22
jan
Seneste opdatering: 23/1-17 kl. 1532
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grab them by the mullah

The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is ‘What does a woman want?’ Sigmund Freud

Det filosofiske spørgsmål jeg kæmper med, kan formuleres kortere: “Vil den vestlige civillisation overleve kvindelig stemmeret?” Jeg når som Freud næppe heller frem til at få besvaret det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Eva på Södermalm

  Jag undrar om NWO-extremfeministerna finansieras av George Soros.

  • Är påven katolik?

  • Peter Zichau

   George Soros er en strategiker, som har tjent en stor del af sin formue på bl.a. spekulation og kursmanipulation. En strategi han fik ind med modermælken, da hans far gjorde sig i det samme og bl.a. mod betaling, fik ham bortadopteret til netop den mand i Ungarn, som nazisterne havde sat til at udpege jøder. Det har Soros aldrig angret, da kynisme og overlevelse er hans varemærke. Derfor bruger han i dag penge på, at støtte venstreorienterede anarkistiske og destabiliserende grupperinger i de vestlige samfund. Han véd nemlig godt, at nationalstaten altid vil nedkæmpe disse grupperinger, ved hjælp af tiltag han allerede har satset sine penge på. Han bruger altså disse nyttige idioter til at tjene store summer til sig selv – og griner sikkert hele vejen til banken. Når fløjten får en anden lyd, gør han og hans afkom bare noget andet. Sad but true.

 • River

  Spørgsmålet kan måske også formuleres om en stat skal regeres med fakta eller følelser. Det er efterhånden, senest med USA, skræmmende følelsesladet.

 • Eva på Södermalm

  Sabotage?

  “Journalsystemet nere på Stockholms förlossningar – för andra natten i rad”:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zKKvO/journalsystemet-nere-pa-stoc kholms-forlossningar–for-andra-natten-i

 • Tafsa inte på yttrandefriheten

  Dessa kvinnor kommer snart att sitta i köket och föda sina horungar!
  https://www.youtube.com/watch?v=bV710c1dgpU

 • invernes

  Tyske feminister: “Allahu akhbar”
  Haha feminister burde samles sammen i kontainere og sendes til Saudi Arabia. 😉

 • invernes

  Feministisk søppel.
  Watch: Pussy Hat Thought Police Triggered By Infowars Reporter

  http://www.infowars.com/watch-pussy-hat-thought-police-triggered-by-in fowars-reporter/

 • invernes
 • Personene på bildet over er da ikke kvinner. De er menn.

  • Reidar S

   Finnes “kvinnevarianter” som ser litt annerledes ut og har litt andre føringer….

 • KnudMadsen

  Jeg må erkende, at jeg fatter mindre og mindre af, hvad der foregår i kvinders, eller nogle kvinders, hoveder. Man hylder nogle vilde mænds ideologi, der går ud på at undertrykke og voldtage de selvsamme kvinder.
  Jeg hælder mere og mere til at tro på dem, som hævder, at kvinder inderst inde, måske ubevidst, i virkeligheden ØNSKER at blive voldtaget af et vildt og utæmmeligt udyr, lidt som man ser, når en hankat bedækker er hunkat. Hunkatten er voldsomt liderlig indtil parringen er gennemført, hvorefter hun går grassat i hidsighed imod hankatten, som gør klogt i at fortrække.
  Narrativet bestyrkes kraftigt af, at det primært er kvinder, der er så tossede med at få slæbt muhammedanere, uledsagede skægbørn, ind i vore lande. Ligeledes er det jo påfaldende, at så mange halvgamle kvinder dyrker ulovlig sex med vilddyrene i interneringslejrene, kaster sig i grams, så at sige.
  Måske er det de vilde muhamedanske mænd, der er mest realistiske, når de vogter så strengt på deres kvinder???? Jeg er forvirret.

 • Bjørn.

  These psychotic feminist protesters have bitched and menstruated non-stop over how offended they were about something Trump said but they have no embarrassment at all wearing pink hats and calling them “pussy hats”?
  These hypocrites don’t deserve to be heard.
  They should be institutionalized for the safety and security of society as a whole.

 • invernes

  “Jag ska fucka ur ikväll, jag svär” – sen grips han efter Facebook-våldtäkten
  Det nye Sverige.

  http://www.friatider.se/jag-ska-fucka-ur-ikvall-sedan-grips-valdtaktsm annen-av-polisen

 • niklasr

  Problemet med kvinnor är att de styrs av sina känslor, hela tiden. En man som bott med en kvinna en längre tid vet vad jag pratar om. Det finns bara två saker som är säkra när det gäller en kvinna: Hon kan ändra sig hela tiden. Och allt är hans fel.

 • Knut Berg

  Noen går i tog for å fremskynde sitt eget helvete.Eller er det sånn å forstå at Allahs overgripere er å foretrekke framfor alle kafirer? Det er jo ingenting som henger på greip lenger…Sic!

 • densensurerte

  Fy flaten… det er noe av det mest surrealistiske jeg har sett.

 • Margrethe

  Tjaaeh. Det vestlige demokrati overlevede da mænds trang til først at bane vejen for, og efterfølgende marchere i hælene på totalitære dræbermaskiner som Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot – for ikke at nævne 1400 års følgeskab af mænds gudsgivne kreation muhammed. Men jeg kan da godt forstå at den store psykolog fra landet, hvor mænd elsker at gemme spændende objekter i deres kældre, ikke forstod “hvad kvinder vil”. Når man på den måde afslører at betragte kvinder som en stor ensartet masse, kan man kun lave fejlslutninger livet igennem. Gør mennesker til objekter, og du får det derefter.

 • Tafsa inte på yttrandefriheten

  Här visar feministerna hur obildade de är, inte hjälpte utbildning dem! De är en skam för alla kvinnor som vill bli behandlade lika som män och ha sin frihet! Dessa kvinnor vet ikke bättre!

 • Deplorable Cis Man

  Så er det atter bevist: venstrevridde kvinner lengter ubevisst etter å bli dominert av menn. Samt bli “grabbed i skrittet”. Husk – “SocialJusticeWarriors” prosjekterer ALLTID. Ved å stemme for å importere muslimske unge menn – får disse svinske privilegerte kvinner oppfylt sine lengsler etter å bli dominert – til underkastelse. Slik kvinner nå har gjort siden tidenes morgen: tenk, hulemennesker – 2 stammer som kriger mot hverandre. Krigsbytte er: landet og jaktmuligheter + kvinner – som gladelig sprer sine ben for den vinnende parts menn. Det er innpodet i venstrekvinnenes mentalitet – gjennom DNA. Mer konservativt orienterte kvinner – har heldigvis forlatt huleape stadiet – dessverre er det langt mellom dem.

  Vi menn må starte å behandle venstrevridde kvinner for det de er – bortskjemte og privilegerte ressurs horer. Her en mann som har forstått hva som trigger disse kvinner. Fra en “slut-walk” i Brasil. Bildet er sensurert/croppet da mannen har viftet sin erigerte penis opp i ansiktet på de avkledde horene (For et banalt konsept – slutwalk – protest mot utrygge gater -. derfor kler vi oss halvnakne som horer for å oppnå større respekt fra menn. (Personlig vil jeg heller date enhver anstendig kledd konservativ kvinne – som er stolt over sin kvinnelighet – enn noen av disse maniske horer):

  https://uploads.disquscdn.com/images/b17fa4d42c0b609f697495e6516fbdedf 92cc25b0f185166cea7532e4a89ae19.png

  Video: horene vil virkelig drepe ham -de skriker i et hellig slut-raseri av frustrasjon og sinne:

  https://www.youtube.com/watch?v=e6CBqYxFcF4&t=1s

 • Brandmand for Bidermeyer

  Det er da utroligt! Hvordan kan man have fået hovedet skidt så voldsomt til???

 • PK svada

  Den svenske lokalpolitikeren Roland Petersson gjorde sitt livs fadese da han i et Facebook-innlegg spurte om «noen kunne skyte» president Donald Trump.
  http://www.nettavisen.no/nyheter/svensk-politiker—kan-noen-skyte-donal d-trump/3423305314.html

 • Drog inte det förvirrade FI på sig slöja häromsistens när en förtryckt kvinna misshandlades till döds av sin muslimske man för att hon kom hem för sent? Feministerna har inte insett att religioner, män och slöjor som förtrycker kvinnan och underordnar dem måste förlöjligas när helst tillfälle ges. Att bränna slöjor är rätt väg, anser jag för vemsomhelst som är för jämställdhet. https://www.youtube.com/watch?v=-nNmjdKXQcU&feature=youtu.be

  Det behöver man inte kalla sig för feminist eller bli manstant för att göra. Det finns ju som bekant även manliga slöjor att bränna för jämställda manliga f.d. muslimer som lämnat den fascistiska doktrinen bakom sig.

 • Peter Zichau

  Egentligt frydes jeg i mit stille sind. De får sgu en brat opvågnen en dag.

  Hvad med at bygge en stormoske på Christinia..? Eller hvad om man udlagde en del af Ungdomshusets lokaler til fritidsklub for 2. g’ere..? Det ville sgu da være inklusion i verdensklasse.

 • redrumkiss

  Jag blir så jävla förbannad, dumma, naiva, korkade kvinnor och jag är själv kvinna!
  Här är en obekväm sanning:
  https://www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw

 • Reidar S

  Tydeligvis fikk de ikke nok i Køln forrige nyttår. Får håpe de får tilfredstillet sitt ønske, om ikke fra allah personlig så fra hans tilhengere

 • Jag vet inte ens vad man ska säga när man ser detta, dumhet räcker inte på långa vägar.

 • Pingback: Kaplangate 2 – F.d. miljöpartisten Bam Björling avslöjar ”mångkulturen” | Vetenskapliga partiet()

 • Torben Caroc

  Kvindelig stemmeret: Befordrer samarbejde og velstand, men blokerer forsvar og krav til mennesker. Den vestlige civilisation har nok nået vejs ende. Vi har manipuleret SÅ meget med naturen og dens etablerede strukturer, at maskineriet er kørt fast.

 • Andre´Kristian

  I dessa turbulenta tidevarv formerar mänskligheten två huvudsakliga läger där den av globalisterna och finanseliten organiserade invasionen blev själva vattendelaren. Aldrig tidigare har vi kunnat skåda en så tydlig exposé där agnarna sållas från vetet och samhällets fiender så flagrant framträder. Ovan angivna exempel lämnar inget utrymme för tvivel vad den radikalfeministiska kalkonfalangen beträffar. Ideologiskt desorienterade, moraliskt och politiskt inkompetenta att analysera verkligheten, skanderar de till förmån för sin egen undergång. Detta torde stå så långt ifrån den ursprungliga och en gång befogade feminismen som möjligt, och ett av de stinkbombsvärpande och aggressionsstinna attackhönsens främsta kännetecken har blivit den totala avsaknaden av manifestationer till förmån för de verkligt behövande medsystrarna. Ännu en tragikomisk föreställning som endast ger emfas åt deras distinkta omdömeslöshet. Proglobalister versus antiglobalister – vi tvingas samtliga göra ett av våra livs viktigaste val. Somliga är uppenbarligen dömda att misslyckas.
  Andreas.