23
maj
Seneste opdatering: 11/9-14 kl. 0129
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Interview med Theodore Dalrymple af Lars Hedegaard

I mere end én forstand er England et land på sygedagpenge, og den engelske kulturkritiker Theodore Dalrymple ser ikke mange chancer for helbredelse.

Fisk og samfund har noget til fælles: Når de går i forrådnelse, starter råddenskaben i hovedet og breder sig derfra.

I bog efter bog og artikel efter artikel har den engelske samfunds- og kulturkritiker Theodore Dalrymple skildret Englands – og særligt den engelske arbejderklasses – opløsning i normløshed, dårlige og selvdestruktive vaner, moralsk deroute, grimhed, uvidenhed og dumhed. Men det startede ikke på samfundets bund. Forrådnelsen begyndte i toppen – hos eliten – hvorfra den har inficeret resten.

Sappho har længe ønsket at få en samtale med manden, hvis litterære produktion i mange henseender kan sammenlignes med George Orwells og Charles Dickens’, og chancen bød sig lørdag den 20. maj, da Dalrymple var i København for at tale til Borgerligt Netværk. Læs videre på Sappho


Fotos kan klikkes op i helskærm. En disclaimer på til annalerne: Frokosten bestod af sild og biksemad (pytt i panna), dertil en fadløl og en norsk Linje Akvavit. Fotografen fik måske to. Det blev indtaget på Restaurant Sankt Annæ skråt overfor den svenske ambassade. Dalrymple kunne gå ved egen kraft de 100 meter rundt om hjørnet til Odd Fellow Palæet, hvor han skulle holde foredrag kl. 15. Fotografen kom hjem med et signeret eksemplar af “Not With a Bang But With a Whimper – The Politics and Culture of Decline.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Erling

Posted: 23 maj 2012 - 10:53 - Svar

Så har vi fået endnu en diskursivt beskyttet befolkningsgruppe: engelsktalende ‘arbejdere’ – i klarsprog Travellers – organiserede irske kriminelle.

http://jp.dk/indland/article2784591.ece

I Irland er man mildest talt træt af deres plattenslageri, vold, hærværk, tyveri og generel antisociale aktiviteter så de er i det store hele jaget ud af landet, men i England har de fået tilsnakket sig status af etnisk minoritet med alle de særrettigheder og beskyttelse mod loven som dette medfører.

Deres glansnummer er at opkøbe grunde der er udlagt til naturzone, bygge huse og derefter foranstalte klynkeseancer i medierne, når myndighederne med planloven i hånden forsøger at sætte dem ud. Når så kommunen efter års kamp og indigneret mediedækning kaster håndklædet i ringen og lovliggør affæren, kan grunden – der nu officielt er opgraderet til byggegrund – sælges videre med eksorbitant fortjenste. Under hele forløbet har beboerne naturligvis fået boligsikring.

Ritzaus sprogpolitiske signal indikerer, at man ikke behøver at være muslim for at være nyde godt af parnassets velvillige beskyttelse, det vigtigste er at man er voldelig, misogyn og homofob vanekriminel.

  JensH

  Posted: 23 maj 2012 - 12:20 - Svar

  “Ritzaus sprogpolitiske signal indikerer, at man ikke behøver at være muslim for at være nyde godt af parnassets velvillige beskyttelse”

  Men skader just ikke at være det, (jvf. Europa-rådets ‘anbefalinger’ til Danmark igår):

  ,

Crass Børsting

Posted: 23 maj 2012 - 11:46 - Svar

Dalrymple er en skarp observatør og en fin skribent. Han har i høj grad fortjent sin frokost med øl og snaps.

Marie

Posted: 23 maj 2012 - 12:47 - Svar

Vi, der livet igennem har haft et kærligt forhold til England, som har boet der og for det meste været der flere gange om året, har i årtier set de gennemgribende forandringer komme bl.a. som en kulturel forarmning.

Derfor har jeg en vis svaghed for Tommy Robinson, selv om jeg ikke tror, at han har en stor politisk fremtid foran sig. At gøre oprør er langt mere respektabelt end blot at flyde med strømmen. Robinson har ganske vist ikke mange strenge at spille på, men han bruger dem, han har, og det er minsandten det vigtigste.

Jeg kan sagtens se, at Robinson er eller var streetfighter og hooligan, og at han blev slået ud af kurs, da tusinder af venstreorienterede drog gennem Aarhus, og muslimer og danske slagsbrødre, af den type, der påstår at kæmpe imod social nød, forsøgte at komme i slagsmål med ham. Jeg er glad for, at det ikke lykkedes, men jeg er vred over, at ingen af de lokale journalister tilsyneladende gjorde sig den mindste ulejlighed for at få manden på tomandshånd og høre, hvad han havde at sige. Det var meget for dårligt.

Officielt er de fleste danske journalister venstreorienterede, men at nærme sig en repræsentant for den engelske underklasse, det var de for fine til. De skulle skamme sig. Robinsons bedstefædre eller oldefædre har sikkert været med til at give danskerne deres frihed tilbage i 1945, det var i det hele taget ikke små ofre, den engelske arbejderklasse måtte yde under de to verdenskrige. Jeg er vokset op med taknemmelige beretninger om, at Danmark skylder England sin frihed. (Amerikanerne fyldte noget uretfærdigt ikke meget i de beretninger, og da slet ikke Sovjet). Havde de engelske Tommy’er ikke taget en ordentlig tørn, havde meget efter alt at dømme set anderledes ud også i Danmark. At vi siden satte friheden over styr, kan vi takke vort eget idioti for.

Bjovulf

Posted: 23 maj 2012 - 14:12 - Svar

Europarådet fremturer i bedste Mogens “Gør Plads til Islam i Europa” Jensen stil

Hvem er de idioter egentlig? Og hvem F. i H. har bedt dem om at blande sig den slags ting?
Og hvornår har lige de fået ret til at diktere og kritisere vores indvandrings og flygtningepolitik?
Tænker de mon nogensinde over konsekvenserne for de ufrivillige værtsbefolkninger og deres
kulturer af deres frelste holdninger og diktater? Eller er de bare helt ligeglade, når bare de kan
fremvise deres velpudsede humanistglorier foran alle PK-vennerne?

Synes de ikke snart, at vi har rigeligt med islam-relaterede problemer i Europa allerede?
Man kunne efterhånden godt begynde at få en mistanke om, at de er bestukket af Saudi-Arabien
eller fra en af de andre islamistiske højborge.

Europarådet: Lærere ved for lidt om Islam [!!!]
[ Det er den slags krav, der vækker mistanke – ligesom når SA vil blande sig i vore skolebøger ]

52 sider fylder rapporten fra Europarådet om racisme i Danmark, og der er en smule ros, og mange henstillinger

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1763585.ece

Europarådet kritiserer også, at det danske asylsystem er bygget op på en måde, der betyder at asylansøgere bor i centre, mens de får behandlet deres sager. Og rådet mener også, at asylansøgere skal have mulighed for at tage arbejde.

Og så peger rådet på at Danmark ikke er gode nok til at undgå ghettoskoler [ Øh, hvordan? Danskerne flygter
jo fra skolerne til privatskoler, når de opdager “kulturberigelsen” for fuld udblæsning – INGEN kan holde dem, deres aggressive opførsel og provokerende attituder ud! ], og anbefaler at danske skolelærere bør få mere uddannelse i [ Og pengene skal så tages fra noget vigtigt, ikke? ], hvordan man underviser et flerkulturelt [!!!] miljø. Det hedder i rapporten:

Danmark er et multitrossamfund [ Tja, det har vi så heller ikke lige stemt for at blive, vel? ]
– De lærerstuderende modtager undervisning i kristendom/livsoplysning/medborgerskab, og myndighederne har forklaret, at der lægges vægt på kristendom på grund af forbindelsen imellem denne religion og landets historie, og at faget benyttes som et generelt udgangspunkt for fag som f.eks. etik.

  Bjovulf

  Posted: 23 maj 2012 - 14:13 - Svar

  Gør plads til islam i Europa

  Mogens Jensen, Socialdemokraternes kulturordfører og medlem af Europarådets parlamentariske forsamling

  Offentliggjort 23.06.10 kl. 03:01

  Det er realistisk at forestille sig fremkomsten af en særlig europæisk islam. [ 😀 ]

  http://jp.dk/opinion/kronik/article2106181.ece

   Marie

   Posted: 23 maj 2012 - 14:28 - Svar

   Er der ikke almindelig enighed om, at feerne med de gode gaver ikke stod i kø ved Mogens Jensens vugge?

   Og hvad formanden for Europarådet Thorbjørn Jagdland angår, skal du ikke forvente dig andet, end det værste. Han har kig på os og er en norsk ildsjæl. GOD BARE GOD!

    Arve Henriksen

    Posted: 23 maj 2012 - 15:13 -

    Hver gang Thorbjørn Jagland uttaler seg, dør jeg litt innvending, og ønsker jeg var født på Madagaskar eller hvor som helst bare ikke i Sverige.

    Absurdistan strikes again.

    Marie

    Posted: 23 maj 2012 - 15:33 -

    Det er du ikke ene om, Arve.

    Fhv. australsk udenrigsminister om Thorbjørn Jadland: “You cannot help a fool”.

    “This Thorbjorn Jagland was a real party-political player. He was Labour, we were Liberal. He good, we bad. What a surprise; the same man has made the worst decision in Nobel Peace Prize history as he hated George W. Bush and Barack Obama is an African-American. He has done real damage to the institution. You cannot help a fool.”

    http://hodja.wordpress.com/2009/10/17/forhenv%C3%A6rende-australsk-ude nrigsminister-om-nobelkommite-medlem-thorbj%C3%B8rn-jagdland/

    Bjovulf

    Posted: 23 maj 2012 - 15:45 -

    Tak for det link, Marie 😉

    Ja, helt utroligt, hvad folk af hans (selv)gode type kan finde på,
    når de mener sig særligt udvalgte til at frelse hele verden –
    på andres bekostning!

    “Godgutten” 😀 ( huskede den lige igen )

    Marie

    Posted: 23 maj 2012 - 16:57 -

    Selv tak. “Godgutt” er skam ikke noget, jeg har fundet på. Ordet anvendes bl.a. ifm.ros og ris i børneopdragelse. 🙂

    Har du set mit bidrag til Hodjanernes filarkiv med Valentino som ørkensheik (forleden aften)? Man har helt ondt, når man har grinet sig igennem, selv om haremsdamen ser noget nedrakket ud.

    Bjovulf

    Posted: 24 maj 2012 - 05:47 -

    Aha, tak – så lærte jeg noget nyt 😉

    Bjovulf

    Posted: 24 maj 2012 - 06:52 -

    Haha, ja, nu har jeg – en ren perle, tak 😉
    Det ligner jo næsten noget fra “Voldsmose”.

    “This fort unfair to Arabs” LMAO

    Nå ,så de havde også selvmordsbombere dengang?
    Interessant – det er altså ikke noget, de bare lige har fundet
    på de sidste 20-30 år under indtryk af hjernevask fra
    bindegale og hadefulde imamer?

    Bjovulf

    Posted: 24 maj 2012 - 14:12 -

    Nå, nu forstod jeg, hvad du mente, Marie 😉

    Jeg troede, at det var tegnefilmen med Pelle Gris som fremmedlegionær,
    du hentydede til – haha.

    Ak, ja – Valentino – ham havde jeg næsten helt glemt. Men stilen
    virker mystisk bekendt fra vor tid 😀 – især hvordan hans begær
    efter hvide, “vantro” kvinder gør det næsten umuligt for ham at
    styre sig.

    Marit

    Posted: 26 maj 2012 - 09:37 -

    I Norge ler vi av den patetiske, tidligere AP- politikeren Thorbjørn Jagland. Vi skattebetalere måtte bekoste hans sjarmoffensiv rundt i Europa for å bli leder i Europarådet. At han i tillegg er leder av den norske Nobelkomiteen, er en katastrofe. Han gjør Norge til latter internasjonalt. Mannen virker i det store og hele som mindre begavet.

   Frank P

   Posted: 23 maj 2012 - 14:39 - Svar

   Mogens “Gør-plads-til-islam” Jensen… den kan absolut ikke gentages for ofte! Det er den danske pendant til Mona Sahlins “Vi har kun latterlige traditioner i Sverige” og Reinfeldts “Ur-svensk er barbariet… al udvikling komme udefra” & “Med sådanne holdninger, så må man forvente sådan noget (legitimerer voldelige overfald på Sverigedemokrater)”.

    Bjovulf

    Posted: 24 maj 2012 - 06:04 -

    Ja, hvordan kunne det dog gå så galt, at uvidende naivister som MJ
    begyndte at sætte kursen i S – Og hvor mange mon sidder der af hans type
    i Europarådet med frelste, virkelighedsfjerne PK-holdninger og pådutter
    os dem og tyranniserer DK og de andre europæiske befolkninger, helt
    uden bare så meget som bare et eneste sekund at overveje de meget
    alvorlige konsekvenser for de indfødte befolkninger og deres kulturers
    sammenhængskraft og stabilitet.

    Det er ghm. også tosserne i Europarådet, der udpeger dommerne i Den
    Europæiske Menneskeretttighedsdomstol, hvilket sikkert forklarer
    en hel del af de domme, der er faldet de senere år, hvor man ser
    racisme og diskrimination alle vegne – fx. sagen om krucifixet på
    væggen i en italiensk skole – hver eneste gang de indfødte europæiske
    befolkninger ikke lige ønsker at give afkald på deres kultur, traditioner
    og sociale normer hurtigt nok for at tækkes uintegrerbare og uinviterede
    fremmede med hang til trusler, vold, konstant krænkethed samt klankultur
    med æresbegreber fra den allermørkeste middelalder og racistisk ballade-
    religion i deres mentale bagage.

    http://da.wikipedia.org/wiki/Europar%C3%A5dets_Parlamentariske_Forsaml ing

    Marie

    Posted: 24 maj 2012 - 13:35 -

    Bjovulf.

    Ja, det der er vigtigt at understrege. Den religiøst selvgode hr. Jagland har indflydelse på valget af dommere til vor overnationale domstol. Også i det forhold ser vi, hvordan oliepenge kan korrumpere og få vore forhold til at rådne. Flere af vore juridiske kapaciteter har påpeget, at disse dommere kan undergrave vor retstradition. Det er bl.a. sket i kronikker i de store dagblade. Der har været tale om kraftige advarsler.

    Det er en kendt sag, som nordmænd selv påpeger, at Norge ikke har tøvet med at købe sig til internationale topposter. Eksempelvis også i FN, hvor en anden fhv. norsk statsminister, selveste landsmoderen Gro Harlem Brundtland,der var Jaglands forgænger, har slået sine folder.

    Bjovulf

    Posted: 24 maj 2012 - 14:16 -

    Ja, just præcis, hvad jeg har “tænkt” mig frem til.

    Der foregår altså mystiske ting og sager på det felt – nok noget et par raske
    danske journalister med lidt gåpåmod skulle kunne afdække, men da de jo selv
    er en del af det spil – og endda medlemmer af foreningen de “rette” humanistiske
    holdninger – , så skal vi næppe regne med at det kommer til at ske 😉

Frank P

Posted: 23 maj 2012 - 14:44 - Svar

Så hænger vi lige en svensker ud: http://www.expressen.se/nyheter/nio-ars-fangelse-for-drap-pa-ellinor-2 3/

Men havde han været udlænding, så ville han være blevet af-etnificeret, måske hvidpixeleret, og helt sikkert anonymiseret… helt i Europarådets ånd…

Bjovulf

Posted: 23 maj 2012 - 17:11 - Svar

Ha, så er det herude på Ydre Nørrebro det sker 😀

http://politiken.dk/indland/ECE1634333/sultestrejkende-iranere-besaett er-kirke-paa-noerrebro/

I protest mod livet bag asylcentrenes mure sultestrejkes der landet over.

10 iranere, der har fået afslag på asyl, er i dag flyttet ind i Stefanskirken på Nørrebro.

I protest mod tilværelsen i asylcentrene har de 10 tilsluttet sig en sultestrejke, som mere end 60 iranere og syere landet over de seneste uger har taget del i. Dermed er der nu mindst 73 personer, der nægter at indtage mad.

Inden de 10 gik ind gennem den åbne dør med en kuffert i hånden, hængte de skilte med ordene »iransk sultestrejke« om halsen.

Og den helt “uskyldige” præst her har sgu sikkert selv ringet efter dem –
det var også hende, der i forrige uge ville “begrave” en nordjysk præst,
fordi han vovede at have et andet standpunkt end hende og resten
af den frelste venstrefløj i spørgsmålet ang. homovielser i Folkekirken.

Sjovt så begejstrede vore asylansøgere bliver for de kirker, de ellers normalt
udviser så stor foragt for gang på gang, når de kan bruge dem og de naive
folkekirkepræster til deres afpresningsspil.

  JensH

  Posted: 23 maj 2012 - 17:55 - Svar

  Så har ‘die gut-menshen’ endnu en mulighed for at komme i medierne. Som vi ved, så er behover for at offentligt udstille egen godhed nærmest umættelligt hos visse grupper i samfundet. Skal vi gætte på, at der snart vil blive afholdt støtte-koncert på Rådhuspladsen for disse afviste asylansøgere???

   Frank P

   Posted: 23 maj 2012 - 19:40 - Svar

   Desværre er Svend ikke mere… så kan han ikke fra en spækket Rådhusplads gjalde “i disse så racistiske tider….”

    Morten - - -

    Posted: 23 maj 2012 - 20:29 -

    Har du hørt ham gøre det?

    (Selv har jeg kun hørt ham glad konstatere, at ungdommen blev mere og mere “tilgængelig for anti-racistiske budskaber” – i forhold til en fortid, hvor unge ikke brød sig om indvandringen (70erne og de tidlige 80ere). Det gør de da heldigvis nu).

    – – –

    JensH

    Posted: 23 maj 2012 - 23:04 -

    “Desværre er Svend ikke mere”

    “For de gamle, som faldt, er der ny overalt………….”.

    Mon ikke Anne ‘Mangfoldighed’ Vang og Mogens ¨vi skal give plads til islam’ Jensen kan tage over for Svend Auken, og føre sen ‘humanistiske’ Socialdemokratiske fakkel videre???

    Frank P

    Posted: 24 maj 2012 - 06:58 -

    Det blir gentaget her: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1618518.ece
     
    Næsten det samme: “….disse rædselsfulde, næsten racistiske tider…”

    Men vi ved jo hvordan han bliver ekstrem foran et stort publikum. Så kort forinden blev det sagt på Rådhuspladsen 2009 i forbindelse med Kirkeasyl arrangementet hvor han talte – dokumenteret i den rædselsfulde helgenkåring af en dokumentar, der blev vist tidligere i år. Hvilken anden soc.dem ville sige sådan noget? Pernille Theil, Vang, Jens Joel, Mogens “Gør-plads-til-islam” Jensen?

    Marie

    Posted: 24 maj 2012 - 13:46 -

    I disse år er der en stærk tendens til at helgenkåre afdøde kendisser. Personligt har jeg altid ment, at SA havde nogle udprægede psykopatiske træk, men det kan man jo dårligt være bekendt at skrive. Dog må det stadig være tilladt at mene det privat. Vi har endnu ikke fået indført tankepoliti, selv om der arbejdes hårdt på det. Noget sandhedsvidne var han i hvert fald ikke, womanizer om en hals, siger nogen. Ikke ved jeg. Men at den politiske nok sagt Akdogan ikke blev genvalgt i 2011 var en god sag. Hun er letgenneskuelig, og hvilket had har hun ikke bidraget til at udbrede som medlem af diverse bestyrelser og i sin JP-blog, hvor hun var under konstante angreb fra personer, der påpegede hendes lidet holdbare påstande.

Frank P

Posted: 24 maj 2012 - 07:06 - Svar

Overskriften: fra klasse- til kastesamfund?

Er det også en henvisning til Larry Taubs teser fra “The Spiritual Imperative”.

Nå.. http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=12770

“Mediene viktig for fremme av multikultura- lismen”

Endnu mere ekstrem udgave af Europarådet.

“Må styre statskanalene”

“Mediene skal ikke bare rapportere hva som skjer, de bør også bevisst promotere anerkjennelse, forståelse og aksept for kulturelt og religiøst mangfold i samfunnet, hevdet han. ”

“Mangfoldet – etnisk, kulturelt og religiøst – må gjennomsyre mediene, skal vi lykkes i å fremme det multikulturelle samfunnet, mente hun. ”

Altså igen… gør som Sverige… vi skal have SVENSKE TILSTANDE

Leave a Comment