20
aug
Seneste opdatering: 21/8-16 kl. 0045
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem har ejerskabet til multikulturen, når det går galt? Det kan aldrig være befolkningerne, der aldrig blev spurgt. Tror nogen, politikerne stiller op, eller håber de på, at de er pensionerede, når det bryder sammen i vold?

At de vil være luft, når det går galt illustrerer Søren Pind i dag. I dag går han til angreb på “højrefløjen”. Han mener at “højrefløjens krigeriske retorik om islam bidrager til at øge risikoen for terrorangreb.” Det er altså “retorikken”, som forårsager vold, og ikke politikernes handlinger. Vi er på Herrens mark, hvis deres multikulturelle eksperiment går galt, altså værre end det allerede er gået.

Tak for oplysningen, Søren Pind. Murphys lov siger, at “Hvis det er noget, som ikke kan gå galt, så går det alligevel galt.” Når det gør, er der kun en skyldig part: Politikerne, der tvang en ulykke ned over borgernes hoveder. I stedet for at beskylde kritikerne, skulle Søren Pind heller virke for at afmontere den bombe, han og hans parti har anlagt, dvs. repatriering af alle der, der ikke bør være her. Måske haster det mere, end vi tror. Men Pinds parti tør ikke engang insistere, at EU bevogter de ydre grænser effektivt. De er skyldige i kommende ulykker som ind i Helvede. BBC Says Opposing Shariah Law Is ‘Islamophobic’

Reklame for Sverige i Istanbul lufthavn

Not good. Der står bare intet om, hvem der voldtager, for det er en statshemmelighed feministerne sidder hårdt på. Nu skal det siges, tyrkerne smører tykt på. Voldtægt i muslimske lande må være mange, mange gange højere eftersom koranen sanktionerer det. Ethvert argument tyrkerne har, taber de fordi de er ude af kontakt med vestlig virkelighed. Men jo mere muslimske vi bliver, desto mere mister vi den samme virkelighedskontakt, og vore ledere vil jo stadig indlemme Tyrkiet i EU.

Sandhed er central i kristendommen, men i islam spiller den ingen rolle. Sandhed er, hvad der passer mig idag, i morgen kan det være noget andet. Islam er den perfekte religion for løgnere, mafiosoer og psykopater. Det er ikke noget tilfælde, at Adolph Hitler var charmeret af den. Desværre har den også skabt løgnere, mafiosoer og psykopater i 1400 år, og vesterlændinge kan ikke forstå den mentalitet. Det bliver de nødt til, hvis det er deres hensigt at overleve. Om de vil det, virker i skrivende stund ret uvist. WSJ: Why Hitler Wished He Was Muslim

An advertisement in Istanbul’s main Ataturk International Airport on Friday warned travelers against high number of rape incidents in Sweden, after a political dispute between Turkey and Sweden emerged over a tweet.

“Travel Warning! Did you know that Sweden has the highest rape rate worldwide?” the news ticker said in Turkish and English on billboards at the airport’s international terminal.

The warning message, accompanied by a large of copy of the front page of Gunes newspaper, read: “Rape country Sweden”, describing the European country as having the highest rate of rapes in the world. Istanbul airport ad highlights Sweden’s high rape cases


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?