5
okt
Seneste opdatering: 6/10-16 kl. 0153
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

indspilning-i-fuld-skaerm-05-10-2016-234849

Funktionshindrade tiggare utnyttjades som livegna för att tjäna ihop pengar åt dem som kallas “bossar”. Uppdrag granskning har tittat närmare på två fall av organiserat tiggeri. Programledare: Janne Josefsson. Se Uppdrag Granskning. Blinde Mitko tvingades tigga: “De tog allt”, 58 minutter

I januar bloggede jeg den bulgarske Dokumentar: Zigøjnertiggere i Sverige. Da blev jeg stadig kaldt “racist” for at dokumentere virkeligheden, ligesom mange svenskere blev, men tingene i Sverige har bevæget sig hurtigere i år end i de foregående ti-tyve år. Den statsstøttede racismeindustris magt er i frit fald, vi har ikke kendt noget lignende i Danmark, som dens magt over svenskere.

Det er ikke politikerne, der bevæger sig, de halser efter den virkelighed, de selv har skabt. Sverige er “Mugged by reality”, man skulle måske sige “mugged by politicians.” Så  snart der går politiker i den, går der kage i den. Ikke så underligt, når man tænker på kvaliteten af dem.

Flere og flere indser, at de har været  regerede af enestående enfoldige politikere og journalister, der alle kørte med på den romantiske historie om tiggerne. Se f.eks. hvad den statsunderstøttede sosse-sprøjte Aftonbladet har skrevet det sidste år.

Der vil komme et folkeligt oprør, og med Sverigedemokraternes rekordcifre i målingerne, har vi knapt set begyndelsen endnu. Den samme aningsløse enfoldigheder har nu foræret en tredjedel af Sverige væk til delvist fjendtligsindede personer, retsstaten og velfærdssamfundet er allerede delvist borte. Det næste bliver nationen, det bliver midt i århundredet. Den svenske godhed, er allerede ondskab.

I Sverige er der pay back time i luften, hvad enhver der følger med under mediernes sigtelinje er klar over.

Solide Janne Josefsson holder stadig journalistikkens fane højt, som han har været temmelig alene om indenfor MSM. Flere vil komme, men det er kun fordi en af menneskets grundtilbøjeligheder er medløberens. Så avslöjade polisen människohandlarna


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?