5
sep
Seneste opdatering: 6/9-16 kl. 1406
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Prince Zeid bin Ra’ad bekræfter, hvad der har stået klart for mig i mindst ti år. Når den krudttønde europæiske politikere har anlagt en dag eksploderer, får vi der har advaret imod at anlægge den skylden. Ikke de der anlagde den og overhørte alle advarsler. Muslim UN Rights Chief Attacks Populists Trump, Farage, Wilders as ‘Demagogues’

Befolkningensudskiftningen er i fuld gang

Af Poul Højlund

Sidder og lægger sidste hånd på foredraget “Rigets tilstand”, som skal holdes første gang i aften i Skive. Jeg kommer vidt omkring, – her er nogle statusoplysninger om indvandring:

Danmark har haft indvandringsstop siden 1973. Siden den tid er ca. 552.000 indvandret, hvilket med efterkommere har resulteret i et samlet indvandre/efterkommer tal på ca. 720.000 – både vestlige og ikke-vestlige. Det betyder, at hver syvende bosidden i Danmark i dag har udenlandsk baggrund. Af disse 720.000 har ca. 229.000 fået dansk statsborgerskab, heraf 190.547 ikke-vestlige. (Alle tal fra Danmarks Statistik)

Klaus Kragekjær fortsætter

I henhold til Danmarks Statistik udgør alle indvandrere og efterkommere (1./2. g.) nu 20-23 % af befolkningsgruppen mellem 24-34 år. Læg dertil mørketallet af 3. g.ere født i 1980erne, primo 90erne, der, hvis blot en af forældrene er dansk statsborger, registreres uden for disse grupper som danske. Vi er således tæt på, at denne aldersgruppe består af 25 % vestlige og ikke-vestlige indvandrere.

Befolkningensudskiftningen er i fuld gang og vil virkelig eksplodere i de kommende årtier. Dette og vort samfunds transformation til et mere og mere islamiseret sluttende med et fuldt islamisk samfund inden for dette århundrede burde være enhver politisk debats vigtigste emne, men er det jo på ingen måde. Det diskuteres som emne overhovedet ikke blandt vores folketingspolitikere. Her har man mere travlt med – i den relation – totalt ligegyldige emner og forhold som, hvorvidt vores marginalskat skal være 54/55 % eller 49/50 %.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?