26
nov
Seneste opdatering: 26/11-16 kl. 1732
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er en invasion. Hvor mange fredelige invasioner er der i verdenshistorien? Man skal være politiker, for at tro, at dette stadig kan ende fredeligt. I Torino gjorde afrikanere også voldeligt oprør i forgårs. I Sverige, hvor kommunerne melder alt fuldt og trygler om ikke at få flere, presser regeringen endnu flere migranter på dem. Er de imbecile, eller er de forbryderiske? Jeg hørte af vanvare DR 2 debatten forleden, og efter den omgang hælder jeg – bortset fra Vermund (NB) og Kristensen Berth (DF)- mest til det første.

Deport them!

“BULGARIA’S furious prime minister today ordered officials to begin the mass deportation of hundreds of migrants who went on the rampage and trashed their camp.Fuming Boiko Borisov vowed that all migrants involved in the violent disturbance will be “brought to justice” with many being deported back to their home countries. “

Witnesses said the scene “looked like a war zone” after rampaging refugees smashed windows, overturned trash containers and set fires. “Based on an agreement between the European Union and Afghanistan we have asked for a plane to start extraditing people there in early December. As for the rest, all who have acted brutally and violated public order will be moved to closed camps.” ‘SEND THEM BACK’ Bulgarian PM orders mass deportations after rioting migrants trash camp.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bitten

Posted: 26 november 2016 - 10:12 - Svar

Ikke rart i att øst – europeiske land som Ungarn med Viktor Orban , ikke vil en invasjoner av Islam , muslimsk innvandring, med økonomiske immigranter , til sitt øste – europeiske samfunn , med en slik kultur , religion .

Når man ser på hvordan immigranter i fra den fargerike 3 verden , bryter ned hele velferdssamfunnet ,
både økonomisk , kulturelt , lager bare bråk ,kvalme , med voldelige opptøyer, med kriminelle gjenger .
Og som har kommet fullstendig ut av kontroll i land som Sverige , der fargerike afrikanske , muslimske
gjenger , driver å setter biler i branner og slike negative ting , der politiet har gitt fullstendig opp med å
få kontroll over dette som skjer der , og politiet slutter i hopetall i Sverige , og som skaper stor redsel og
utrygghet i hele Europa , som Sverige , med politikere sitt store samtykke , som bryr seg knapt om slik .

Så her er en av de aller største hovedgrunnene, til at Øst – europeiske land som Ungarn, ikke vil på noen
måter , ta inn ISLAM , muslimer , med et slik ekstremt forkastelig verdisyn , med bare bråk , kvalme i sikte ,
og har så til det grader et ekstremt dårlig , frynsete rykte på seg , når det gjelder tvang med voldtekter på si.

The Lying Press

Posted: 26 november 2016 - 13:24 - Svar

Mærkeligt at de ikke kyler de forbandede migranter ud af deres land. Vil de virkelig tolerere at blive slået ihjel af migranter?

Niklas

Posted: 26 november 2016 - 15:25 - Svar

Dette er en uvurderlig video fra Sverige! Naivitet til potensen af ​​ti af dem, der løser ting som dette. Sad og pinligt!
https://youtu.be/R1xycI8cyGk

Polka Charlie

Posted: 26 november 2016 - 21:46 - Svar

Vedr. Debatten på DR2, så gjorde Marie Høgh det faktisk også ganske hæderligt ift. nationalstaternes betydning.

Jeg hælder mest til, at Lidegaard, Auken og co. er forbryderiske. De har jo selv travlt med, at berette for os alle om, hvor kloge de er – og så må vi jo holde dem op på det, og stille dem til ansvar for deres ugerninger.

invernes

Posted: 26 november 2016 - 23:08 - Svar

Hvorfor skyter ikke politiet i Bulgaria tilbake med skarpt ? jo EU dyret holder alle nasjoner som gisler, folk i Europa må frigjøre seg fra EU , ta nasjonalstatene tilbake ! knus EU , avslutt Schengen.

Leave a Comment