23
mar
Seneste opdatering: 24/3-17 kl. 1749
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg behøver ikke tilføje, at den muslimske massemorder “allerede var i MI 5’s søgelys,” eller at Theresa May sagde – som om vi var idioter – at det “ikke var et muslimsk terrorangreb, for islam er en stor tro.” Vel? Tommy Robinson sagde, at disse personer må interneres, og jeg ville – hvis jeg var politiker – gøre lige præcis det i min egen selvbevarelses interesse.

Kalkuleringen er relativ enkel: “Hvor mange flere dræbte holder jeg til at være ansvarlig for?” Tusind? Fem tusind? For selvfølgelig er du eneansvarlig, politiker. Du har gennemført dette hen over hovedet på demokratiet. Når det koster blod, hæfter vi ikke soldarisk med dig.

Hvad ville være en god karriereplanlægning? Spørg ikke mig, jeg er nu fjendtligt stillet fjende overfor politikere. De udgør en trussel mod befolkningerne.

I vil blive indhentet af jeres ugerninger, og vi vil kalde det retfærdighed. Ikke i morgen, ikke i overmorgen, men indenfor en ikke særlig fjern fremtid, for det er åbenbart nødvendigt, at vi fysisk konfronterer jer. Everything we know about Khalid Masood, the London attacker


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?