14
jan
Seneste opdatering: 14/1-17 kl. 0814
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jens Ganman havde 9 januar interviewet ”Jag har närt en kurdisk nationalekonom vid min barm!”

Hurra eller hvad?

På fredag blir vi 10 miljoner invånare

Svenske beslutningstagere har et maskinelt menneskesyn. I deres verden er en gammelsvensker direkte udskiftelig med en ‘nysvensker.’ Al erfaring modsiger det rigtignok, men det er nu sådan de ser på det. Fortsætter de 20-40 år endnu, er gammelsvenskerne i mindretal, og så kan vi se på resultatet, om de tog fejl. Nu i 2017 tyder alt unægtelig på det.

En af de ting, de heller ikke havde kalkuleret med, er at kønsubalancen nu er værre i Sverige end i Kina. Hvad kan de regerende overhovedet finde ud af? I Sveriges demografi, som de har skabt uden at spørge om lov, ligger skitsen til en kommende krig. Man må håbe for dem, at de til den tid er døde af naturlige årsager. Da jeg gerne vil se en Sahlin eller Reinfeldt stillet for retten, håber jeg de bliver 100 år ligesom min veninde, der i øjeblikket ligger på hospitalet i Småland. Hun er 92, men hun kan ikke holde alle gamlingene på afdelingen ud. Hun underholder sig med sin bærbare. 2015: Nu är männen fler än kvinnorna i Sverige


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Anders Bo

  Sverige => Sverigstan. Og de indfødte gjorde slet ikke modstand.

  Sådan vil historiens dom lyde.

  • sussebassa

   Inte helt korrekt då…
   Vi er ca 1.2 millioner SD`ere som verkeligen gjør motstand ved at vi stemmer på det partiet som vil endre sverigstan tilbake til Sverige såklart…så inte alla infødte…vi jobbar på.

   • Anders Bo

    Spørgsmålet er om I – tids nok – når at blive mange nok?

    • sussebassa

     ..jeg svarte på om de infødte gjorde motstand…
     Det vi opplever pga alt elende i Sverige som økar med lynets fart.. er en større oppslutning/støtte.. spes. på blogger alt siter…
     At motstanden ifra pk blir strammere, de ønsker mere kontroll bl a på FB…for å hindre fri ytrande..alt dette forteller om større redsla for SD sympatien øker..
     Valet vil bli avgjørende da…men det ser meget lovende ut…at SD tar regjering.
     Då får du det korrekte svaret.

    • PK svada

     10% av befolkningen kan knapt kalles motstand.

    • sussebassa

     ..åja.

    • PK svada

     Over 50% så er det reell motstand.

    • Olav Ødegaard

     Er ikke fordelingen omtrent slik i alle befolkninger; at ca 20% er aktive i posisjon/opposisjon og får ting til å skje, medan 80% tar hva de får?

     Ren kommunism (med världens elende) en period, derefter kapitalism med 800 millioner lyft ut av fattigdom (Kina).
     Vi skandinaver en period der homogenitet skaper historisk suksess, avløst av multikulti, hvilket vi ser resultat av i dag..

 • Peter Zichau

  Man behøver jo ikke engang have nogen speciel indsigt eller befinde sig til højre for midten for, at kunne forudsige en kommende katastrofe hér.
  De mænd skal konkurrerer om de samme kvinder, de samme job og den samme status i samfundet.
  I araberlandene bliver de heldige bare gift med klanens udvalgte, mens resten må finde sig i deres plads. Det leder jo som bekendt til den evige krig om krummerne, blandt de resterende. Sådan fungerer naturen jo.
  Men i Sverige opstår der så en helt anderledes og aldeles uholdbar situation, da kvinderne hér ikke behøver mænd for at kunne opretholde hverken status eller indtægt. Her kan mandeoverskuddet frit boltre sig i krig og vold, uden garanti for noget som helst. Så hér bliver voldtægt og kriminalitet jo en ret naturlig følge.
  Det vil selvfølgeligt, til at starte med, blive fejet godt og grundigt ind under gulvtæppet, da alle feministerne og deres stupide medløbere jo har været direkte ansvarlige for denne udvikling. Så mens de maler sig op i en krog, bliver samfundet langsomt men sikkert eroderet, til det punkt hvor det ikke længere kan hverken skjules eller reddes. Og det er faktisk det stadie Sverige befinder sig i nu.

 • Jan Nielsen

  Svenskerne fortjener den største “Darwin Award” der nogensinde er blevet tildelt.

 • PK svada

  Feminister er like farlige som Taliban, alt går til helvete.

 • PK svada

  Jeg vil gå så langt som å si at svenske politikere styres av svensk media.
  Politikerne er for feige til å stå opp mot medias rotterace hvis de ikke adlyder pressen.

  • Kasper K

   Jag anser din analys är helt korrekt.

  • sussebassa

   Ikke så merkelig det, begge deler er jo PK..felles interesser.

  • snaphanen

   Prøv at høre Fredrik Antonsson her til sidst. Han har bemærket, at hverken S eller M har nogen lyst til at regere Sverige. Måske ER det blevet som jeg forudsagde for mange år siden: Sverige bliver et Helvede at regere. NU er 30 procent indvandrede. Det er jo grotesk

   https://www.youtube.com/watch?v=K7eiwMuQ4Bg

   • Anders Bo

    Assad kunne få tilbudt tjansen som aftrædelsesstilling?

    “Sjovt” at ingen – endnu – har ville vedgå; Sverige => Sverigstan – a failed state

 • invernes

  8 mill svensker og 2 mill muslimer 😮

  • Peter Hankat

   Optimist. Nærmere 7-3, og af de 7 er 1 million civiliserede udlændinge som jugoslaver

 • Nu har en förträfflig journalist lämnat oss, Udo Ulfkotte dog den 13 januari, RIP.

 • PK svada

  Avpixlat har vært nedstengt i timesvis, hva er grunnen?

 • OlofdeGothia

  Ett land som Sverige som inte ens har förmågan att försörja 5 miljoner innevånare med livsmedel bör inte ha en extrem invandring.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/01/14/befolkningsexplosion/

 • Observant55

  Påståendet att Sveriges demografi omskapats utan att politikerna frågat allmänheten om lov stämmer inte. Vid varje val det senaste decenniet har alla partier utom Sverigedemokraterna öppet lovat en generös invandringspolitik.
  De svenska väljarna har fått den invandringspolitik de röstat på!

  • snaphanen

   ja og nej. Jeg anerkender din pointe, men jeg kender også svenske medier så godt i de sidste 30 år, at der må med, at der er løjet og og skjult voldsomt for svenske vælgere. De har ikke kunnet afgive en informeret stemme. Så kan mansige, at efter internet får magt, kunne de selv have søgt indsigt. De fleste gjorde ikke,

   • Observant55

    De invandringskritiska svenskarna är en liten minoritet av inavlade hillbillies. 87% av befolkningen har visat i valet att de stöder en öppen och välkomnande politik, missat det?