25
aug
Seneste opdatering: 25/8-16 kl. 1502
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Trump holder sådan et kæmpe møde hver aften. Ganske godt gået af Trump, der er to år ældre end Clinton. Hillary Clinton har ikke givet en pressekonference i over tohundrede dage. Jeg ved ikke, hvad hun laver, men på denne måde holder hun ikke et knebent forspring helt til 8 november. FULL EVENT: 10K Donald Trump Rally in Jackson, Mississippi 8/24/16

Islamlektion for feminister

Man kunne tænke sig Radikale eller Alternative kvinder.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Charles Nielsen

Posted: 25 august 2016 - 13:19 - Svar

Hold da kæft: Sikken en tale fra Nigel Farage.! Det er helt sikkert Trump vinder præsidentvalget her den 8 Nov.
Det kan bare ikke passe at forræderen Hillery Clinton skal vinde, For folk er da ikke så dumme.
(Benghazi, Emails og Foundation in mente)

Trump: White House !!
Hillery: Jail House !!
Bernie: No House !!
Obama: Out House !!

Det har jeg det godt med. !!

Polka Charlie

Posted: 25 august 2016 - 13:30 - Svar

Nigel Farage! Hold nu helt kæft.. Ikke fordi man ikke vidste det i forvejen, men – wow – han er en helt exceptionel taler. Wow.

  snaphanen

  Posted: 26 august 2016 - 06:11 - Svar

  Ja, Trump er en meget god kommunikator, men ikke på Farages niveau

   Polka Charlie

   Posted: 27 august 2016 - 12:24 - Svar

   Det var Nigel Farage, som jeg mente var en exceptionel taler, ikke Trump. I de Trump-taler jeg har set, der har han, Trump, momenter hvor han interagerer godt med tilhørerne, men som taler, der er han ikke specielt interessant.

Oliver Langeland

Posted: 25 august 2016 - 14:41 - Svar

Meget bra gjort av Nigel Farage! Mange truet hans døtre med voldtekt/dødstrusler. Sivile mennesker som kom med slike ting ble ikke tiltalt. Rapper Lunar Cobain Threatens To Rape Nigel Farage’s Daughter https://britmannia.com/2016/06/30/rapper-lunar-cobain-threatens-to-rap e-nigel-farages-daughter/ Det stinker elitiske lukter av det hele.

Meget hyggelig at han forsetter i det samme sporet og kjemper imot globalistene og deres ideer om at alle nasjoner skal fjernes. Kanskje til og med Trump gjør noe med BIS, sentralbanker og banker?! Hvis han ikke gjør det så vil det bli kaos uansett.

Det gjeldsbaserte penge-systemet https://no.wikipedia.org/wiki/Penger er dømt til å kollapse ganske snart siden gjelden vokser eksponentielt. http://www.economist.com/content/global_debt_clock Dvs: Etter tredje verdenskrig som ikke kommer til å bli lik som WW1 og 2, men mer asymmetriske hybridkriger og internasjonale terroristgrupper og krigene blir litt som borgerkriger. Hvis du skal gjøre bare EN ting i livet: Bidra til å ødelegge dette systemet og få kastet finansterrorister i fengsel på livstid. De står bak den planlagte finans/gjeldskrisen av 2007 som de bare har forverret og som venter på oss. Men ikke minst: Sørg for å få fengslet politikerne som har gitt dem den nesten ubegrensede makten og rikdommen de har. De er nettopp disse som står bak krigføringen og dermed innvandring! Husk at dem fikk også politikere på høyre og venstresiden til å invitere muslimene til Europa! Det handler om at gjelden øker hele tiden og for å holde følge med gjeldsveksten så må man ha høy befolkningsvekst eller høy innvandring!

Gjelden og innvandrere er to våpen som skal ødelegge våre samfunn og nasjoner.

On February 17, 1950, James Paul Warburg confidently declared to the United States Senate: “We shall have World Government, whether or not we like it. The only question is whether World Government will be achieved by conquest or consent.”

National borders are ‘the worst invention ever’, says EC chief Jean-Claude Juncker http://www.independent.co.uk/news/world/europe/national-borders-are-th e-worst-invention-ever-says-ec-chief-jean-claude-juncker-a7204006.html

“It is no coincidence that the century of total war coincided with the century of central banking.”
― Ron Paul, End the Fed

The Nazi (BIS) Bank for International Settlements https://sites.google.com/site/nocancerfoundation/bis

Hestehandleren

Posted: 25 august 2016 - 16:08 - Svar

Jeg håber og tror at Trump, kan “motiverer” en stor del af de 50% af amerikanerne der aldrig stemmer… Til at rejse sig fra sofaen og stige på “The Trump Train”… og stemme “parnaset” i Washington hjem, en gang for alle… GO TRUMP GO… 🙂

FelixKrull

Posted: 25 august 2016 - 17:01 - Svar

Jeg er 100% til Gudekejseren, men Farage udstiller hvor daarlig en taler Trump i grunden er. Folk stemmer ikke paa Trump pga. hans karisma, de stemmer paa ham pga. hans politik.

TaSedenDitDuKommer!

Posted: 25 august 2016 - 17:28 - Svar

Det är synd att SD i Sverige inte stöder Trump, de är riktiga fegisar, typiskt svenskmentalitet, vi får se vem som vinner först! Hillary är den som kommer att starta WW3, Trump ville aldrig att USA skulle gå i krig mot Irak eller Libyen! Fråga Hillary hur många krig hon har varit med och startat i mellanöstern, hon är en mördare!

  Anna Svensson

  Posted: 25 august 2016 - 21:19 - Svar

  Jag fattar inte heller varför de inte vill ge Trump en chans, denna Hillary är det värsta som kan hända mänskligheten ifall hon väljs. Att Trump inte är politiker är enbart till hans fördel.

   TaSedenDitDuKommer!

   Posted: 25 august 2016 - 21:30 - Svar

   Kolla på den om Trump av Marcus. nu vänder det för Trump!
   http://www.tv4.se/personer/marcus-oscarsson

   Gabrovitcs

   Posted: 26 august 2016 - 11:01 - Svar

   Ännu ett bevis på att ett sioniststyrt SD varken k a n eller f å r rösta på Trump.

mjolly

Posted: 25 august 2016 - 17:30 - Svar

Hva kan dette være tro.

Hemmeligholder asylsøkernes helsetrussel

Helseminister Bernt Høie nekter innsyn i et dokument knyttet til asylsøkernes helse. Opplysningene kan ha «skadevirkninger av et større omfang» hvis de blir offentlige, hevder departementet.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2016/08/25/195237866/hemmeli gholder-asylsokernes-helsetrussel

  torstein

  Posted: 26 august 2016 - 09:15 - Svar

  Norske helsemyndigheter unngår å nevne det svært alvorlige helseproblem flyktningene bringer med seg til vårt land, for ikke å gi innvandringsmotstanderne et godt kort på hånden, bl a i form av resistente virus og bakterier som ikke lar seg bekjempe med antibiotika. Dette vil påtvinge myndighetene enorme kostnader i fremtiden; strutsen holder hodet i sanden og vil ikke se.

Leave a Comment