4
okt
Seneste opdatering: 5/10-16 kl. 2107
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den ungarnske militær- og sikkerhedsanalytiker László Földi, der gætter på at borgerkrige i Europa vil begynde inden for fem år, selvom han naturligvis håber, han tager fejl. Det kan være det helt forkerte tidspunkt, Jyllands Posten vælger at nedprioritere islamstoffet. I Folketinget skændes de om et Dannebrogsflag.

Dette er uhyre interessante fem minutter, for interessante næsten, for desværre virker László Földi særdeles kyndig. Det er, som det ville være at høre PET i åbenhjertig samtale på tv, i stedet for stik -i -rend-drengen Bonnichsen. (Se videoen i sammenhæng med “Tidsfråga innan vi har ett islamistiskt parti i Sveriges riksdag” nedenfor.)

Update: Express.UK har den nu kl 17.45: Intelligence expert warns thousands of ‘Muslim soldiers’ are ready to ‘ATTACK’ Europe. Transskription her.

Send Ørkenræven!

Det er svært at slå et canadisk undervisitet.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Coyote

  Rommel var ingen vanlig nazi general. Han blev saa smaaningom motstaandare till Hitler och tvingades begaa självmord.

  • snaphanen

   ja, da. For et par år siden mødte jeg i Småland en ældre herre, hvis far var Rommels adjudant i Afrika. Han havde fotos af faren og Rommel i sin tegnebog, som jeg affotograferede – og leder efter lige nu.

   • Peter Buch

    Obwohl Rommel den Afrikafeldzug verloren hatte, blieb er vor der Geschichte immer der unschlagbare Wüstenfuchs.

    Insgesamt hatten die Achsenmächte in Afrika 7.600 Flugzeuge, 6.200
    Geschütze, 2.550 Panzer, 40.000 Tote und über 250.000 Gefangene
    eingebüßt!…

    Als die Alliierten am 6. Juni 1944 in der Normandie landeten, war Rommel
    trotz der seinerseits langen Vorbereitungsphase von dieser Landezone
    völlig überrascht und nicht darauf eingestellt!…

    Doch wenige Tage vor dem Anschlag wurde Rommel während einer frontnahen
    Inspektionsfahrt bei einem Tieffliegerangriff auf seinen Wagen schwer
    verwundet! Kuriose Tatsache – der kleine französische Ort des Geschehens
    trug ausgerechnet den Namen St. Foy de Mongtommery!

    • Peter Buch

     En kopist af Tordenskjolds soldater kan man selvfølgelig ikke være andet end stolt af:
     So bereits unmittelbar nach seiner Ankunft in Tunis. Um die damals nur
     kleine Zahl seiner Panzer zu verschleiern, ließ er kurz nach der Landung
     selbstsicher eine Militärparade durch die Straßen von Tunis
     durchführen. Hierbei fuhren eine Handvoll Panzer eine Stunde lang
     unbemerkt immer wieder um denselben Häuserblock – vorbei an Rommel und
     tausenden beeindruckten Einwohnern der Stadt. Unter diesen auch ein
     britischer Agent, der am nächsten Tag prompt “mindestens tausend
     deutsche Panzer” nach London meldete!
     http://www.panzer-archiv.de/content/personen.php?id=1Alles

 • Per Martinsen

  Det blir ikke noen typisk borgerkrig. En slik snarlig konfrontasjon vil vi vinne på. Muslimene har all verdens av tid. De nøyer seg med å avle barnekull. Overgangen kommer mer snikende. Slik som i Malmø og Marseilles hvor hvite og myndigheter jages fra bydeler. Hvis politet tar folk derfra blir det store opptøyer og plyndringer, slik at de velger å skygge banen. Det skjer over hele Europa. Mønsteret er likt.

  • snaphanen

   De HAR god tid, men har de TAGET sig god tid, når man ser kurven over muslimske terrorhandlinger de sidste fem år? De er fem-doblet siden 2011

   https://aulawabbel.github.io/terror/

  • Oliver Langeland

   Order Out Of Chaos: The Doctrine That Runs The World http://www.zerohedge.com/news/2014-08-15/order-out-chaos-doctrine-runs -world

   Mens alle dere ser på muslimer så raner eliten verden samt befester sin makt i en sentralisert og globalisert verden hvor alle nasjoner og valutaer skal fjernes..

   • selma

    Vi må se opp for begge deler: både finans- og bank, OG trusselen fra Islam. Begge er de deler av den virkeligheten vi er inne i.

   • jasminum

    Få med deg peterkrabbe i dag 13.10. – (tråden fabianismen del 2) og “hele” kommentarfeltet, her er mye intressant det være seg “forfatterskapet” til Bob Dylan” og mye mer av det dulgte.

 • redrumkiss

  Förbjud islam, helst ska man utplåna skiten.

 • invernes

  László Földi har helt rett, men det er ingen vanlig krig, de angriper innenfra med økende terror, venstresiden i Vest Europa vil stå på terroristenes side.

  • latmask

   Förstår bara inte varför. Islamisterna kommer sedan att hänga vänsterfolket.

   • invernes

    Politisk korrekthet er blitt en religion, politisk korrekte er blinde og totalt hjernevasket, de går gjerne i døden med et smil om munnen.

   • jasminum

    Sosialistene i vesten er for sterke. Islam kan de hanskes, som de vil mestre hanskes med andre som opponerer mot NWO: La oss huske på at denne quasi-sosialistiske, vestlige bermen som har sine megahærer og enorme våpenarsenal til disposisjon (ref. deres raid rundt om i verden, akkurat nå i Midtøsten). Litt info herunder om hva som befinner seg bak deres såkalte solidaritet med verdens fattige og utsatte. Den, solidariteten var og er bare et middel for måloppnåelse:

    http://www.freebritainnow.org/0/socialismexposed.htm

    Ødelagte samfunn = peanuts. Målet derimot – grandiost.

    • achantus

     Har akkurat lest artikkelen du linket til. Veldig bra, Jasminum! Men noe deprimerende lesning, må jeg nok innrømme. Kommer aldri til å forstå disse menneskenes diabolske ondskap og forvaklede tankesett.

 • invernes

  Den sinnssyke venstreside.

  Familiemagasin: «Blonde og hyggelige familier er farlige, sannsynligvis høyreekstreme»

  https://www.frieord.no/utenriks/familiemagasin-blonde-hyggelige-famili er-farlige-sannsynligvis-hoyreekstreme/

  • achantus

   I sosialistenes verden er tydeligvis ingenting så sprøtt at det ikke er mulig.

 • invernes

  Jean-Marie Le Pen: -Me må alle stå saman mot masseinnvandringi…

  https://www.frieord.no/utenriks/jean-marie-le-pen-me-ma-sta-saman-mass einnvandringi/

 • jacques_dbiann

  Vi er altså nødt til at kigge på hvad de rette sammenhænge er her. Dette indlæg som Anti-DRV bringer til torvs indeholder mildest talt ualmindelig skandaløs information om direkte dansk deltagelse i en terroriseringen af den syriske civilbefolkning og hvor man ved overlagt løgn forsøger at gøre Assad til afsenderen for terroren igennem de såkaldte “Hvide Hjelme” der modtager danske skattekroner direkte med Pinden velsignelse. Gruppen deltager ovenikøbet selv i overlagt massemrod i terroren imod de civile – med danske skattekroner i baglommen!

  http://anti-drv.blogspot.dk/2016/10/er-sren-pind-krigsforbryder-den-da nske.html

  Jeg er enig med skribenten. Hvis ikke de europæiske befolkninger meget snart dropper smartphonen, rejser sig fra den flade og stopper de aktivt terrorinstigerende politikere i egne demokratier, så er vores fremtidige skæbne som følge af den islamiske overrending også beseglet som fortjent.

 • jacques_dbiann

  Vi er altså nødt til at kigge på hvad de rette sammenhænge er her. Dette indlæg som Anti-DRV bringer til torvs indeholder mildest talt ualmindelig skandaløs information om direkte dansk deltagelse i
  terroriseringen af den syriske civilbefolkning hvor man efterfølgende ved overlagt løgn forsøger at gøre Assad til afsenderen igennem de såkaldte “Hvide Hjelme” som er en 5. kolonne gruppering under NGO-cover installeret i Syrien af vestens “dybe stat”. Gruppen deltager selv aktivt i terrorhandlingerne og overlagt massemord på civile syrere – med danske skattekroner i baglommen! Det hele er en massiv false flag operation hvor Assad af vestligt støttede terrorister og vestlige politikere og kollaborerende mediefolk (som er en hån imod deres eget fag) gøres til afsender for terrorhandlinger hans folk slet ikke begår!

  http://anti-drv.blogspot.dk/2016_10_01_archive.html

  Det var samme “dybe stat” der fjernede Gaddafi (“proppen i Nordafrika”) og det er den samme illegitime oligarkiske entitet der stod bag Irak og Afghanistan og lige nu også Ukraine og som har Rusland og Iran i
  kikkertsigtet lige forude. Terroristerne er lige af Bulgarien blevet udstyret med jord-til-luft missiler til

  nedplafning af russiske og syriske jets over syrisk luftrum. Det her, det ender altså med WWIII, hvis ikke den løbske og aldeles amokgående dybe stat i egen civilisations bug stoppes!

  Som en lille sidenote kan det nævnes, at serberne også er uskyldige. De blev løjet til krigsforbrydere som
  ønsket af det selvsamme oligarkiske systemkompleks og alle rettede ind. Det har den tidligere chefanklager for krigsforbryderdomstolen i Haag, Carla Delponte, nu direkte indrømmet sin seneste bog. Der var ingen
  massegrave! Det var en 100% mediedrevet pseudovirkelighed der ligeså godt kunne have været sakset ud af Wag The Dog!

  Jeg er enig med skribenten på Anti-DRV. Hvis ikke de europæiske befolkninger meget snart dropper smartphonen, rejser sig fra deres flade og stopper de aktivt terrorinstigerende politikere i egne demokratier ved at bruge demokratierne til formålet, så er vores fremtidige skæbne som islamisk overrendte shitholes også beseglet som fortjent.

 • Pingback: László Földi: Three wars against Hungary « Snaphanen.dk()