10
jan
Seneste opdatering: 10/1-17 kl. 2150
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Uregelmæssig opdatering på grund af teknisk problem

Enhver svensker ved, at deres grønne også har. Journalisternes favoritparti er nede på 4.2 procent. Via GoV m. transskription

Jeppe Juhl på DR 2

“Nationalkonservative er dagens revolutionære”

Jeg tror nu nok de medvirkende på Newspeeks portal vil betakke sig for at blive kaldt ‘revolutionære’, selvom Anne Libaks parallel til 70 ernes revolutionære har visse ting for sig. Det har til gengæld ikke hendes kritik af lille bitte små blogs der kører på, hvad der ligner et pensionistbudget. Libak håber også på, at de alternative medier vil medvirke til at gøre main-stream medierne bedre. Det har jeg gjort masser af gange, dog uden nogensinde at blive krediteret for det. Poul Madsen taler for et Ekstra Blad, der er en skygge af, hvad det engang var, og nu mere savner journalistisk relevans. Hvad jeg iøvrigt stærkt beklager, men Victor Andreasen og Svend Ove Gades tid lader ikke til at komme tilbage trods millionerne i statstilskud. Vi har forladt avisernes storhedstid, ligesom vi forlod pressefotografiets da TV kom. DR 2 Dagen, min 42:50


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Felix Krull

Posted: 10 januar 2017 - 05:41 - Svar

Jeg tror nu nok de medvirkende på Newspeeks portal vil betakke sig for at blive kaldt ‘revolutionære’

Jeg tror Jeppe har faaet Jared Taylor galt i halsen. Det, Taylor paapegede, var at socialisterne var dagens establishment, saa nationalkonservative var i den forstand de revolutionaere, idet de oenskede at omstyrte det bestaaende system.

  snaphanen

  Posted: 10 januar 2017 - 06:45 - Svar

  Det var Libak, der sagde det. Først i indslaget.

   Felix Krull

   Posted: 10 januar 2017 - 18:02 - Svar

   Okay, sorry. Det gik lidt hurtigt.

Britta Due Andersen

Posted: 10 januar 2017 - 10:04 - Svar

DR har fået “fake new.s” på hjernen. Efter have set et indslag om dette emne i går mandag, kom der et med Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen. Kom til at tænke på, da han var i Libyen og fortalte os om de demokratiske mennesker han havde mødt. Når det først man var kommet af med Gadaffi, blev Libyen et frit nyt demokratisk land. Han havde set dem i øjnene……..
Var det nu fake news? Efter alt det, der nu stemples som sådan i dag, må hans oplysninger også være det.
Ikke efter min mening! Det var bare en uvidende naiv politikers drømme. “fake news” er for det meste almindelig politiske holdninger / udsagn. Eliten har fået et nyt ord til at dømme deres modstandere på.

  sussebassa

  Posted: 10 januar 2017 - 13:30 - Svar

  Fake news, eller Putin har skylda for alt galt …han trekker i trådene.

invernes

Posted: 10 januar 2017 - 12:00 - Svar

Alle grønne har mistet kontakten med virkeligheden.

Peter Zichau

Posted: 10 januar 2017 - 18:32 - Svar

Jeg synes Jeppe Juhl gør det aldeles fremragende. Og i øvrigt synes jeg Danmark er ret godt rustet til den nye medievirkelighed. Hvis selv Anna Libak og Poul Madsen kan komme med et par guldkorn og der oveni købet er bred enighed om, at Lidegaard og Trads er ude på overdrevet, så ser det sgu ikke helt skidt ud herhjemme.

Anders Bo

Posted: 12 januar 2017 - 06:34 - Svar

Jeg må ikke skrive på eb.dk.

Måske fordi jeg kalder redaktøren for “pul-massen”?

Men bladet er altså Pik & Patter, og pul-massen lever jo af “rubrikannoncer” bagest i papirudgaven!

Leave a Comment