4
okt
Seneste opdatering: 5/10-16 kl. 2107
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den ungarnske militær- og sikkerhedsanalytiker László Földi, der gætter på at borgerkrige i Europa vil begynde inden for fem år, selvom han naturligvis håber, han tager fejl. Det kan være det helt forkerte tidspunkt, Jyllands Posten vælger at nedprioritere islamstoffet. I Folketinget skændes de om et Dannebrogsflag.

Dette er uhyre interessante fem minutter, for interessante næsten, for desværre virker László Földi særdeles kyndig. Det er, som det ville være at høre PET i åbenhjertig samtale på tv, i stedet for stik -i -rend-drengen Bonnichsen. (Se videoen i sammenhæng med “Tidsfråga innan vi har ett islamistiskt parti i Sveriges riksdag” nedenfor.)

Update: Express.UK har den nu kl 17.45: Intelligence expert warns thousands of ‘Muslim soldiers’ are ready to ‘ATTACK’ Europe. Transskription her.

Send Ørkenræven!

Det er svært at slå et canadisk undervisitet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?