8
aug
Seneste opdatering: 8/8-16 kl. 1613
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Se også dagens kronik af Anders Næsby: Europa sover videre

Boualem Sansal: Splittelsen om islam er Europas svaghed

Man husker måske den algierske digter fra min oversættelse 30 maj: “Islam vil søndersprænge vore samfund”

“I virkeligheden er der kun to valgmuligheder. Enten har Europa objektivt set både viljen og midlerne til at påtvinge muslimerne sin egen vision af, hvordan religionernes og islams plads i samfundet skal se ud. Eller også har man ikke vilje og midler, og i så fald skal man forhandle med muslimerne om at etablere det mindst skadelige kompromis.Enten et forbud mod islam eller også et konkordat, der tillader islam at organisere sig selv inden for visse rammer.”

Det er denne interne strid, der underminerer Europa,” siger Boualem Sansal. I romanen ” 2084″ beskriver han Abistan, et post-islamisk helvede, hvor radikale islamister har indført en ny kult af Abi, profeten for en ny, almægtig og nådesløs gud, Yölah. Dette Abistan eksisterer allerede, mener den algeriske forfatter.” Abistan er allerede ved at forme sig for øjnene af os med udgangspunkt i de zoner, hvor islamismen allerede er ved magten, som for eksempel Islamisk Stats kalifat, Saudi-Arabien og Iran.

Europa og i særdeleshed Frankrig opfattes af de islamistiske strateger som Vestens svage led. Europa er splittet og kan ikke organisere en samlet modstand mod islamisternes angreb, og Europa har desuden en betydelig muslimsk befolkning, som er dårligt integreret, forhadt og marginaliseret, og som det er muligt at mobilisere og vende mod ‘ de hvide’, som europæerne kaldes.” Kristeligt Dagblad, log in


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 8 august 2016 - 14:54 - Svar

Man kunne lett skape en frigjørings front i Norden ! jeg tipper man enkelt kunne danne en nordisk hjemmefront på 500 000 mann, nok til å fjerne landssvikerne og quisling regjeringene.

  jasminum

  Posted: 8 august 2016 - 15:29 - Svar

  Da ville vel Nato komme å si “BØ”. Opprør i et av de nordiske molbolandene, der hvor folket sover dag og natt.

   torstein

   Posted: 8 august 2016 - 16:55 - Svar

   “Dhimmi Norden”, innstiftet av islams velgjørere, tillater neppe noe oppvigleri fra landenes etniske befolkninger.

    sussebassa

    Posted: 8 august 2016 - 17:31 -

    Er det dette svaret du skal gi til dine barnebarn…
    Islam tillater ikke noe oppvilgeri, så jenter se fram til kjønnslemlesting, burka og 12 års gifte…

   sussebassa

   Posted: 8 august 2016 - 17:48 - Svar

   Tragisk…
   Noen har tydligen gitt opp før det verkeligen børjar…
   Kjempe for eget land og folk.

   Lenn

   Posted: 8 august 2016 - 23:10 - Svar

   Giver dig ret, Jasminum. Prøv at læs den artikel, som jeg vedhæftede for et øjeblik siden i dette kommentarspor.

  sussebassa

  Posted: 8 august 2016 - 16:12 - Svar

  Absolutt… er med på den, men timingen er viktig, derfor må vi vente til valet i Tyskland og Sverige er over.
  Merkel blir avsatt og SD styrer Sverige, ja då ja..få vi drahjelp..

   Lenn

   Posted: 8 august 2016 - 23:09 - Svar

   I mellemtiden spiller Erdogan Europa det største puds siden næsten-invasionen af Europa i Middelalderen, for han overdænger os med muhammedanere! Jeg læste, at der på kort tid er kommet 39.000 ind fra Tyrkiet til Grækenland, og sidstnævnte har kun sendt ca. 430 tilbage!? Det er jo groteskt! Erdogan er en medspiller i en særdeles ond plan.

    sussebassa

    Posted: 9 august 2016 - 09:22 -

    Det er korrekt, han er en manipulerende psykopat, som holder EUlandene som gissel..pengeutpressing.
    Dette får EU pampene ta på sin kappe…dom er ansvarlige..Merkel primært.
    Uavhengig av det kan de nordiske landene i alle fall prova kjempe imot..
    Gå ut av EU/schengen ville være en god och klok børjan.
    ..men å legge seg flat, overlate landene til islam uten kamp..stemmer i alle fall ikke med den Norske folkesjelen..WW2…knappast med den danske heller.

  Lenn

  Posted: 8 august 2016 - 23:06 - Svar

  hehe Inverness – din entusiasme er oprigtig og velment, men med mindre man kunne opvække de gamle vikinger, da ser jeg højst 150 mand fra hele Norden, som vil være klar til at kæmpe; jer her fra Snaphanen, og dem fra Uriasposten. Den moderne mand vil hellere gå i stramme bukser, barbere lår og andre intime steder, drikke latte og spille Pokemon, når han er færdig med dagens dont. Han aner intet om islam, og det interesserer ham heller ikke.

   invernes

   Posted: 9 august 2016 - 00:33 - Svar

   Man må leve i håpet. 🙂

   sussebassa

   Posted: 9 august 2016 - 09:34 - Svar

   Totalt fel.
   Det er mange SD`ere som går i stramme bukser mm, men inte er dom dumma i knollen for det nå ca 2 mill etter siste måling..så du tar fel..”for enkel konklusjon”.

mjolly

Posted: 8 august 2016 - 16:55 - Svar

Lenn

Posted: 8 august 2016 - 23:03 - Svar

Det er for sent. Prøv at læs denne artikel om en britisk mand, som havde et gruopvækkende syn om denne endetid, da han under en operation for 6 år siden fik hjertestop og var klinisk død i 55 minutter. http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/28418/Default.aspx

invernes

Posted: 9 august 2016 - 00:31 - Svar

invernes

Posted: 9 august 2016 - 00:35 - Svar

Litt humor fra Finland.
Video: Ilsken somalier till attack mot grävmaskin
http://www.friatider.se/video-ilsken-man-till-attack-mot-gravmaskin

Lenn

Posted: 9 august 2016 - 12:39 - Svar

OT – og så dog: Netanyahu siger, at Frankrig støtter opfordring til terror, og jeg har længe ment, at angrebene i Tyskland, Frankrig og Belgien (sidstnævnte sted er centrum for det onde EU, som også er anti-Israel), måske nu får igen af samme mønt, som de stiltiende har set Israel blive udsat for i årtier. Jeg tror, at Europa bliver som Israel, hvor onde muslimer vil begå drab på tilfældige, men det bliver sikkert endda værre her.

På denne side kan man rapportere de onde sider (meget grafiske!), hvor muslimer opfordrer til drab på jøder og kuffar, og jeg vil stærkt anbefale, at I alle går ind og slår et slag for både israelerne og os selv! Det er meget, meget alvorligt, at disse onde sider får lov til at florere på nettet http://www.theycant.com/single-post/2016/07/31/Netanyahu-France-itself -has-supported-incitement

Leave a Comment