11
dec
Seneste opdatering: 11/12-16 kl. 0358
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“than optimists, because they are usually right”

Tredive minutter i civilliseret selskab, her er han i Brasilien for nylig, men der tales engelsk. Og et par helt nye artikler: Who’s Your Favorite Dictator? og Gender Benders til ære for Sverige og de nyudnævnte genus-professorer i Uppsala og Englands vej fra klasse- til kastesamfund fra den dag jeg var så snydeheldig at spise frokost med ham på Sankt Annæ. – O.P. Anderson, sild og det hele -lige over for den svenske ambassade, faktisk, hvor jeg tilbragtetimer i 60 erne med en svensk ven, der nu lader som om han ikke kender mig mere. Jeg er helt klar over, jeg har været ‘bad for business.’ Jeg trækker på skuldrene, det er længe siden, det hysteri har generet mig.  Som i videoen er Dalrymple også en lattermild konservativ, han kan slet ikke lade være med at le.

Europe on the brink

Streets ‘will become war zones’ as continent descends into crisis

Vi forlader et uhørt blodigt 2016, og kun én ting er sikker: 2017 bliver værre. EU og den værdipolitiske venstrefløj, lader som om det slet ikke er sket. En stor del af befolkningerne ligeså. En rationel debat med er er tiltagende grad umulig og spild af tid. Teater som debatprogrammerne i TV. Underinformerede ideologer, der udkæmper den forrige krig og taler i munden på hinanden.

It comes after months of warnings from experts – including top military brasses – that massive economic issues, mass immigration, and terrorism will lead to a full-scale crisis.They have predicted this will affect the entire continent, eventually leading to civil war on the streets.

In December 2015, one of the most apocalyptic warnings came from André Blattmann, the Swiss head of the armed forces.Blattmann, who left his job just weeks later, said the combination of hybrid wars, the economy, and the refugee crisis would have “unforeseen dimensions”.He then claimed social unrest was something Europe’s leaders and armies had to be prepared for. Europe on the brink: Streets ‘will become war zones’ as continent descends into crisis


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?