16
sep
Seneste opdatering: 17/9-16 kl. 1833
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tirsdag sendte stationen Berlin Brandenburg (RBB) en 45-minutters dokumentarfilm med titlen “Vi er bange – Tabet af den indre sikkerhed”. Det viser bl.a., hvordan der i Berlin dannes borgerværn og selvtægtsgrupper på grund af den stigende vold på gaderne. Til orde kommer ikke kun bekymrede borgere men også UDO Ulfkotte og repræsentanter for German Rifle Association, som mener at borgerne skal kunne bevæbne sig for at deres egen sikkerhed. Også modige Tatjana Festerling og Edwin Wagensveld optræder i udsendelsen, der kommer lige tilpas til valget i Berlin i morgen søndag. (Snaphanens oversættelse) Video, tysk, utekstet.

ZDF: Tahharush at German pools


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?