20
aug
Seneste opdatering: 20/8-16 kl. 1609
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ytringsfrihed har mange ansigter. I går blevet tidsskrift i Sverige udelukket fra Bogmessen i Gøteborg. Dens tema var “yttrandefrihet.” “I Sverige är det yttrandefrihet att tysta människor,” skrev Roger Sahlström meget rigtigt. Til gengæld tillod de “Lenins Barnehjørne” og idag forsvarer Svend Wollter Stalin: ”Kommunismen har inte förstört någonting”. 1968 er i virkeligheden aldrig overstået i Sverige, det er blevet staten. I Riksdagen er Muren ikke faldet, og Sovjet eksisterer endnu rent mentalt.

Sverige er, som jeg har skrevet tidligere, ikke noget rigtigt demokrati. Det falder dem ikke naturligt, deres sjæl befinder sig for meget i Sovjetunionen, som Strindberg også skarpsindigt så. Det er, som jeg selv har døbt det, et teaterdemokrati. Dvs. at alle dem, der kun betragter overfladen, tror det er et demokrati. Dette gælder naturligvis ikke skåningene. Mistilliden til folket er for stor. Det er også den egentlige årsag til, at jeg overhovedet befinder mig her.

Obama er igen i rollen som globalisten, der mener USA er roden til alt ondt i verden, også når det ikke er. Hvis Obama giver internettet til FN, så er det godnat med dig og mig.

Norsk forsker: Muslimer blir syge af islamofobi

Nu anerkender jeg slet ikke ordet islamofobi, men i Norge og Sverige er det blevet givet magt af idiotiske politikere og journalister, ikke i Danmark. Er der virkelig færre idioter i Danmark? Hvad tror muslimer vi bliver af voldtægt, overfald og terror, og over at skulle afgive vores lande uden at vore blevet spurgt? Når europæerne en dag giver tilbage med samme mønt, og det vil uvægerligt ske, skal de her tudesøstre mindst hospitaliseres og på invalidepension, de der ikke allerede er. Krigen politikerne har plantet, er indtil videre ensidig, den føres kun fra muslimsk side. Det er en rigtig Norgeshistorie – fra en pakistaner, der vist også siger noget om universiteter i al almindelighed. Nemlig: Galeanstalter.

Men nå er jeg lei av å snakke om meg. Den fiendtlige samfunnsstemningen mot muslimer skaper mye frykt blant muslimer. Jeg vet om flere som er redde for å gå ut alene på kvelden fordi de er redde for trakassering. Små jenter tør ikke gå hjem fra skolen fordi de opplever at voksne, hvite kvinner dytter dem vekk, forteller Ishaq, som påpeker at dette bare er en liten bit av det store bildet:

– Muslimer diskrimineres både i arbeidslivet, på boligmarkedet og i helsevesenet. Følgene er angst og depresjoner. Du blir rett og slett usikker på deg selv som menneske og på hvilken fremtid du kan ha, sier Ishaq som er utdannet lege.

Nå er det dokumentert at islamofobi, det vil si frykt for muslimske minoriteter og deres religion, påvirker muslimers helse negativt. Forskningen er utført av Jonas R. Kunst, postdoktor ved det psykologiske institutt ved Universitetet i Oslo.Muslimer blir syke av islamfrykt


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?