13
sep
Seneste opdatering: 13/9-16 kl. 2245
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke én kvinde at øjne, ikke en gang en lille bitte pige i Pildamsparken i Malmø. Feminisme er Fandeme noget mærkeligt noget. Tak og lov denne afart af marxismen, er nærmest ikke eksisterende i Danmark. Når jeg ser, at Kunstige øer skal bringe Sverige og Danmark tættere sammen, bliver jeg mørkeræd. Læg mærke til den sektagtige underlægningsmusik på video 2, lige ud af Guru Maharajij og Scientology. Muslimska män fyllde park i Malmö. Det sås i hele landet, her i Dalarna.

I Dagens Nydeligheder kan man studere den ideologiske karikatur i matriarkatet: Så övar försvaret på att strida med genustänk. Den kommende krig ligner et nederlag, men man skal selvfølgelig spå varsomt i dag, hvor alt er i spil. Om ti år er vi meget klogere.

“Jag vet inte någon som ställer upp på det samhälle ni har skapat”

Inger Strand skriver

“God morgon Sofia Olsson.

Intressant att Aftonbladet lägger ut en längre artikel om “hat” i det svenska samhället.Kärnan är väl, som alltid, att ni vill bespotta Sverigedemokraterna än en gång. Så att det svenska folket, inte ens skall överväga, att lägga en röst på dem.

Idag vet de flesta svenskar att det var Fredrik Reinfeldt som förde in hatet i svensk politik. Och media har förvaltat det som ett lindebarn. Stefan Löfven går i samma fotspår. De få gånger han tittar fram.

Sverigedemokraterna har inte varit i närheten av den hatstruktur som etablissemanget byggt upp och eldar på.

Driver man en politik, utan något som helst ansvar, för vilka vi tar in i vårt land och ger dem förmåner så rasar allt förtroende för politikerna. Tycker ni det är konstigt?

Varenda parti och framförallt Socialdemokraterna, har en mörk historia vad gäller rasism, nazism och övergrepp mot enskilda grupper i samhället. Det nämner ni aldrig. Era yngre journalister kanske inte läst på tillräckligt.

I beaktande av detta har Sverigedemokraterna inte varit i närheten av något liknande.

Svenska folket har tagits som gisslan och tvingas, med kniven mot strupen, vara en mjölkko för etablissemangets vansinnespolitik. En politik, som knappt någon svensk hade godkänt, om de sluppit hoten, lögnerna och mörkläggningen från er aktivister.

Demokrati och yttrandefrihet hör till svunnen tid. I dag jagar man enskilda personer att hänga ut offentligt om vederbörandes åsikt inte harmonierar med etablissemanget.

Jag pratar med många. Jag vet inte någon idag som ställer upp på det samhälle ni i etablissemanget skapat. Inte en enda. Däremot har människor fått upp ögonen, mer och mer, för hur media i första hand, blåljugit och försökt få hjärnkontroll över folket. Det sprider sig just nu som ringar på vattnet.

Hatet, som ni ylar om, är inget annat än en sund reaktion på de övergrepp som ni i åratal utsatt svenska folket för. Ni kan inte hantera ett uppvaknande från svenskarna. Vad gör ni då? Jo, det vanliga, anklagar människor för rasism, nazism och allt annat som slutar på -ism.

Det Socialdemokratiska normbrytarpartiet som fjärmat sig ljusår från svenskarna driver en rent sekteristisk politik. Era hatartiklar är inget annat än en ren hyllningssång till den förljugenhet som socialdemokratin vilar på.

Den största skandalen i Sverige, de ensamkommande “barnen”. Hur många miljarders miljarder har inte detta kostat svenska folket? Allt vi måste avstå till förmån för denna gigantiska lögn.

Migrationen i sin helhet. Merparten har inte giltiga asylskäl. Det är inte någon hemlighet längre. Rapporterna duggar tätt i utländsk media. Svensk propagandamedia ratar evidensbaserad fakta. Ingen hemlighet.

Vi har importerat en gigantisk kriminalitet som gjort vårt samhälle till ett rent limbo där otryggheten sprider ut sig. Inte ens mörkningskoden 291 kan dölja detta längre.

Rapporterna från Migrationsverket om hot och lögner från migranter mörkläggs. De som yttrar sig får sparken. Detta är Sverige idag. Och ni undrar varför folk blir fly förbannade.

Inte nog med detta, hela vårt välfärdssystem är på väg att kollapsa pga av denna massinvällning. Då är det dags för ny propaganda mot de som vaknat upp och de som är på väg att se sanningen. Ni angriper ALDRIG problemet. Det är inget annat än charader i åsiktskorridorens smala mittfåra.

Jag antar att ni på Aftonbladet anser att Malmö är ett föredöme för det svenska samhället. Göteborg, Norrköping, Nyköping etc etc följer efter i rasande fart. Och ni anklagar svenskarna för att vara hatiska!?

Vad är det ni vill egentligen? Svensken skall jobba, betala, hålla käften och backa undan. Och INTE rösta på Sverigedemokraterna.

Valet 2018 kommer Sverigedemokraterna ha ett väljarunderlag på över 30%. Det kan vi vara säkra på. Hur i hela friden skall ni inom main stream media hantera detta? Då är det förmodligen också kört för er del som hatspridare i det här landet.

Ni är en liten klick kulturmarxister som får allt offentligt utrymme idag. Men i morgon skall svenskarna börja andas ny frisk luft. Hatet står ni för. Rasismen står ni för. Vilket annat land i världen är så självutplånande som Sverige?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?