15
sep
Seneste opdatering: 15/9-16 kl. 2052
58 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vi må bringe hjælpen der, ikke hente problemerne hertil

Ved åbningen af det ungarnske parlament den 12 september. Orban ved den bulgarske grænse idag: Europas fremtid afgøres ikke i Bryssel, den afgøres her.

Terroristen Omar El-Husseins grav angrebet med griseblod

Det er et tidens tegn, som enhver politiker burde gøre sig meget umage med at tyde, hvis det ikke allerede er for sent, at dette er nutidens happening. Der er nogle derude, som har fået nok, og det er svært at fortænke dem i. Politifolk der ‘nu efterforsker dette’, ville sige det samme, hvis de turde for deres politiske ledelse.

Se Grisehoved ved Omar El-Husseins grav: “Allah tilgav dig ikke aldrig. Det gør Danmark heller ikke…”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 15 september 2016 - 08:50 - Svar

Ja, happening, det er hvad det er. Godt udtrykt.
Nu venter vi bare på medierne der kan udlægge teksten for her er kød og blod på. Alle muligheder for sammenligninger med fortidens solvognen, helger, gabold, ungdomsredaktionen, christiania, hashrygning i kultministeriet, skulpturene af den indre svinehund etc.

GOvSx

Posted: 15 september 2016 - 09:40 - Svar

Ja, Omars feirende hettekledde venner i begravelsen – ser nå hva de har i vente. Jomfruer med mandeløyne og gjennomsiktig hud blir det ikke mere av å se fram til. Fett, flesk og svineblod derimot. Slik har det blitt.

  Verden_er_gal.

  Posted: 17 september 2016 - 17:27 - Svar

  Jeg lurer på om de har/planlegger en teologisk vri her? Kanskje de vil hevde at tilsviningen ikke “gjelder” av en eller annen grunn? For hvis folk oftere og oftere tilsviner gravene og eventuelt restene av terrorister og selvmordsbombere har islamistene et stort problem.

Steinadler

Posted: 15 september 2016 - 09:57 - Svar

»Eine Weile lang werden wir mit unserem Reichtum noch viele Konflikte in unserer Gesellschaft beschwichtigen und mit Geld verkleben können. Aber spätestens, wenn Verteilungskämpfe größer werden und die Leistungsfähigkeit des deutschen Steuerzahlers zurückgeht, brechen offene Unruhen und Kämpfe zwischen unterschiedlichsten Gruppierungen aus und werden kaum beherrschbar sein« (Seite 189). Im Klartext lautet die Warnung also: Vorsicht Bürgerkrieg. Rainer Wendt war insgesamt 25 Jahre im Schichtdienst bei der Schutzpolizei. Er ist unverdächtig, ein »Verschwörungstheoretiker« zu sein. Wenn ein Mann wie Wendt vor nicht mehr beherrschbaren schweren Unruhen und dem Bürgerkrieg in Deutschland warnt, dann sollte man sich die Zeit nehmen, seine Ausführungen zu lesen. Es lohnt sich. Ich habe das Buch jedenfalls mit großem Gewinn gelesen. Kopp Online, 26. August 2016. Vorsicht Bürgerkrieg: Deutschland in Gefahr. Der Bundesvorsitzende der Deutschen Polizeigewerkschaft (DPolG), Rainer Wendt, sieht Deutschland dank unfähiger Politiker dem Untergang geweiht. Er spricht von heraufziehenden »Unruhen und Kämpfen«, die »kaum beherrschbar sein« werden.*

*“For en stund kan vi med vår rikdom eller dempe mange konflikter i samfunnet vårt ved å lappe på problemene med penger. Men senest når kampen om fordelingen øker, samtidig som den [tyske] skattebetalers yteevne faller, vil det bryte ut opptøyer og åpne konflikter mellom ulike grupper som sannsynligvis vil være uhåndterbare”(side 189). I vanlig språk, er advarselen denne: Forsiktig! Borgerkrig! Rainer Wendt var til sammen 25 år i skiftarbeidende uniformert tjeneste hos Landespolizei [og fra 2007 Bundesvorsitzender der Deutschen Polizeigewerkschaft]. Han er hevet over enhver mistanke for å være en “konspirasjonsteoretiker”. Hvis en mann som Wendt advarer mot ukontrollerbar alvorlig uro og borgerkrig i Tyskland, bør du ta deg tid til å lese hans bemerkninger. Kopp online 26 august 2016. Attention borgerkrig: Tyskland i fare. The Federal president for det tyske politiforbund (DPolG), Rainer Wendt: Tyskland fordømt takket være inkompetente politikere. Han snakker om forestående “opptøyer og kamper” som “knapt håndterlige”.

  sussebassa

  Posted: 15 september 2016 - 11:50 - Svar

  ..borgerkrig i Tyskland…
  Enten blir det først i Tyskland eller Sverige…
  Ikke tror vel jeg tyskerne skulle tape…ikke svenskerna heller, så vi kan jage ut alle muslimer.

   achantus

   Posted: 16 september 2016 - 16:31 - Svar

   Det er også mulig at det blir i Frankrike det smeller først.

  Pluto

  Posted: 15 september 2016 - 21:16 - Svar

  FOLKEMOTSTANDEN i Europa vokser på alle fronter!

  Som vi alle vet; «Ungdommen er vår fremtid», og akkurat denne enkle kjensgjerning skjønner alt flere av den oppvoksende ur-europeiske slekt vedrørende dagens kaotisk tilstand: At ungdommene selv og deres framtidige barn slettes ikke vil ha noen framtid med dagens folke- og nasjons-utryddelsespolitikk som EU-globalistene med morderisk iver fører mot sine egne folk her i Europa.

  Masseinnvandringen til det europeiske kontinent, som alt mere tegner seg som en okkupasjon og de facto kolonisering av vårt Europeiske livsrom, er «alle problemers mor» i vår tid! Aldri gjennom tidene har vi indoeuropeere stått over for en større trussel i vår lange sivilisasjonshistoriske overlevelseskamp enn den vi i dag står overfor. Det er en eksistensiell kamp for vår egen framtidige tilværelse. Intet mere – intet mindre! Utryddes vi som folk, så teller ei noe annet heller; med andre ord, så må innvandringsproblematikken ha førsteprioritet på den alternativ-politiske kampens vei for en folkelig- og nasjonal suverenitet, selvstendighet og råderett.

  NEI TIL FREMMEDGJØRINGENS APOKALYPSE (= apokalupsis eschaton = «åpenbaringen av dommedagen»):

  «Den identitære bevegelse» er nettopp et ungdommelig alternativ-politisk-aktivistisk resultat av den alt-ødeleggende globaliserings-politikk som dagens nomenklaturiat har ført de siste 40 år. Her er et identitært-visuelt innslag som gir både håp og glede, inspirasjon og livslyst og tro og glede på at det nytter, bare man frimodig evner og viljer i en folkesolidarisk ånd for et fortsatt levedyktig- og kultur-spirituelt Nasjonenes Europa;

  https://www.youtube.com/watch?v=Xcrr3PawJY0

  ***
  Relatert opplysningsvirksomhet:

  Den Identitære Bevegelsen – «Hvem, hva, hvorfor» (engelsk); https://ecpr.eu/Filestore/PaperProposal/ff2ea4db-2b74-4479-8175-7e7e46 8608ba.pdf

  Den identitære bevegelse i Tyskland; http://identitaere-bewegung.de/

  Rikspolitisk nasjonalkonservativt parti i Tyskland: «Alternative für Deutschland – AfD»; https://www.alternativefuer.de/

  Den identitære bevegelse i Østerrike; https://iboesterreich.at/

  Rikspolitisk nasjonalkonservativt parti i Østerrike: «Freiheitlichen Partei Österreichs – FPÖ»; http://www.fpoe.at/

  Parolene må være: Gjenreis Folkestyret! Stopp innvandringen! NEI til EU-EØS- og Shengen-diktaturet! JA til Nasjonenes Europa og Folkenes Selvbestemmelsesrett!

  Pluto

   achantus

   Posted: 16 september 2016 - 16:17 - Svar

   Det er helt riktig. Vi befinner oss i en eksistensiell kamp nå. Det handler om å være eller ikke være for samtlige europeiske folkeslag.

Oliver Langeland

Posted: 15 september 2016 - 11:15 - Svar

Hvis man ser litt på bakgrunnen til Viktor Orban så dukket det opp en velgjører som finansierte han til å bli en politiker og mannen han er i dag. Gjett en gang? Nemlig George Soros, løpegutten til Rockefeller/Rothschild og deres allierte..

BREAKING: Did George Soros’ Protege Hungarian President Viktor Orban Just Sell Out Europe To The Muslims? http://shoebat.com/2016/06/08/breaking-did-george-soros-protege-hungar ian-president-viktor-orban-just-sell-out-europe-to-the-muslims/

  Dogen

  Posted: 15 september 2016 - 11:50 - Svar

  Dette er til å bli helt hugæern av…
  Finnes det ikke en eneste politiker med integritet?

   sussebassa

   Posted: 15 september 2016 - 11:55 - Svar

   ..skillet går nå mellom “lyxprostituerte” ..dvs de som sitter i EU parlamentet og de som ikke gjør det…som tjener mindre…men fellenevner er Kjøpt og betalt for, og driter i hvorfor de sitter der…representere folket som har valgt de inn.

   Oliver Langeland

   Posted: 15 september 2016 - 12:16 - Svar

   Nei, det er spill så man kan ikke forvente noe fra dem. Politikk er ment til å dele inn mennesker inn i flere fragmenter. Derfor vil f.eks media og politikere hele tiden fokusere kun på hva som skiller oss enn hva vi har til felles; Jobb, status, inntekt, utdannelse, geografisk tilhørighet, religion, etnisitet, seksualitet, høyre vs venstre osv alt som kan splitte oss i mindre grupper. Alle eliter har alltid gjort dette og gjør det fremdeles. For å lage en forenklet modell av dette så blir eliten vs middel/arbeiderklassen hvor dem får middelklassen til å slåss mot arbeiderklassen slik at elitene kan springe med pengene til banken som de selv eier. To effektive strategier er splitt og hersk og Strategy of tension.

   Vi er tilbake til 30-tallet hvor økonomien er ødelagt og da må hele grupper kjøres opp mot hverandre. De samme familiene som startet verdenskrigene gjennom planlagte finanskriser og finansiering av motstridene grupper står bak det som skjer i dag. BIS er et sentralt ord. Det finnes kun et land utenfor etter alle invasjonene etter 9/11 og det er Nord-Korea. Iran godtok BIS avtalen uten invasjon, men tviler det er nok for oligarkene og at invasjonen av Iran vil gå som planlagt.

   War street
   Wall Streets mektigste familier og banker finansierte nazister, kommunister og alle mulige allianser i to verdenskriger. Vi måtte ta et oppgjør med dem. http://www.dn.no/magasinet/2014/08/01/2159/Historie/war-street

   How Bush’s grandfather helped Hitler’s rise to power https://www.theguardian.com/world/2004/sep/25/usa.secondworldwar

   Never mind the Czech gold the Nazis stole…
   The Bank for International Settlements actually financed Hitler’s war machine http://www.telegraph.co.uk/finance/bank-of-england/10213988/Never-mind -the-Czech-gold-the-Nazis-stole….html

   Former Nazi Bank To Rule The Global Economy
   The global elite has chosen the Bank For International Settlements, which financed Hitler’s war machine, to boss the financial arm of the new world order http://www.prisonplanet.com/former-nazi-bank-to-rule-the-global-econom y.html

    Dogen

    Posted: 15 september 2016 - 13:12 -

    BIS?

    Oliver Langeland

    Posted: 15 september 2016 - 13:21 -

    De 2 nederste linkene i forrige kommentar. Bank for International Settlements (BIS) som er sentralbankenes mor..

    Libya all about oil, or central banking?
    By Ellen Brown

    Several writers have noted the odd fact that the Libyan rebels took time out from their rebellion in March to create their own central bank – this before they even had a government. Robert Wenzel wrote in the Economic Policy Journal:
    I have never before heard of a central bank being created in just a matter of weeks out of a popular uprising. This suggests we have a bit more than a rag tag bunch of rebels running around and that there are some pretty sophisticated influences.

    Alex Newman wrote in the New American:
    In a statement released last week, the rebels reported on the results of a meeting held on March 19. Among other things, the supposed rag-tag revolutionaries announced the “[d]esignation of the Central Bank of Benghazi as a monetary authority competent in monetary policies in Libya and appointment of a Governor to the Central Bank of Libya, with a temporary headquarters in Benghazi.”
    Newman quoted CNBC senior editor John Carney, who asked, “Is this the first time a revolutionary group has created a central bank
    while it is still in the midst of fighting the entrenched political power? It certainly seems to indicate how extraordinarily powerful central bankers have become in our era.”

    http://www.atimes.com/atimes/Middle_East/MD14Ak02.html

    The BIS is the most obscure arm of the Bretton-Woods International Financial architecture but its role is central. John Maynard Keynes wanted it closed down as it was used to launder money for the Nazis in World War II. Run by an inner elite representing the world’s major central banks it controls most of the transferable money in the world. It uses that money to draw national governments into debt for the IMF. http://www.bilderberg.org/bis.htm

    Meet The Secretive Group That Runs The World http://www.zerohedge.com/news/2015-04-11/meet-secretive-group-runs-wor ld

    Dogen

    Posted: 15 september 2016 - 13:25 -

    Takk

    selma

    Posted: 15 september 2016 - 17:35 -

    Juncker sa i sin tale i går at det er viktig å digitalisere alle lokale områder i et medlemsland. Han snakket også om finansiering, men jeg fikk ikke med meg mye, opptatt som jeg var med andre ting.
    Men disse stadige signalene fra EU, påleggene og utvikling og endringer
    som krever store økonomiske ressurser av et medlemsland, fører jo mange lukt inn i fiendens grep: de blir gjeldsatte.
    I tillegg til overnevnte, tenker jeg også på FNs Agenda 2030 (www.endtime.net)
    Den begynte å virke 1.1 2016. Den er altså allerede i gang.
    Den omhandler planen for hvordan verden skal styres fram til 2030.
    Alle FN-land godtok og signerte denne planen – den nye orden for bærekraftig utvikling.
    Den oppfordrer til handling av alle verdens land, uansett økonomisk status. Ingen land skal ligge etter.
    De rike land skal hjelpe de fattige.
    De har satt opp 17 utviklings-mål, og 169 delmål.
    Agenda 2030 er en tro kopi av Den nye verdensorden, altså globalismen, og som vi er midt inne i nå.
    Norge: Frp har allerede overgitt finans-sektoren til EU, og de har uttalt at mer vil komme. Data, energi og telecom står for tur. Se endtime.net
    Det snakkes om at Norge ligger langt framme når det gjelder å bli et kontantløst samfunn. Ikke til fordel for oss, vil jeg tro. Har noen synspunkter på dette, er det fint.

    Jeg hadde håp og tro på¨Orban, men det ville vel være for godt til å være sant.

    Et skittent spill det hele. Kan man stikke kjepper i hjulene for dem?
    Trekke seg ut av alle avtaler med EU? Ut av FN? Int. konvensjoner? Leve enklere liv? I USA nevnes forslaget om å komme seg vekk fra FN.
    HEGELS filosofi var interessant og man ser jo mønsteret. Jeg lurere på om politikerne selv ser det?

    Olav Ødegaard

    Posted: 16 september 2016 - 12:47 -

    For de som rett og slett ikke har tid å finne grunnen til å forkaste Orban som fornuften selv; hva er problemet, bortsett fra relasjonen til Soros?

    selma

    Posted: 16 september 2016 - 14:09 -

    Det kan du si. Man kan jo også tenke seg at etter hvert som Europa/EU har endret karakter, og innvandringen har vokst oss over hodet, har Orban sett hvilke konsekvenser den gir. Det han sier i talen over, mener jeg derfor han rent politisk kan stå for.
    Alle kan gjøre ting de senere angrer på, også politikere.

    achantus

    Posted: 16 september 2016 - 17:04 -

    Kontantløst samfunn=usedvanlig dårlig ide´. Da er det absolutt ingenting som hindrer en totalitær regjering/banker fra full kontroll over enkeltmennesket. Hva skjer den dagen det plutselig står kr. 0 på alle bankkonti? Da er almisser fra staten det eneste som kan redde deg. Den dagen har mennesket i praksis blitt slaver, treller, ufrie.

    achantus

    Posted: 16 september 2016 - 17:24 -

    Shoebats analyse kan ha noe for seg. Jeg visste ikke at Orban hadde hatt noe med Soros å gjøre. Man bør absolutt holde seg for nesa når man kommer over noe eller noen som Soros har eller har hatt tilknytning til. Og den dialektiske metoden er uhyggelig effektiv. En kjent og mye brukt metode blant kommunister.

  Psilly

  Posted: 15 september 2016 - 13:46 - Svar

  Orban har sagt og gjort mye bra i det siste, men det er tankekors at noe av det første han fikk gjennomført som politiker var å få Ungarn inn i NATO.

  jasminum

  Posted: 15 september 2016 - 14:02 - Svar

  Orbans reise, en form for gisselplassering (bevisst eller ubevisst), enda til Natomedlemskapet var i havn? Kan han ha endret fokusering, standpunkt eller er han del av spillet. Hans bevelgelser i nåtiden ser jo annerledes og troverdige ut.

  Jeg tenker han på et tidspunkt var influert av trusselen Russland, om enn bare som historisk bakgrunns-teppe. Når det gjelder Nato:, kanskje han har kommet til et annet perspektiv etter alle deres US kriger, medtatt 9/11, hvis “konspiratoriske” teorier kan sette en støkk i selv hardbarka politikere; eller rettere sagt; skulle gjøre det. En kommentar, eller blir det bare synsninger som ikke er “jordet”.

   sinnamor

   Posted: 15 september 2016 - 17:49 - Svar

   Det er ondskap satt i system.

  Gabrovitcs

  Posted: 15 september 2016 - 17:02 - Svar

  I samband med kommunismens fall strödde George Soros alias György Schwartz frikostigt till hela det politiska spektrum i Ungern som i andra före detta Warszawapaktsländer. Han ångrar nog sig i dag vad Orbán beträffar. NATO anslutningen var psykologiskt förståelig 2005 men inte bra i ljuset av den Rysslandsfientliga politiken NATO(USA) fört sedan 2012. NATO är USA och européerna är lydriken och vasaller..

   selma

   Posted: 15 september 2016 - 18:55 - Svar

   Det du sier om USAs kontroll over Nato er jeg med på. Jeg mener også det var en grunn til at den medgjørlige og konfliktsky Jens Stoltenberg ble valgt som generalsekretær for alliansen. Soros er dømt for økonomisk kriminalitet i Frankrike og Ungarn. (dette siste funnet på nettstedet frieord.no)
   Med alt som skjer, og vanskelig å samle tråder, får man holde hodet kaldt og holde seg langt unna gjeld. Det er jo også en god og sunn livsfilosofi fra mine yngre dager.

  Gabrovitcs

  Posted: 15 september 2016 - 17:15 - Svar

  SHOEBAT.COM är en sionistisk counterjihadsajt som avsiktligt vill misskreditera Viktor Orbán. Bara så ni vet.

   selma

   Posted: 15 september 2016 - 18:44 - Svar

   Greitt å vite dette også. Takk.

  sinnamor

  Posted: 15 september 2016 - 17:47 - Svar

  Lest og lagt i minnebanken.

invernes

Posted: 15 september 2016 - 11:59 - Svar

Veldig bra de burde tømme griseinnvoller på islam svinets grav hver dag, aller helst burde de grave svineriet opp og tømme det i en utedass. 🙂

invernes

Posted: 15 september 2016 - 12:02 - Svar

Viktor Orban er Europas største statsleder ! sammen med Putin kan han redde et fortapt Vest Europa.

  jasminum

  Posted: 15 september 2016 - 14:35 - Svar

  BREAKING: Did George Soros’ Protege Hungarian President Viktor Orban Just Sell Out Europe To The Muslims? http://shoebat.com/2016/06/08/

  Anbefales, for innsikt invernes.

   Gabrovitcs

   Posted: 15 september 2016 - 17:26 - Svar

   shoebat com. är en evangelikal-sionistisk counterjihadsajt i USA.

    jasminum

    Posted: 15 september 2016 - 23:05 -

    Ingen lenker?

   selma

   Posted: 15 september 2016 - 17:39 - Svar

   Jeg leste den nettopp. Den er avslørende ja. Se min kommentar over.
   Har vi noe å stille opp mot dette? Kystpartiet, er de i stand til å snu på utviklingen, om de fikk mange nok stemmer?
   INGEN av de nåværende partiene på Stortinget bør vi stole på. De er alle globalister, eller har ikke mot og kunnskap til å se farene.

    jasminum

    Posted: 15 september 2016 - 22:58 -

    Vi burde stille våre politikere på tinget og i regjering for retten.

    Ad artikkelen om Orban, den lar jeg fortsatt ha sin plass i forsøket på å se ulike linjer. Skepsis er ofte nyttig som redskap. Bildet av ham og madam Merkel står slik fast. Hva som enn foregår mellom dem; så blir det ragnarokk på europeisk jord om vi ikke mestrer jage tyrannene bort, de som kveiler seg i regjeringsposisjoner over hele feltet.

    Doc.no hyller f.t. fremskrittspartiet Sylvia Listhaug. Denne politikeren ytrer bekymring for fremtiden, og uttaler at presset vil øke på norske grenser. JA, det vil det; uten at noen kommer til å stoppe det. Heller ikke hun, liberalist og tro mot sitt eget parti. Noen tror det ikke stemmer, og ser henne som leder for det samme partiet til neste år. AT DE TØR, men slik er det med lemen, de velger stupet.

    Nei Selma, det ser ikke ut som vi har noen sjanse. De, foræderne på kontinentet Europa fikk holde på i skjul alt for lenge, alt mens de konspirerte sammen med Warstreets djevleyngel som har en eneste agenda: KONTROLL over den ganske verden.

    Men jeg skal aldri komme til forståelse for hvordan noen eks. norske politikere lot seg lokke til å svike sitt folk og fedreland. MEN, kanskje – hvis vi graver, så kan vi finne ut at norske var de aldri, og om de var/er så kan vi slå fast at de kom til å selge solgte sine sjeler, og omfavnet selveste djevelen: intet mer, Intet mindre.

    Ormeyngel!

    jasminum

    Posted: 16 september 2016 - 00:29 -

    selma

    Posted: 16 september 2016 - 09:06 -

    Et godt innlegg, Jasminum.
    Det som slår meg gang på gang er den manglende debatten her i Norge.
    DANMARK er kommet lengre enn oss her. Kanskje fordi de geografisk er nærmere Europa og har gjennom tidene orientert seg i retning kontinentet. På alle områder.
    I SVERIGE begynner det å røre seg, både med svtwebb, der saker diskuteres, og protestbevegelser som ytrer seg i det åpne rom. De har også GP, der redaktøren er frittalende og kritisk.
    Men foreløpig ikke hos oss.
    Jeg gjør meg mange tanker om nordmenn generelt i denne forbindelse. Stor i ord, men lite handling. Ikke ser jeg heller en papiravis som fronter nasjonale konservative tanker, og står for dette i sin profil.
    Jeg stiller meg foreløpig avventende.

   invernes

   Posted: 15 september 2016 - 19:25 - Svar

   Takker for info Jasminum 🙂

  Gabrovitcs

  Posted: 15 september 2016 - 17:24 - Svar

  Oliver Langeland är en CIA-trumpet vars avsikt är att splittra och förvirra. Det finns många sådana troll i de alternativa kommentarsfälten.

   kenneth hovestøl

   Posted: 15 september 2016 - 18:40 - Svar

   Så hvem er du,Gabrovitcs? En/ei FBI-basun? 😉

    selma

    Posted: 15 september 2016 - 18:58 -

    Dette blir vanskelig.
    Oliver snakker ellers mye om hvor viktig bankene og økonomien er i verdenspolitikken. Jeg har selv begynt å følge med på dette. Mener det har noe for seg.

    kenneth hovestøl

    Posted: 15 september 2016 - 19:13 -

    Det har du helt rett i Selma. Har selv bokmerket det meste av Langeland sine linker. Og må stadig gå tilbake for å sjekke linkene opp i mot nyheter i nåtid og hvordan ståa er om dagen. OG hvorfor det er slik. Og det meste blir da mye klarere når man henter opp de linkene igjen og igjen og….

    Og basics, så er der vel ingen land som kan starte kriger uten å ha en god økonomi i ryggen.?

    jasminum

    Posted: 15 september 2016 - 23:21 -

    Takk til deg, du er oppdatert, og etterrettelig.

    selma

    Posted: 16 september 2016 - 09:32 -

    I GÅR fikk jeg nytt informasjonsbrev fra de som driver endtime.net. Overskrift: ET
    GIGANTISK ØKONOMISK KOLLAPS.
    Mange land er i dag i dyp gjeld (jfr. Olivers mange utsagn her). De har så store lån at de aldri vil greie å tilbakebetale dem. De låner AV noen. Da har de også satt seg selv i en uholdbar situasjon. Disse som låner dem penger har dermed et tak på landet.
    Greier du ikke betjene huslånet ditt, kan du måtte miste huset. Så greitt er det.
    De har med andre ord ikke beskikket sitt hus, disse politikerne. Er de hjernevasket alle sammen?
    EU har, den tiden Storbritannia har vært medlem, bidratt til å selge ut mye av britisk industri- foretak. Cadbury-fabrikken til Polen i 2011, Ford Transit til Tyrkia i 2013, Jaguar Land Rover på vei til Slovakia, Peugot det samme, Storbritannias nye krigs-biler Ajax blir bygget i Spania med svensk stål, Dyson til Malaysia, M&S fabrikker til Øst-Asia, Gillette til Øst-Europa, samt mye mer. Alt med EUs hjelp. Slik tømmes nasjonalstaten for egne ben å stå på, som jo er EU- politikk og plan.
    Ikke rart arbeidere i England fikk nok, for de er de første til å miste arbeidsplassen, ettersom EØS, med fri flyt av varer og tjenester, gir fabrikkene billigere arbeidere.
    I USA har de massetrykket dollar siden 2009. Inflasjonene stiger, tross kunstig livredding fra myndighetenes side. Det er lenge siden jeg første gang leste at USA har en enorm gjeld, og FED er privat eidd. Noe å tenke på.
    Man begynner etter hvert å se sammenhengen, og det en ser er ikke godt.
    Brevet ender med en oppfordring om å se filmen “USA vil snart kollapse…..” på
    http://www.endtime.net.
    Vi må tilbake til de verdiene som preget landet vårt før WW2.
    Ang. innvandring, mener jeg det er mye vi kunne gjøre med strenge og absolutte tiltak. Da blir det et Take It or Leave it for asylsøkere. Det er her vi har feilet stort. For det er EU som har lagt malen hele tiden.

    jasminum

    Posted: 16 september 2016 - 13:46 -

    Flott. Ditt engasjement, din klokskap Selma er av største verdi. Takk til deg!

    selma

    Posted: 16 september 2016 - 14:15 -

    Og takk til deg også, JASMINUM.

    achantus

    Posted: 16 september 2016 - 16:51 -

    Dette med utselging av bedrifter til fjerne land har nok skjedd som del av en overordnet FN-plan for å “nedbygge” Europa og Vesten og overføre kapital, teknologi og kompetanse til den stakkars underutviklede del av verden. Vi har jo vært så slemme og nå må vi betale tilbake – med renter. I dokumenter som Agenda 21/2030 og liknende omtales dette gjerne med koselige eufemismer som “resource transfer” eller “technology sharing”, men det ser ut som det heller handler om en bevisst materiell – selvsagt i tillegg til en intellektuell og etnisk – “dekonstruksjon” av vår sivilisasjon.

    selma

    Posted: 16 september 2016 - 20:04 -

    Jeg er med deg på dette.
    Svært ofte, når EU eller FN skal legge til rette for planer og vedtak de har gjort, blir tiltakene dekket til/omskrevet med “ufarlige” ord/uttrykk. Ingen reagerer på disse, men aksepterer det som en naturlig utvikling i staters samhandel.
    Men som så ofte ellers vil det avtegne seg et mønster hvis man bare greier å skaffe seg en oversikt.
    Det vi vet idag, når det gjelder globalismens planer, som bl.a. http://www.anthropocene.live analyserer og gir en nyttig oversikt over, ønskes nasjonalstatens suverene rett til selvstyre overført til EU. Der har de greidd å grafse til seg det meste pr. idag.
    Det ble også uttalt av enkelte britiske politikere før Brexit var et faktum, at de ønsker ikke å la seg styre utenfra. Å beholde sin egen valuta er også en styrke for et land.

    jasminum

    Posted: 15 september 2016 - 23:20 -

    Det viser seg knyttet til sannheten. leste du artikkelen i DN om anglo-amerikanske oligarkers finansiering av alle parter gjennom krigene i forrige århundre. Bare et eksempel på krefter vi har å gjøre med, og som våre myndigheter har tatt til sitt hjerte. Det er så utrolig, det hele.

    Hilsen en CIA-trumpet, ha,ha,ha!

    selma

    Posted: 16 september 2016 - 09:35 -

    Ja, jeg har lest den. Skittent det hele. Og illusjoner brister.

    invernes

    Posted: 15 september 2016 - 19:26 -

    Lol 🙂

   jasminum

   Posted: 15 september 2016 - 23:16 - Svar

   Der falt du for eget grep 🙂 Over og ut.

   Oliver Langeland

   Posted: 16 september 2016 - 09:45 - Svar

   Du er litt morsom og litt uintelligent. Joda, de finnes mange troll i alternativ media, men du burde sett hva jeg har skrevet. Da burde du heller si at jeg er Putin troll eller KGB, da hadde det passet bedre når det gjelder deres virkelighetsforståelse om hvem som er fiender eller ikke..

Lazze

Posted: 15 september 2016 - 22:18 - Svar

Vores forfædre var indsigtsfulde, de var intelligente og bevidste om de konflikter som aldrig vil forsvinde og som følgeligt stadig er her i dag, og som ikke engang verdenskrige kan udrydde. Giuseppe Verdi beskrev vanviddet aldeles tidløst med sine noder, og efterlod på smukkeste vis et aftryk af en historie som aldrig vil forgå, og kun vil blive forstået af de få. https://www.youtube.com/watch?v=UCGbNVbJr-Q

  jasminum

  Posted: 15 september 2016 - 23:35 - Svar

  Å denne fedrelandskjærligheten fra unge mennesker idag, vll de styrende sosiopater i Brussel, (en CIA opprettet bastion på vegne av War …. nok sagt), sette inn en EU-hær mot, i godt samarbeid med sine medløpere i alle europas nasjonalstater. Hva er disse menneskene laget av? Vel, jeg nevner jo her en psykiatrisk diagnose… iblant går den i arv, som billiardærers formuer.

  selma

  Posted: 16 september 2016 - 09:44 - Svar

  Takk til deg, Lazze. DET VAR VAKKERT.
  Jeg merker meg at det rundt i Europa begynner å høres røster som advarer mot masseinnvandring, men også i stor grad advares det mot lite fokusering på europeisk kultur og sivilisatoriske særpreg. Det er nettopp slike tanker vi trenger for å verne grenser og endre politikk.

   achantus

   Posted: 16 september 2016 - 16:38 - Svar

   Du har rett i det. Mange røster advarer mot masseinnvandringen fra fremmede kulturer, men veldig få passer på å fremme vår egen sivilisasjon som den eneste kilde som kan gi oss de intellektuelle våpen og den kulturelle inspirasjon som vi trenger for å stå imot.

    selma

    Posted: 16 september 2016 - 20:05 -

    Glad for at du sier dette.

Leave a Comment