjejen. Började följa henne direkt. 😉

sussebassa
Guest
sussebassa

Carl Bildt er helt hjernedød/vasket…så flaut å lese hans kommentarer…en livsfarlig mann for Svenskene.
I går på svt ble Reinfeldt intervjuet om det virkelig var 1 mann som stod bak Nicetragedien…og han vinklet det inn på Sinte aggressive flyktninger…de sinte menn..altså ikke muslimer.
Så nå er strategiene endret seg, de prøver på det..enda en hjernedød zombi som tror vi kjøper dette tragiske nonsens..hvor tok hjernecellene veien…

invandrare1957
Guest
invandrare1957

Han har nog en agenda som han lever efter. Titta vad Lundin oil har gjort genom åren i Afrika där han satt i styrelsen. Sen Bilderberg som han är ständig medlem i om jag har förstått rätt. Lyssna på hans hustru hon predikar för precis samma sak i EU. Sveriges farligaste man.

Multikulti ist tot
Guest
Multikulti ist tot

17-årig flygtning amok med økse i tysk tog: Tre personer i livsfare

http://www.bt.dk/udland/17-aarig-flygtning-amok-med-oekse-i-tysk-tog-t re-personer-i-livsfare