13
okt
Seneste opdatering: 14/10-16 kl. 0022
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Cohen’s sparse, spoken-word delivery is paired with Montreal’s Cantor Gideon Zelermyer and the Shaar Hashomayim Synagogue Choir

Se The New Yorkers artikel: LEONARD COHEN MAKES IT DARKER. At eighty-two, the troubadour has another album coming. Like him, it is obsessed with mortality, God-infused, and funny. Og så var det i dag, Bob Dylan fik Nobels litteraturpris. Mange årtier efter, han skrev sine bedste ting. I Sverige – den første nation siden Sovjetunionen uden en historie – kalder de dem “halvdøde, hvide mænd.” men de glemmer at prisen uddeles for et livsværk. Ingen tyve-årig rapper eller femist-bestseller vil nogensinde komme i betragtning.

En af statsradioens ideologiproducerende nyhedsredaktioner opviser en helt forventet, vulgærfeministisk smålighed. Hvad med muslimer, de har næsten heller ikke fået nogen, andet end nogle fredspriser, der ikke har virket?

indspilning-i-fuld-skaerm-13-10-2016-182829

Østrigerne bevæbner sig selv

En million våben i privat besiddelse i et land på 8.4 mio. Det er dog småting sammenlignet med svenskerne, der har to mio private våben. TV-journalisterne er dog for fejge til at stille det indlysende spørgsmål “hvorfor”? Via “Little Rambos” in Austria Arm Themselves


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?