27
jul
Seneste opdatering: 28/7-16 kl. 0855
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvor meget kan Frankrig holde til, spørger Spectator. Hollande har fået nok, han genopstiller ikke. Enhver kan se på tv, han ikke tror på sagen længere. Sarkozy har haft sin chance, han gjorde intet ved indvandringen som alle præsidenter har lovet i fyrre år. Måske var det derfor i denne uge, at Marine Le Pen blev præsident.

Der er en del krigsretorik, men når Daniel Hannan taler om borgerkrig, lytter man. Det kan de godt gøre i hele Vesturopa, alle de politikere der systematisk  har sparet sammen til denne vold i fyrre år. Frankrig kunne lige så vel være England, Sverige eller Holland. Ja, Danmark. Når main stream tories begynder at snakke om krig, bliver de hovedskyldige i en evt. sådan nervøse. “Det er ubehageligt”, sagde Jørgen Bæk Simonsen i går. Det bliver ikke behageligt at stå som skyldig til den tid, om det så først er om ti år, det kan Bæk Simonsen bide sig i næsen på.

“The civil war has begun.” Since the Nice abomination, those words keep coming into my mind. When the Charlie Hebdo attack took place last year, I wondered whether it might be a one-off, an epochal, never-to-be-repeated enormity.

But it was soon surpassed by the horror of the Bataclan massacre — over which the authorities now stand accused of having covered up details of torture and mutilation. Now Nice. [..]

In Houellebecq’s novel, Ben-Abbes wins because all the main parties back him against Marine Le Pen, the National Front candidate. I fear Madame Le Pen will be the chief beneficiary of these killings, just as I fear Donald Trump will be the beneficiary of the killings in Dallas and Baton Rouge, La.

The threat of violence flicks switches in our brains, making us behave — and vote — differently. Just as these terrorist outrages will push French voters to Le Pen, so her rise will push more French Muslims to radicalism. From where I’m standing, there are few good outcomes.

Dan Hannan, a British Conservative MEP. France: The civil war has begun


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 27 juli 2016 - 16:37 - Svar

Folket i Vest Europa må først skaffe seg våpen, for politikerne vil bruke hæren mot eget folk.

  sussebassa

  Posted: 27 juli 2016 - 17:02 - Svar

  De vil nok prøve, men husk i hæren er også noen sønns/barnebarn mm…så jeg tviler de vil skyte egen familie.

   invernes

   Posted: 27 juli 2016 - 19:03 - Svar

   Ja jeg glemte poenget, etter kort tid vil soldater gå over på folkets side, etterpå vil landssvikerne dingle 🙂

    sussebassa

    Posted: 27 juli 2016 - 20:06 -

    Ja. så er det.
    Ellers dingler Reinfeldt redan.. friatider.se

  jasminum

  Posted: 27 juli 2016 - 21:30 - Svar

  Ja, jeg tenker på en knudrede, veldig knudrete stein jeg eier, fått i en stein- og mineralbutikk. Den skulle jeg gjerne ha rettet mot ham som drepte en gravid kvinne med machete – tenk om jeg hadde truffet ham mens han hadde macheten i luften klar til hogg. Anything goes, tenker jeg – når det gjelder. Kniver har de fleste, gjemme dem ikke bort. Og sto jeg i faresonen rett foran en morder, så – vel jeg må anskaffe meg noe liknende pepperspray. På tide, høy tid å handle. Det VIL bli farlig(ere). Og: keep hold of your weapon, du som har.

  Tusen takk myndigheter, er det hat dere vil ha, så vær så god. Hva, er det hva de sikter mot? Tenkte meg det. Tenk på all den handlefrihet det frigir. Folket konsentrert om islamisters og deres potensiale for terror, da kan NWO tilhengerne smi bak ryggen på sauene i alt større tempo. Smi, sa jeg det, når jeg mente omforme samfunnet slik at det passer som hånd i hanske til globalistenes agenda. Voila. Borgerkrig og skrekk iscenesatt, begrunnet og tolerert. Underskrevet mangt et lands ledende myndigheter, eks. Hollandé, Merkel bl.a. EU sin Joker, drit og dra!

   invernes

   Posted: 27 juli 2016 - 23:10 - Svar

   Tiltredes 🙂

tavsen

Posted: 27 juli 2016 - 17:18 - Svar

En nyhed, der ikke blev gentaget 16:30 og er forsvundet fra Politiken.

http://www.dr.dk/radio/ondemand/p4kbh/regionale-nyheder-2016-07-27-15- 30-3#!/
I de seneste måneder er op mod 20 mænd og kvinder fra Københavns omegn rejst mod islamisk stat
Ifølge Politiken så er det et tæt forbundet netværk af militante islamister, der spreder sig over Vestegnen
Pilen peger mod Høje Gladsaxe, som ikke tidligere har været forbundet med militant islamisme
Helle Damgård udtaler
Vi har selvfølgelig kendskab til, at der er unge mennesker, der har forladt landet for at……

  sussebassa

  Posted: 27 juli 2016 - 18:15 - Svar

  Tur, ingen retur..deras val.

torstein

Posted: 27 juli 2016 - 17:47 - Svar

Europa blir en ødemark i dette århundre, takket være en kvasireligiøs humanistisk sosialistisk marxistisk politisk likhetsideologi som også omfavner og inviterer islam til Europa! Hvor mange religiøse drap skal vi godta før vi gjør opprør?
De rødgrønne og rosa politiske despotene og det sosialdemokratiske diktaturet styrer oss mot avgrunnen. Frem for et fritt Europa uten islam!
Vår norske rosablå statsminister Erna Solberg, H, bevilger 50 millioner kroner til forskning på “netthat/hatespeech”, det er et angrep på vår ytringsfrihet garantert av vår norske grunnlov av 1814. Solberg, Merkel og Zuckerberg er i seng med hverandre og vil kneble all ytringsfrihet i vårt frie Europa!

  sussebassa

  Posted: 27 juli 2016 - 18:00 - Svar

  Ta med Løfven også, samme ulla..det er alle de PK som nå styrer i Europa.
  Vi må kaste ut alle muslimer ifra Europa, og med det hatet mange sovende ..som nå våkner… pga all terroren, voldtektene, mordene, ranene mm begått av muslimer, som har økt enormt…endelig ser, så tror jeg vi ikke PK vil vinne nytt valg, men ved å velge partier som vil kasteut/stramme til for islams tilhengere vil vi vinne…Ut med islam massemorderne i hele Europa…
  Det er nå eller aldrig.

   invernes

   Posted: 27 juli 2016 - 19:04 - Svar

   Røven som svenskene sier 🙂

  Ann O Nym

  Posted: 27 juli 2016 - 21:46 - Svar

  Men Erna har ikke 9 millioner kroner til en ny maskin for kreftpasienter på Aker sykehus.
  Hun vil heller fortsette å gi mat, husly og klær til terrorister.

   jasminum

   Posted: 27 juli 2016 - 21:54 - Svar

   Slik at det ikke ulmer blant dem. Om det ulmer blant sauene så gjør det ikke noe, de blir middagsmat uansett. Og sauefeller har Ikea nok av, via sultan Erdogan.

    Ann O Nym

    Posted: 28 juli 2016 - 10:58 -

    Erdogan sitter og teller alle Euro han har fått av Merkel. Han sitter vel og ler av alle hjerneskadde politikere i Europa.

mjolly

Posted: 27 juli 2016 - 18:00 - Svar

Krigen har vært igang lenge, spesielt på skolene, med ikke-muslimske barn som ofre.

Leave a Comment