10
mar
Seneste opdatering: 14/3-17 kl. 1952
46 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Blændende forårsdag. Ni grader ikke en sky på himlen, fuldt på fortovscafeerne. Truck-jihad er nu integreret i bybilledet. Jeg ved ikke, hvad folk ser i betonklodserne. Jeg ser monumenter over politisk idioti. © Snaphanen. klik f. helskærm


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anders Bo

Posted: 10 marts 2017 - 17:11 - Svar

Hvordan holder man en lastvogn væk med kærlighed?

sussebassa

Posted: 10 marts 2017 - 18:21 - Svar

Triste bilder…med svære skitne nedtaggede betongblokker…usj..forbinder det ikke med kjærlighet i det hele tatt, men det motsatte..trusler, hat, ondskap…og ikke tror jeg heller at man fjerner disse med bare kjærlighet heller..må nok hårdere åtgjerder til..realistisk sett.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 10 marts 2017 - 20:34 - Svar

Arnstbergs diagnos stämmer väl rätt bra in på folket ovan.

Allmän beskrivning
PK-sjukan är en identitetsbaserad social psykos som tar formen av kulturellt självskadebeteende. Sjukdomen är främst spridd i den västerländska kulturkretsen. Enstaka nedslag förekommer i andra kulturkretsar, men där är smittsamheten avsevärt lägre eller obefintlig. Verklighetskontakten bland de smittade är starkt nedsatt – de hävdar att verkligheten är en social konstruktion och förespråkar en språklig och normativ föreställningsvärld, dit endast ”det goda” får tillträde. Hur verkligheten ser ut förväxlas med hur den bör se ut. Skillnaden mellan sanning och lögn samt rätt och fel är relativiserad – för den sjuke finns det endast åsikter, vilket leder till att vissa betydelsefulla personers åsikter är särskilt värdefulla, oavsett hur illa verklighetsförankrade de är. Sjukdomen är epidemisk och de medborgare som har kapacitet att bygga upp en intellektualiserad bild av verkligheten, är särskilt utsatta för risk.

https://morklaggning.wordpress.com/2017/03/09/pk-sjukan/

  PK svada

  Posted: 10 marts 2017 - 20:38 - Svar

  Du er inne på noe, de tilhører vel dem som tror at jødene styrer alt i verden?
  Blant svensk media og politikere er dette utbredt.

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 10 marts 2017 - 22:31 - Svar

   Intressant att du använder det ordet. Var inte mer än ett par dagar sedan jag läste att Amazon har tagit bort alla böcker som handlar om holocaust-revisionism. Givetvis efter lång tids påtryckningar. Om dom hade haft rent mjöl i påsen så borde dom inte haft något emot att saken reddes ut en gång för alla. Eller bara en sådan sak att den förintelsen skall ges speciell status. Det finns faktiskt många fler förintelser och många gånger värre dessutom. Men det verkar inte vara så intressant. Men ju mer dom använder sådana epitet desto mer förlorar dom sin laddning. Som idag bryr sig nästan ingen om att bli stämplad som rasist eller näthatare trots att det funkade för bara 2-3 år sedan.

    PK svada

    Posted: 10 marts 2017 - 23:30 -

    På svenske skoler har de vel nærmest sluttet å undervise om holocaust pga muslimene.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 11 marts 2017 - 01:07 -

    Det är väl den enda fördel muslim-invasionen har haft i så fall. Såvida man inte låter båda sidor komma till tals. Vilket inte kommer ske förrän helvetet fryser till is.

    sussebassa

    Posted: 11 marts 2017 - 16:27 -

    Varfor er det en førdel ..å beneka sanningen om holocaust…

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 11 marts 2017 - 20:51 -

    Därför att den aldrig har hänt. Det är en kommunistisk propagandabluff. Gaskamrarna i Auschwitz är byggda av Röda Armén efter kriget. Skorstenen är bara en kuliss som inte är och aldrig har varit ansluten. Vi har Fred Leuchter och Germar Rudolf som oberoende av varandra varit över och tagit prover och kommit fram till samma slutsatser. Dom enda väggar som var blåfärgade var små kammare där kläder och persedlar desinficerades. Zyklon B var ett insektsmedel och inte lämpligt att döda människor med. Det hade varit mera rationellt att tillsluta kamrarna hermetiskt och låta dem kvävas till döds. Dessa små kamrar hade dessutom fönster stora nog att krypa ut från och trädörrar som gick inåt.
    Sedan finns det överlevarna som berättar en annan historia. Om att ha blivit bra behandlade. Som berättar om teater- och musikföreställningar, att dom fick ordentligt med bra mat. kunde läsa böcker och simma i lägrets bassäng.
    Schindler’s List är baserad på en roman som är baserad på vittnesmål. På vittnesmål en del i efterhand tvingats ta tillbaka.
    En stor del av bevisen att förintelsen har hänt är baserade på Rudolf Höss’ erkännande. Det finns bara ett problem. Höss torterades brutalt av den brittisk-judiske sergeanten Bernard Clarke. Han hotades även med att familjen skulle överlämnas till ryssarna, vilket hade blivit deras död. Han tilläts inte ha advokat på rättegången och tilläts bara svara jakande på en serie frågor från domarna.
    I höstas satt Henrik Arnstad och ljög i tv om att Wannsee-konferensen handlade om att döda varenda jude i hela världen. Fabian Fjälling från Granskning Sverige drog ner byxorna på dem. Han visste nämligen att hans källa var en vanlig spelfilm. Sålunda ingen seriös källa. Han ringde även upp ett judiskt institut i USA och fick bekräftat att det inte finns några dokument från denna konferens som talar om mord överhuvudtaget. Att den slutliga lösningen handlade om att ge judarna ett hemland på Madagaskar. Denna kvinna bekräftade även för Fabian att historierna om lampskärmar och tvålar bara är en myt. Han ringde sedan upp SVT och berättade om detta men den mannen vägrade göra en rättelse i efterhand.
    Internationella Röda Korsets statistik talar om någonting runt 300 000. Väldigt långt ifrån 6 miljoner. Även skylten i Auschwitz har justerats till 1, 1 miljon.

    Se dokumentärfilmen Hellstorm som finns på YouTube som berättar om terrorbombningarna mot den tyska civilbefolkningen men även om Eisenhowers dödsläger efter krigsslutet där säkert minst 2 miljoner svalts ihjäl i helt öppna koncentrationsläger. Inte så konstigt att det krävs kätterilagar för att hålla människor i schack. Hela historien är som ett manuskript till en kalkonfilm. Har man väl insett detta så förstår man att det krävs kätterilagar.

    sussebassa

    Posted: 11 marts 2017 - 21:34 -

    Takk for en meget interessant historie..lest det hele.
    Flere i min familj kjempet imot naziene i Norge…”Gutta på skogen” oa.
    2 ble tatt og sendt i konsentrasjonsleir..bare 1 kom hjem etter krigen..og det han fortalte om det…Så bare løgn mener du…
    Nei, du går altforlangt..kjøper det rett og slett ikke.,faktisk skremmende at noen kan mene dette.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 11 marts 2017 - 21:52 -

    Tyskland var satt under embargo under kriget. Allt deras bränsle behövdes till krigsmaskinen. Det hade aldrig räckt till att bränna 6 miljoner kroppar. Även Sverige som inte var med i kriget gick ju på gengas under krigsåren. Var finns resterna av kropparna? Varför raka av håret på människor som skall gasas bara några minuter senare? Leuchter kommenterade det med att tyskarna var kända som ett rationellt och effektivt folk. Det hade varit mer rationellt att ta ut dem i skogen och bara skjuta dem.

    PK svada

    Posted: 11 marts 2017 - 21:54 -

    Hold opp med det tøvet der. Du kan tro hva du vil, men ikke presenter det sludderet der som fakta.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 12 marts 2017 - 03:02 -

    Hundreds of important books on the Holocaust by revisionist scholars have suddenly been been banned by Amazon on instructions from angry rabbis in Israel (see video at the end of this article) and from Yad Vashem, the World Holocaust Remembrance Center in Jerusalem.

    Even books not directly relating to the Holocaust, but pertaining to Jewish affairs during WWII, have been included in the mass ban. Revisionist scholar Germar Rudolf has given a complete list of these books (see below) and it’s highly likely more volumes will be added to this growing list of “forbidden books” in the days ahead.

    https://www.darkmoon.me/2017/amazon-bans-holocaust-denial-shreds-and-i ncinerates-thousands-of-books/

    Read it and weep.

    PK svada

    Posted: 12 marts 2017 - 03:08 -

    Dra til Tyskland og benekt holocaust der, da blir du buret inne.

    Anders Bo

    Posted: 12 marts 2017 - 03:14 -

    Udmærket forslag! Ellers kan tossen vel udleveres?

    PK svada

    Posted: 12 marts 2017 - 03:19 -

    Kan du fatte at en så godt dokumentert hendelse som holocaust benektes av mennesker fra et vestlig land?

    Anders Bo

    Posted: 12 marts 2017 - 04:02 -

    En form for psykisk syge?

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 12 marts 2017 - 03:48 -

    Och det tycker du är rätt förstås? Tycker du inte det är märkligt att man inte hamnar i fängelse för att förneka holomodor, den armeniska förintelsen, folkmorden i Rwanda, Bosnien eller i Kambodja?

    Lenn

    Posted: 20 marts 2017 - 11:18 -

    Here we go again! Du deler mange synspunkter med islamonazierne, så hvorfor ikke læse andre tidsskrifter, fx Dabiq…..

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 20 marts 2017 - 20:58 -

    Jag läser följande nyhetssidor och bloggar i stort sett varje dag: Fria Tider, Nya Dagbladet, Nordfront, Daily Stormer, Petterssons blogg, Skrivarens blogg, Thoralf Alfssons blogg, Parnassen, Rädda Sverige, Motpol, Alt-Right, Snaphanen, Vår Stund i Sverige, Sputnik, Den Korte Avis, Renegade Tribune. Fria Sidor. Tror det täcker det mesta även om jag skulle ha missat nån enstaka sida som kanske inte uppdaterar varje dag eller ens varje vecka längre. Dock tänker jag nämna Jan Milld trots att den inte blivit uppdaterad sedan november på grund av sjukdom.
    Dessutom följer jag följande podcasts. Alla sänder inte varje dag och nån bara en gång i veckan och ett par varannan vecka. Under Motgifts paraply lyssnar jag på Motgift, Godmorgon med Magnus och Kafferepet. Lyssnar även på Ingrid & Conrad och Ingrid & Maria. Conrad gör även samproducerad gamer-podd med den libertarianska podden Frihetsfaxen kallad Spelnationen. Under Nordfronts paraply lyssnar jag på Radio Nordfront, Radio Regeringen och Nordic Frontier. Jag lyssnar även på Podcasten Nationella och sedan nån tid även på Dr Dukes pod. Lyssnar även på några helt opolitiska pods som Dreamland med Whitley Strieber, The Experience med Jeremy Vani och Radio Out There med Barry Eaton. Detta får du naturligtvis tolka hur du vill men du kan inte klaga på bredden i utbudet åtminstone. Hade jag inte haft nån glädje av nån av dem så hade jag naturligtvis inte lyssnat på dem. Vad är det för fel på att bredda utbudet?

  Peter Zichau

  Posted: 10 marts 2017 - 21:46 - Svar

  Måske kan man i virkeligheden sige, at det moderne vestlige menneske er i gang med, at sejre sig selv ihjel.
  Hele denne forestilling om at alt nok skal ende godt og alle vil leve i fred og fordragelighed – men vel at mærke efter de allermest tolerante vestlige værdinormer. Det er faktisk som om de, efter bedste imperialistiske mønster, slet ikke kan se noget skulle kunne true hverken dem eller deres børn.
  For det der jo synes at gøre dem mest utilpas er, når nogen prøver at fortælle dem det nok ikke vil være sådan det ender.
  Sleepwalking into oblivion..? Imens os, som prøver at redde dem, bliver kalde alskens værste gloser.

PK svada

Posted: 10 marts 2017 - 23:52 - Svar

Germany, Dusseldorf – Police detained F.H. an Albanian from Kosovo. In his house, police found weapons and ISIS / ISIL propaganda material. F.H. wounded several people in Dusseldorf train station with axe, shouting: Allahu Akbar.

Peter Buch

Posted: 11 marts 2017 - 02:06 - Svar

De gamle volde, byporte og skildvagter havde været at foretrække.
De gode gamle dage.

http://www.arkitekturguide.dk/ture/volden/vold.html

N Y E T I D E R

Voldene måtte falde. Byens arealer var udnyttet til
bristepunktet. Den nye tids frihedstrang, der fremtvang den frie
forfatning, Grundloven af 1849, gjaldt også de fysiske forhold.

I 1852 blev det ydre demarkationsterræn frigivet uden hverken
planlægning eller servitutter. Resultatet var “broernes”
spekulationsbyggeri, som endnu ikke er færdigsaneret. Byens porte
blev ikke længere lukket om natten og de militære skildvagter ved
byportene og toldopkrævningen blev nedlagt i 1856.

invandrare1957

Posted: 11 marts 2017 - 07:34 - Svar

Ett öppet och fungerande samhälle behöver inga betongblock. Finns ingen kärlek kvar i det här samhället bara hat. Ändå så tar man upp unga invandrartjejer i SVT och ger dom tio minuter för deras blogg som står för kärlek. Vi som skriver på dom här sajterna står för hatet men vad skrev jag innan nu har politiker o media kidnappat ordet kärlek och gjort det till ett politiskt ord. Kärlek är en svensk tjej o invandrarkille. Kärlek är två bögar som pussas. Familj är två lesbiska som har skaffat barn. Allt är ta mig fan politik. Och dom här politiska ordlekarna skapar bara hat. Kameraövervakning och mera poliser och mera invandrare skapar bara otrygghet och hat från bägge håll. Men globalismen fungerar inte i små högskattesamhällen med få medborgare. Utan politikernas mål är 30 milj invånare i Sverige. För då börjar man kunna konkurrera med Kina och u-länderna. Global konkurrens det säger allt.

ramonafransson

Posted: 11 marts 2017 - 12:47 - Svar

Fy så tråkigt att ha dessa betongblock i stadsbilden! Och ja, idiotiskt! För om någon galen islamistisk terrorist är ute för att döda, så gör de detta oavsett betongblock! Urbota korkat! Hoppas att vi ska slippa se det i Sverige! Men med tanke på våra ännu dummare politiker lär de väl göra likadant!

Och vi, västerlänningar, är så snälla och dumma att vi aldrig protesterar annat än efter ett terrordåd, och då är vi där igen med nallebjörnar, blommor, marschaller och hålla varandra i händerna, prata om ickevåld, kärlek och blablablabla, innan det är dags att börja om igen med nallebjörnar och blommor osv … Jag har faktiskt totalt tappat räkningen för över tio år sedan på alla manifestationer mot våld, som inte har hjälp ett skit.

invernes

Posted: 11 marts 2017 - 12:58 - Svar

Make love not walls ? hva er det de sinnssyke feministene tror? at islamistene skal gi dem elskov ? det eneste som skjer er at de mister sine hoder.

invernes

Posted: 11 marts 2017 - 13:00 - Svar

Worried of IS chemical attack in Europe

Times Of Israel.

Israel is concerned that Islamic State terrorists facing defeat in the Middle East are planning to return to their home countries and carry out attacks there, including a possible chemical attack in Europe, Channel 2 TV news reported Thursday.

The report said Israel’s Counter-Terrorism Bureau is poised to issue a series of travel warnings ahead of the Passover holiday calling on Israelis traveling to Western Europe, India and Thailand to exercise extreme caution.

The report stressed that the warnings have not yet been issued.

Sources in the bureau told Channel 2 that the Islamic State’s recent defeats in Iraq and Syria are causing many jihadis to return to their countries of origin.

These well-trained fighters could attempt to carry out vehicle-ramming attacks similar to the truck attack in Berlin that killed 12 people, including Israeli Dalia Elyakim, on Christmas.

Officials particularly fear terrorists may attempt to carry out a chemical attack against civilians, using widely available substances. Chemical bombs can reportedly be manufactured from products found in every supermarket in Germany, France or the UK.

The bureau will call on Israelis traveling abroad to be alert, especially in crowded locations, and to pay attention to anything unusual.

The Israeli warning would echo guidance issued by the US State Department on Tuesday telling travelers worldwide to be especially careful of less-sophisticated terror attacks as well and warning of an growing likelihood of non-conventional attacks.

“Terrorists are increasingly using less sophisticated methods of attack to more effectively target crowds,” said the warning, “including the use of edged weapons, pistols, and vehicles as weapons.”

Read more at Times Of Israel

PK svada

Posted: 11 marts 2017 - 13:19 - Svar

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan raser etter nyheten om at nederlandske myndigheter har nektet den tyrkiske utenriksministeren å lande i forbindelse med et valgmøte, melder AFP.

– De er levninger etter nazistene, de er fascister, tordnet Erdogan i en tale lørdag, før han la til:

– Nekt vår utenriksminister fra å lande så mye dere vil, men fra nå av skal vi se om deres fly vil få lande i Tyrkia.

Morten Dreyer

Posted: 11 marts 2017 - 15:40 - Svar

Og i Folketinget ansætter man en mange gang dømt røver, som under fængsel blev radikaliseret.
Tænk om han havde forgivet det hele ting.

Spørgsmålene er
Hvilken idiot har ansat ham, og kan idioten stadig ansætte personer til Folketinget ?
Og hvilken imam har haft adgang til dansk fængselsvæsen, så han kunne radikaliser terroristen som blev dræbt af en amerikansk drone . Hvilken embedsmand har lukket imamen ind i fængslet, hvor han formedens fast løn kunne skabe terrorister. Hvormange andre potentielle terrorister har imamen haft kontakt med ? Og har imamen stadig sin faste gang i danske fængsler ?

  Rune Hansen

  Posted: 11 marts 2017 - 23:44 - Svar

  “Hvilken idiot har ansat ham,”

  Et hurtigt gæt er Claus Meyer. Denne stjernekok driver ca. 50 forskellige kantiner inklusive folketingets (husker du balladen, da politikerne fandt en skovsnegl i salaten?).

  Claus Meyer lavede for få år siden et mediestunt, hvor han gav hærdede voldsforbrydere en kokkeuddannelse for rullende kamera.

  PBrad

  Posted: 12 marts 2017 - 02:36 - Svar

  “Tænk om han havde forgivet det hele ting.”

  Tja – “tabet” havde vel været til at bære?

PK svada

Posted: 11 marts 2017 - 22:56 - Svar

  ragnhild

  Posted: 13 marts 2017 - 15:19 - Svar

  Spot on, and hilarious 🙂

PK svada

Posted: 11 marts 2017 - 23:01 - Svar
Leave a Comment