25
feb
Seneste opdatering: 25/2-17 kl. 0633
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenske alternative medier har generet politikere og MSM i årevis, men det har mest været som en irriterende kløe. Udenlandske medier, navnlig engelske, har fokuseret på Sverige de sidste to år, og det har været værre. Men efter Trumps få bemærkninger, der jo ikke indeholdt ét ord om et terroranslag, har svenske aviser sprøjtet artikler ud om den forfærdelige, løgnagtige Trump som fra et maskingevær. Den meget forhenværende Carl Bildt skriver en ammestuehistorie i Washington Post.

Justitsminister Morgan Johansson påstår, at Jimmie Åkesson har “skadet Sverige bevidst” med sin amerikanske artiklel, men sandheden er, at han har skadet politikere, som har skadet Sverige. Jo mere magt og indflydelse svenske medier og politikere mister, desto flere artikler spytter de ud, og jo mere hektisk taler de.

I SVT diskuterede Katerina Janouch Vs Aftonbladets Anders Lindberg “Sverigebilleder” mere end de diskuterede Sverige. I Janouch har Lindberg fået en uimponeret modstander, hvis tørre stød efterhånden bevirker en temmelig rystet Lindberg. Programlederen må gribe ind til hans fordel for at undgå en grim knock out. Belinda Olsson er skamløst partisk, men hun kan ikke skjule, at det vi ser er en overførsel af initiativet, dagsordenen og magten til nye aktører. Det er en hors d’oeuvre til et svidende valgnederlag i valget 2018. Anders Lindberg er om jeg så må sige ‘fucked.’

I mellemtiden skriver engelsksprogede medier lystigt videre om det Sverige, der ikke har set, kulturkampen er tabt:  They won’t admit it in Stockholm, but Donald Trump is right about immigration in SwedenFilmmaker: “There is a massive social cost” to Muslim immigrationWhat’s up with rape in Sweden?   Sweden Is In A Welfare State Of Delusion


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?