16
sep
Seneste opdatering: 17/9-16 kl. 1637
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi må ikke nævne borgerkrigden, for dem der har gjort den mulig: Nemlig stort set alle mainstream politikere i fyrre år inkl. Søren Pind. De kan slet, slet ikke lide det, skønt det kun er en advarsel i den bedste mening. Søren Pind aner antagelig medskyld og ansvar, og det er altid pebret at få fordelt blandt “ansvarlige.” Pind vil gerne forhåndsfordele det blandt dem, der advarede, og det ville være en historisk dobbelt-uhæderlighed, hvis det lykkedes ham og hans lige.

Islam betyder stort set altid krig. 80 procent af de krige der raser i verden lige nu, har islam på den ene eller begge sider. Uden islam ville denne verden være næsten fuldstændig fredelig, men det bliver altså ikke den fremtid unge europæerne skal arve efter os. Enhver afsluttet krig rummer de dårskaber, som vil udløse den næste.  Jeg tænker på, om de vil kæmpe eller lade sig dhimmificere uden kamp, vil 70 års fred og velfærd veje for tungt sammenlignet med deres frihed og deres selvrespekt? Antagelig vil de være chanceløse, uden psysisk eller fysisk forsvar. Se iøvrigt Eva Selsing: Pinds pinlige korstog mod de borgerlige

Information besøger Jeppe Juhl og Newspeek Networks

Det begyndte helt tilbage i 2003 med det nationalkonservative blogunivers Uriasposten af historikeren Kim Møller. I 2007 kom den brugerstyrede netavis 180grader.dk, der har et liberalt udgangspunkt, men også bringer historier, der er meget indvandrerkritiske. Så fik nationalkonservative bloggere som Sørine Godtfredsen, Katrine Winkel Holm og Eva Agnete Selsing en stemme i de etablerede medier som Berlingske og Jyllands-Posten.

Herefter lavede Karen Jespersen og Ralf Pittelkow Den Korte Avis, og senest har der været debat om det højreorienterede radioprogram Je Suis Jalving, der blev sendt på Radio24syv henover sommeren.

»Det er gået bedre end forventet over sommeren,« siger Sputnik og læser en liste med seertal op, som han har liggende foran sig.Jeppe Juhl spørger, om de måler, hvor mange af Newspeeks seere, der er haters. Det kan man ikke se på tallene. Til gengæld kan de se, at de har haft »611.526 unikke viewers på deres videoer fra juni til august.«

En undersøgelse fra februar 2016 af analyseinstituttet YouGov viser, at 37 procent af danskerne har mistro til mediernes dækning af indvandrerdebatten.Værre forholder det sig i Tyskland og Sverige, hvor henholdsvis 66 procent og 57 procent har den samme mistro til medierne, når det kommer til deres dækning af indvandrere, flygtninge og religiøse minoriteter.

»Jo før, journalister og medier tør at dækkede problemer, der er, i stedet for at undertrykke dem, jo mindre sandsynlighed er der for, at folk vil blive kastet over i et forfærdeligt højreoprør. Først kommer frygten, herefter kommer vreden,« siger Jeppe Juhl. Mediernes nye modstandsmand


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?