7
okt
Seneste opdatering: 8/10-16 kl. 1740
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Mange så nok den opsigtsvækkende video Analyst: Muslim Army ready to attack Europe. Her er han igen i et radioprogram. Video 2 er en forlængelse af samtalen forleden.

K.O. Arnstberg: Europa begår selvmord

Måske man hellere skal kalde det elitens folkemord på europæerne ifølge talrige, anerkendte definitioner på ‘genocide.’ Der bør være en Nürnberg-domstol til dem. Ikke at de skal hænges, de hovedansvarlige skal bare bures inde i 20 år som Albert Speer, der i virkeligheden havde fortjent en værre skæbne. I Danmark hedder han Gammeltaft Hansen, med Gentafte ‘A.’ En foragtelig person, der har skadet Danmark mere end landsforrædderne under besættelsen. For det er han blevet ridder af Dannebrog. Hver tid har sine landsforræddere, Gammeltaft er vor tids Corfitz Ulfeldt.

Det mesta av det vi kallar för västlig civilisation överlever inte århundradet. Mycket kommer att försvinna redan under de ännu ungas livstid. De geografiska regioner som kallas för Italien, Sverige och Holland finns troligen kvar, men världsbilden och vardagen i dessa länder kommer att ha föga gemensamt med dagens. Anledningen är att västvärlden slutat att föda barn. Oavsett vad man tycker i olika politiska frågor, så går det inte att ta sig förbi detta faktum. Ett folk som inte föder tillräckligt många barn och som heller inte förstår nödvändigheten av endogami, det vill säga giftermål inom den egna gruppen, begår självmord.

Islam heter den religion som kommer att avlösa PK-religionen. Anledningen är att utövarna inte är mottagliga för den politiska korrekthetens besvärjelser. Medan feminismen gjort veklingar av PK-samhällets män, så finns det inga sådana tecken bland muslimerna. På gott och ont är de män och bekymrar sig föga över det patriarkala förtrycket. De vet också vilka som är deras största fiender: judar, kristna och ateister. Men framför allt, muslimerna har inga problem med barnafödandet. Muslimska kvinnor föder barn. Till alla ni som gått på PK-religionens påståenden om islam som en fredens religion och att vi som befarar det värsta är rasistiska islamofober vill jag säga följande. Om ni lever tillräckligt länge, bered er på en mycket obehaglig överraskning när muslimerna tar makten. Vår tids kättare


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Niels Henriksen

Posted: 7 oktober 2016 - 22:03 - Svar

Måske et nyt ord ville være passende? Suigenocide ;-(

mjolly

Posted: 7 oktober 2016 - 22:51 - Svar

Om bare skandinaviske e-tjenester hadde snakket like sannferdig som denne ungareren. Media og NGO’ene driver en krig mot skandinaviske land.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 8 oktober 2016 - 09:23 - Svar

  Som ungaren siger, så er MSM en del af en globalistisk angrebsstyrke. Hvem husker ikke mediebillederne og den blødende medfølelse for en druknet dreng i Middelhavet sidste september under migrationsoffensiven, vejledt og forsynet på sit togt gennem Europa af George Soros International Organisation for Migration?

  Mens de selvsamme MSM ikke har haft den mindste medfølelse for de tusindvis af dræbte i Donbas, i Syrien, i Libyen og i Yemen? Men der dør jo kun slaviske undermennesker, Assad-støtter og Libyerne og Jeminitterne glemmer vi bare. Først nu, hvor russerne og Assads styrker faktisk smadrer globalisternes langskæggede moderate terrorister, flipper MSM ud og portrætterer pludselig “grusomheder”. Det er igen blot en del at angrebet på Rusland og de frie nationer – og denne gang fortvivlet. Pinligt hyklerisk!

  Lad dem ende deres politiske stjernekarriere for retten, på anklagebænken, de sværest forbrydere og folkeforrædere – og MSM’s alfajournalister med, naturligvis!

  Oliver Langeland

  Posted: 8 oktober 2016 - 13:25 - Svar

  Globalistene har startet en klassekamp uten like og har faktisk erklært krig mot befolkningene og nasjoner, så ikke forvent hjelp fra de økonomiske, politiske og religiøse elitene da dem er fienden. Ikke forvent heller hjelp fra Myndigheter, e-tjenester, politi, skole, MSM osv og mange av de alternative nettsidene sammen med Edward snowden, Alex Jones og Julian Assange er kontrollerte opposisjoner og alle jobber mot samme mål.

   Tor Arne

   Posted: 8 oktober 2016 - 14:25 - Svar

   En ny fortelling er i ferd med å ta form i Vesten:

   “Denna alternativa berättelse berättar om en ny generation som strävar efter att befria sina hemländer från den korrumperade nomenklatura som förslavat dem under Mammon och maler ner dem i den politiska korrekthetens kvarn.” http://nyadagbladet.se/kronikor/samhallsberattelsens-makt/

   Vi lever i en spennende og uforutsigbar brytningstid.

    Oliver Langeland

    Posted: 8 oktober 2016 - 15:06 -

    Jeg håper folket vinner, men skulle jeg puttet penger på det som i et veddemål eller oddsen så ville jeg ha satset på elitene. Det handler mer om folket og deres manglende intelligens og evner, og ikke så mye om elitene. Jeg har f.eks aldri slåss om elitene, men de forenklet virkelighetsmodellene til folket. Mennesker blir lurt ved hvert valg og etter valget sitter de ofte skuffet tilbake, men like forbannet så stemmer dem år etter år på rike mennesker som ikke bryr seg. Folket er så dum at dem mener at hvis man ikke stemmer så kan man heller ikke klage:) Det er motsatt. Alle som stemmer kan holde kjeften sin da deres stemmer er legitimitet til systemene, dvs også krigføring, innvandring, globalisering, sentralisering, gjelden som aldri slutter å vokse osv..

    Tor Arne

    Posted: 8 oktober 2016 - 15:14 -

    Det har nok sammenheng med ønsketenkning, en av menneskets mange svakheter…
    https://en.wikipedia.org/wiki/Wishful_thinking

   bjørn

   Posted: 8 oktober 2016 - 18:51 - Svar

   Vi skal ikke se så håbløst på det: Man kan ikke både sætte USA over alt og være globalist på samme tid, som Trump. Han kan have været tiltænkt valgkampen som den ophidsede nationalist, der skulle få det til at ligne et frit og fair valg, men så erobrede han hele scenen og globalisterne panikker.

   Vi skal heller ikke skrue forventningerne for højt op til enkelte mennesker som Trump, Putin, Nigel Farage, for intet menneske kan alene stille sig op mod globalisterne. Det kræver en folkebevægelse og den har ledere som Trump og Putin bygget op.

    Oliver Langeland

    Posted: 8 oktober 2016 - 19:31 -

    Først vil jeg si Doc har stengt meg ute så kan ikke upvote noen kommentarer der siden jeg motbeviste Rustad og co for mange ganger. For det andre så er Trump og Putin mest sannsynligvis en kontrollert opposisjon. Det har jeg mange gode kilder på, men det beste beviset er at ingen skylder på banksterne, men heller sin motpart. Summen av dere handlinger samt den gjeldsbasert økonomien vil avvikle de fleste/alle nasjoner. Det eneste landet som er usikker på når det gjelder avvikling er Israel. Det kan se ut som “Yinon Plan” er deres vei og resten av verden blir det unioner eller FN eller noe lignende. Vi får vente å se..

    bjørn

    Posted: 8 oktober 2016 - 20:37 -

    Putin var udvalgt af Berezovsky og Guzinsky, som var de to af de russisk jødiske oligarker, som udpege Jelzins efterfølger. Men det er ikke så enkelt, for FSB stræbte efter at stabilisere sikkerhedssituationen og økonomien i Rusland i 1998. Resultatet er, at de siarussiske oligarker tror, at de har fundet en lydig grå funktionær til præsidentembedet, men efter indsættelsen vender Putin sig i mod dem med FSB i ryggen. Der følger nogle attentatforsøg på Putin, og flere af oligarkerne flygter til London eller Israel, men omkring 2003 slutter de fred, idet oligarkerne beholder deres tilbageværende rigdom, som de udveksler med banksterne i London, mens Kreml får kontrol over dele af erhverne og finansvæsenet – en rigdom som Kreml investerer i en genindustrialiseringsstrategi, som har bragt Rusland meget langt på 15 år.
    Jeg vil ikke kalde en borgfred for en styret opposition. Det er for meget konspirationsteori for mig.

    Desuden udstedte Kreml arrastordrer på George Soros og Jacob Rothschild mf i efterårs 2014 for manipulation af rubelkursen, men Interpool opgav forfølgelsen, da disse påståede forbrydelser var for politiske for interpol. Marionetter vil jeg ikke betegne kredsen fra FSB, men pragmatikkere, der kender sin magts begrænsninger og vælger sine kampe med omhu. Det gør dem til et forbillede for mig!

Felix Krull

Posted: 8 oktober 2016 - 01:12 - Svar

OT
En rapport fra en svensk brandstation, hvor man er begyndt at ansaette etniske kvinder fremfor brandmaend, uanset hvilke kvalifikationer de har.

https://www.youtube.com/watch?v=Y0jhx39i_kg

  papers__please

  Posted: 8 oktober 2016 - 10:44 - Svar

  Det er selvsagt totalt hjernedødt, selvmorderisk og sindssygt at ansætte de primitive fremmede analfabeter i samfundets livsvigtige funktioner. Hvad andet kan der erfaringsmæssigt komme ud af det end en fatal katastrofe…

redrumkiss

Posted: 8 oktober 2016 - 01:35 - Svar

Om folk slutade vara så PK, och det ända sättet är faktiskt att utplåna djävulsdyrkarna. Så gjorde förfäderna när det var krig, de hade bara skrattat åt PK trams fjollorna som styr nu.

  torstein

  Posted: 8 oktober 2016 - 11:34 - Svar

  I dag har man jo noen og flere fredspriser man kan utdele til de trengende verden over, det har jo gått en viss inflasjon i antall slike priser, da man i dag ikke lenger bare blir tildelt en pris, men som på reality TV blir man jo “en vinner”, altså en TV sendt konkurranse mellom flere kjempende konkurrenter?

   GustaWasa

   Posted: 8 oktober 2016 - 13:22 - Svar

   PS:
   Därför att judarna, den judiska överheten har insett att de kommer att förlora makt om de blir fredliga. Därför så sände de Kristus, att spikas upp på korset. Och mördaren Barabas friköptes. Och kom ihåg vad ståthållare Pontus Pilatus sade “jag två mina händer”, efter att ha frågat judarna en andra gång, vem friköper ni!

   Och på tal om “friköpandet”, så kan man nog med fog säga att i nedstigande led så är det Barabas, och vidare profeten Muhammed (600 år senare).

   Det handlar som Jesus sade om judarna, när de trängdes längst framme i synagogan. “Ni tror att ni skall komma till himmelsen genom att ställa er längst fram, men den som sitter längst bak i den heliga salen, det är den som hör himmelen till”.

   Därför så måste judarna med makten över ekonomin och därmed människorna fortsätta som de tog beslut för mer än två tusen år sedan. Därför så kan man säga att det är judarna som nu ser till att islam invaderar denna vår kontinent, eftersom judarna måste sopa undan alla spår efter Jesus och kristendomens vittnesmål.

   Därmed så jobbar judarna frenetiskt med att sända in Barabas, jag menar profeten Muhammeds mördande, in i Europa. De skall nu försöka att utrota allt vad Kristus följeslagare vet om Kristus och Herrens ord, gällande den judiska eliten. Som det skedde för två tusen år sedan, så skall svek och korsfästelse åter utfärdas mot dem som är fredliga. Men det handlar om att utrota det kristna vittnesmålet som Herren utgav.

GustaWasa

Posted: 8 oktober 2016 - 13:44 - Svar

“Ateismen, den enfaldige mördaren”.
Man kan säga att ateismen springer elit judarnas ärenden, när de skattade då kristna förföljdes och dödades av profeten Muhammeds armé i Mellanöstern.
Men ateisternas skratt fastnade i halsen, när det framkom att profeten Muhammed även var ute efter ateister, sekulära, humanister m.fl. Inte bara kristna, som den “enfaldige” trodde. Så skrattet har nu fastnat i halsen och det som är beklagligt, är att profeten Muhammed fortsatt har stöd av ateismen på denna kontinent. Men sedan så skriver “de” på sajter, att vi måste strida mot islam! Börja först med er själva. Och inse att det beslut som togs med att hata kristendomen, var ett verk av en “självgod” som inte kunde tåla att det funnits någon godare än dem själva. Och i denna “självgodhet”, så urinerade de på släktledens historiska gravar.
Det heter “sent skall syndaren vakna”.
Och det lär syndaren göra, att vakna! Då islamismen kommer med sina dragna svärd, som i nutid är utbytt mot självmordsbomber. Och islam ser absolut inte den “enfaldige” som någon vän, utan bara som en förrädare som förrått deras egen historia och kontinents historia. Enbart på premissen, av att hatet mot Kristus, bygger på att deras egen självbild av sin egen godhet, och då får det inte finnas någon som är godare än dem själva! Men islamismens gick bra, för islamismen är ond. Det passade den självgodes avsikter.

  Lillemor

  Posted: 8 oktober 2016 - 20:08 - Svar

  Noen står bak kommunismen, sikkert.

  Hmmm… Hvem kan det være, tro?

   Oliver Langeland

   Posted: 8 oktober 2016 - 20:18 - Svar

   Hehe, du må ikke plage mennesker med finansieringen av kommunismen, nazismen eller globaliseringen. Det er ikke kosher..

    Lillemor

    Posted: 8 oktober 2016 - 20:27 -

    Enn feminismen?

    Og alt dette krever mer enn bare penger. Idéene er farlige nok i seg selv.

    Psilly

    Posted: 8 oktober 2016 - 20:31 -

    Ikke kosher? Trodde årsaken til at slikt var unevnelig nettopp var at det ER kosher 😉

sinnamor

Posted: 8 oktober 2016 - 15:23 - Svar

Åå nei du, ikke selvmord. Dette er elitens og globalistenes mord på den jevne mann og kvinne: på de nordiske og europeiske samfunn

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 8 oktober 2016 - 16:03 - Svar

Interessant kronik: “USA lader Merkel falde”.
Som noget nyt er de transatlantisk styrede løgnmedier begyndt at vise Angela Merkel i dårlige lys, som da hun løb spidsrod mellem demonstranter i Dresden. Hvorfor? Hun må have skuffet transatlantikkerne, idet hun ikke formåede at omsætte migrationen til alle EU-lande med kvoter, så nu hænger Tyskland på sidste års millioner, og tjenesterne strammest styrede land i EU har isoleret og destabiliseret sig, spekulerer forfatteren. Dertil åbner den tiltagende bankkrise for et regelret opgør mellem Tyskland og Italien. Det globalistiske greb smuldrer, og Merkel har ikke leveret på sine opgaver.

http://www.geolitico.de/2016/10/05/die-usa-lassen-merkel-fallen/

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 8 oktober 2016 - 16:05 - Svar

  Transatlantisk styrede medier forklares her af Die Anstalt ud fra et studie af Uwe Krüger. Hvilken forrykt tid, vi lever i, hvor man må få sin oplysning i satiren på Youtube!

  Spol evt halvt frem:
  https://www.youtube.com/watch?v=JFvQuZBxh-Q

jonny_99

Posted: 8 oktober 2016 - 17:22 - Svar

1989 und 2016
DDR Fernsehen = BRD Fernsehen

https://www.youtube.com/watch?v=waYEqy3-alc

OlofdeGothia

Posted: 8 oktober 2016 - 18:21 - Svar

Många generationer har utvecklat det svenska samhället.
Här ett exempel som de senaste tre generationerna har åstadkommit.
En ny population som saknar erfarenhet av det svenska klimatet
kommer att gå under om inte den tidigare lokalbefolkningen vägleder.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/10/08/leif-gustavs-grabb-eller- olof-albins-sonson/

River

Posted: 8 oktober 2016 - 21:05 - Svar

Først og sidst er det vores egen skyld. Det vi i dag kalder videnskab er i dag næsten udelukkende sort heksekunst som er lettest at se i Einsteins relativitetsteori og i dag i et nyt lavpunkt kaldet mørkt stof og energi.
Vi kunne i Danmark ikke engang forvalte verdens bedste undervisningssystem uden at kører det totalt ned under gulvbrædderne, så vi i dag har en ungdom der er så dum at det trodser enhver beskrivelse. Skolereformen af 1937 med formålet at “give dem nyttige kundskaber” modereres i 1958 til “men først og fremmest er det skolens opgave at fremme alle muligheder for, at børnene kan vokse op som gode, harmoniske og lykkelige mennesker”. Herefter går det over stok og sten så vi i dag står med et land der ligger åbent på det personlige, åndelige, moralske, familiemæssige og nationale plan.
Fra 1963 betænkningen (den blå), om det hedengangne fag geografi, tilstræbes at give: “rige muligheder for at vække børnenes erkendelse af folkeslagene ligeberettigelse og de værdier, der knytter sig til forskellige kulturer, uanset race, sprog og religion”.
Fra alt er relativt og grænseløst er vi endt i det sørgeligste mørke. Og derfor overløbes ALLE grænser i dag.

Steinadler

Posted: 9 oktober 2016 - 08:28 - Svar

“The public discourse on the migrant issue has crossed the line into hate speech,” said Andras Heisler, the president of the Federation of Hungarian Jewish Communities, The Times of Israel reported. “Hatred acts like a virus, and can slowly but surely infect all of society,” Heisler added. Diana Gru, a director of historical documentaries, said the government campaign is “reminiscent of Nazi propaganda.” And Shoshanna Vijnu, a Holocaust survivor who lives in Hungary, said: “Hitler said the same things, he incited against one part of society. Today’s victims are Muslims and migrants. This is a very violent campaign that has been going on for more than a year and has caused a tear in our society.” Newsweek, 4 October. Hungarian Jews Slam Government’s ‘Nazi-Like’ Referendum Campaign. ‘The public discourse on the migrant issue has crossed the line into hate speech.’

https://www.youtube.com/watch?v=8qiqC0iHraU

Eva på Södermalm

Posted: 9 oktober 2016 - 17:28 - Svar

Den ondskefulla finansmaffia som bl.a. kontrollerar USA och EU och som på olika sätt förstör och plockar ner det ena landet efter det andra, antingen genom krig eller genom massinvandring, vill ha världsherravälde, dvs. total makt, total kontroll och totalt ägande: en världsregering, en världsarmé/världspolis och en världsvaluta. Denna västliga skuggregering, som vill upplösa jordens länder, dela in världen i regioner och reducera, förslava och mikrochippa jordens befolkning, kontrollerar bl.a. politikerna, medierna, rättsväsendet, polisväsendet och utbildningsväsendet i väst. Sverige är finansmaffians allra lydigaste lilla knähund.

Det spelar ingen roll vilken president som vinner det amerikanska presidentvalet – både Demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton och Republikanernas presidentkandidat Donald Trump är finansmaffians marionetter. Den av dem som vinner kommer sannolikt att förklara Ryssland krig och starta det tredje världskriget, eftersom detta tycks vara finansmaffians plan.

“NAMNINSAMLING MOT TREDJE VÄRLDSKRIGET

Tack till den av våra läsare som gjorde videon och startade uppropet nedan…”

http://blueshift.nu/namninsamling-mot-tredje-varldskriget/

Leave a Comment