17
sep
Seneste opdatering: 18/9-16 kl. 1155
49 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Norske NRK på besøg i Gøteborg. Politichefen fra det nordøstlige Gøteborg ønsker sin styrke fordoblet. Det får han ikke. Anarkiet vil fortsætte og det vil gribe om sig indtil den dag, det svenske folk ikke accepterer det længere og tilkendegiver det over for politikerne på en måde, de ikke kan misforstå.

Hvis de svenske politikere virkelig ville løse nogle af de problemer, der har skabt, kunne de lade hæren omringe ghettoen og søge den igennem uden varsel og smide alle ud af landet, der kunne knyttes til et våben. Men madammestyret m/k kunne ikke engang komme på sådan en idé. Det løser kun imaginære problemer, resten skaber det. Så der vil intet ske, deres galopperende cancer vil brede sig til middelklassekvarterer, til højere middelklasse og til nabolande.

Svenskere vil flygte, ikke 50 000 om året, men 300 000. Endestationen efter retsstatens opløsning er multipelt organsvigt og døden. Om så SD fik 60 procent af stemmerne i 2018, ville de aldrig kunne rydde op i den ruinhob 40 års svenske politikere har efterladt til dem. Et ‘tipping point’ blev passeret engang før år 2000. Nu er resten af afviklingen bare en ond skæbne, den der kaldes demografi. At være politiker i Sverige de næste 30 år, bliver som at være læge på et hospice. Det ville ikke friste mig, men det kan jo være jeg er slidt op efter at have fulgt denne nedadgående spiral i over to årtier.

Det er den samme norske journalist,Anders Magnus, som blev jaget ud af ghettoen Husby med Tino Sanandaji. Danske og norske journalister behøver nu ikke rejse så langt efter en krigszone mere. Bemærk antallet skudofre i Sverige sammenlignet med resten af Norden.

»Det nya landet«

“Det är inte bara nya svenskar som ska integreras. Alla behöver integreras, även etablerade svenskar”

NGO erne Individuell Människohjälp, en af statslige SIDA’s mange organisationer. De henvender sig til svenskerne i en intimiderende tone og på gebrokkent svensk. “Konvertér til ekstremvänstern og deres klienters dagsorden eller….” Den truende tone, skyldes naturligvis at ‘multikulturen’ nu får rigtig politisk modstand i Sverige, efter at nettet brød den hårdhændede mediecensur i løbet af 2000-tallet. Vil de ligefrem ud og slås? Sammenlign gerne med 1980: “Vårt Nya Sverige” – en statlig propagandafilm om invandring från 1980.

Jeg anbefaler også Om det svenska debattklimatet Jan Sjunnesson, Nima Dervish og Roger Sahlström.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?