1
aug
Seneste opdatering: 3/8-16 kl. 1842
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg er ikke meget for politikere overhovedet, og valgkampe er politikere i anden potens. Følgelig afskyr jeg valgkampe, især når de som i USA er en kamp imellem svinedyre reklameburauer. Det er teater, og det er dårligt teater, der taler ned til mig.

Jeg har derfor ikke beskæftiget mig med den nu snart et år lange, amerikanske valgkamp – så er der Gud hjælpe mig midtvejsvalg oveni – det kan ikke engagere mig, der ikke engang følger en tre uger lang dansk valgkamp. Det er hovedgrunden til, at jeg ikke har fjernsyn: Det er nemmere at holde sit liv politikerfrit.

Både jeg og amerikanerne mener, at de to kandidater ikke holder målet for så stort og vigtigt et land: Trump og Clinton er de to mest upopulære kandidater nogensinde, så amerikanerne vil stemme den værste ud, og det bliver Hillary Clinton. Det ville jeg også gøre. De og jeg er villige til at løbe risikoen med den uprøvede Trump, der har sine egne penge med og ikke er i lommen på Saudierne, som den bundkorrupte Hillary Clinton. Hvis du vil have den korte version, se Black Pigeons Hillary Clinton: A TOP TEN Breakdown.

Hendes track record er kendt af amerikanerne, og så vidrig en person ønsker man ikke verden med mindre man er europæisk journalist og indbilder sig, at det har nogen mening at propagandere for Clinton i Europa. Hvad kommer det mig ved, hvem europæiske journalister ønsker valgt?

Den anden – eller tredje film – har jeg haft på lager længe til denne ene lejlighed. Det er Hillary The Movie, der klart nok er et partsindlæg, men rummer så mange vidnebyrd fra personer der har været tæt på hende, at den må betragtes som en vigtig kilde til hendes ubehagelige karakter.

Her er blandt andet historierne om, hvordan Hillary terroriserede Bills oceaner af elskerinder, ikke fordi hun var jaloux, men fordi ingen skulle true firmaet Clintons magtposition, for det er det de handler om: Magt og penge. Clinton Foundation er nu på 223 mio dollars (1.4 mia DKK), hvoraf mange er returkommission fra yderst tvivlsomme regimer og forretninger.

De to er virkelighedens Frank og Claire Underwood fra House of Cards. Derfor, lad den mindst ringe vinde: Trump. Clinton Cash: Khizr Khan’s Deep Legal, Financial Connections to Saudi Arabia, Hillary’s Clinton Foundation Tie Terror, Immigration, Email Scandals Together

Her er lidt at modstå danske mediers Hillary-panegyrik med:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?