11
sep
Seneste opdatering: 11/9-16 kl. 1541
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis man er i tvivl om, at EU og de nationale politikere har opgivet at forsvare Europa og dets befolkninger, skal man bare se på Calais Jungle siden 1999. De lokale har været overgivet til deres skæbne af enhver myndighed, ligesom Juncker og EU hver dag nu udsætter Italien for en skånselsløs invasion af afrikanske subsaharans med nul asylgrund. Hvis du endnu tvivler på, de vil forråde dig: Lad være med det! Tvivler du på deres imkompetence: Lad være med det!

Men selv de få, der faktisk kommer fra en krig, – et eller andet sted under 20 procent – har overskud nok til at shoppe efter de fedeste velfærdsstater: ‘This country’s TOO POOR’ Shocking scale of migrants snubbing Serbia despite warm welcome.

Igår kunne man se, at den norske indvandringsminister har indset, at indvandringen fra Afrika er uden ende på grund af befolkningseksplosionen, som Vesten iøvrigt selv er skyld i ved at nedbringe børnedødeligheden uden at nedbringe fødslerne. Det udmærker hende blandt de fleste politikere, der ikke synes at have den blegeste anelse om, hvad de foretager sig.

Europas befolkninger synes forudbestemt til vågne, når de allerede ligger i kisten, som vi ser i Sverige netop i denne tid, og de vågner på trods af medier og politikere, ikke på grund af. MSM halser efter udviklingen, og de er mindst ti år bagud. De er gårdsdagen og det statsstøttede bagstræb, de er provinsialisme og “the willfull ignorance.”

Europa er efter alt at dømme på vej ud i uhjælpelige borgerkrige, og det store flertal ser det ikke. Lars Hedegaard udtrykte det i 2009: It’s 1932 in Europe. Hvis politikerne fortsætter 33 års forrædderi, kommer demokratiet ikke til at overleve, de selv næppe heller, en meget ringe trøst. De skal gøre sig én ting Helvedes klart: De er i fuld færd med for mange danskere, at forandre sig selv fra politiske modstandere til fysiske fjender. ‘Fysiske’ fordi effekten af deres handlinger truer stadig flere fysisk. Hvem eller skulle være skyld i dødsofrene ved Krudttønden, der forresten var vanvittigt billigt sluppet?

Hvis man ikke er fortrolig med Jean Raspail, kan man få en kort introduktion her: Jean Raspail: “Le Camp des Saints” (1973). Bogtitlen refererer til  den apokalyptiske Johannes Åbenbaring vers 20:9. “De drog op på jorden og omringede de helliges lejr”

Gilles Kepel: Europe May Be Heading Toward Civil War

Professor of political science at one of France’s most prestigious universities, Sciences Po, Gilles Kepel, claims that the current wave of Islamic terrorism in Europe is not so much a war of Western civilization against Islam, but a war within Islam itself.

The result is an entire generation, adherents of the extremist Wahabist and Salafist movements, who want not only to take over Europe, but to eliminate more moderate Islamic opposition, reports Die Welt.

Prof. Kepel foresees that the growing number of Muslims, who are forming what he calls the “Jihad Generation”, will likely continue to commit acts of terror in European cities.

The goal of the terror is not to provoke political change, but rather to incite hatred toward Muslims from the rest of society, which he believes would eventually radicalise enough Muslims to the point that Europe could enter into a full-blown civil war.

The long-term goal of the Jihad Generation is to destroy Europe through civil war and then build an Islamic society from the ashes, Prof. Kepel said. The strategy is similar to the expansion of Islamic State in Syria, Iraq, and Libya where the terrorist organisation was able to use the chaos of civil war to slowly build its forces, grow in power, and rapidly seize territory. Islamic Scholar: Europe May Be Heading Toward Civil War, – France monitoring 15,000 radicals


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?