23
mar
Seneste opdatering: 24/3-17 kl. 1749
40 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg behøver ikke tilføje, at den muslimske massemorder “allerede var i MI 5’s søgelys,” eller at Theresa May sagde – som om vi var idioter – at det “ikke var et muslimsk terrorangreb, for islam er en stor tro.” Vel? Tommy Robinson sagde, at disse personer må interneres, og jeg ville – hvis jeg var politiker – gøre lige præcis det i min egen selvbevarelses interesse.

Kalkuleringen er relativ enkel: “Hvor mange flere dræbte holder jeg til at være ansvarlig for?” Tusind? Fem tusind? For selvfølgelig er du eneansvarlig, politiker. Du har gennemført dette hen over hovedet på demokratiet. Når det koster blod, hæfter vi ikke soldarisk med dig.

Hvad ville være en god karriereplanlægning? Spørg ikke mig, jeg er nu fjendtligt stillet fjende overfor politikere. De udgør en trussel mod befolkningerne.

I vil blive indhentet af jeres ugerninger, og vi vil kalde det retfærdighed. Ikke i morgen, ikke i overmorgen, men indenfor en ikke særlig fjern fremtid, for det er åbenbart nødvendigt, at vi fysisk konfronterer jer. Everything we know about Khalid Masood, the London attacker

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • KnudMadsen

  Det er vore egne politikere, der er vore største fjender. Det er dem, der lukker rotterne ind, det er dem, der på alle måder forhindrer os ordentlige borgere i at fordrive disse rotter og holder hånden over og under den løgnagtige presse med VORES egne penge.
  Politikerne sidder på magtmonopolerne, så vi andre ikke har en chance for at kunne gøre modstand. Oven i købet storgriner de ad os, i stil med Zinken og kvajpanden Trash, som godt nok ikke er politiker, men en ledetråd for politikerne.
  Gad vide om man en dag ender i dårekisten pga den grasserende sindssyge, som man er omgivet af?

 • River

  Jeg har før nævnt at der kun må være stemmeret for selvejere og ansatte ved sådanne!
  Derudover bør der være ret til at bære våben for ikke straffede personer.
  Hvor er det trættende at være omgivet af mennesker med rygrad som regnorme.

  • Jan Hartwig Sørensen

   Ja, og den regnorm har endda kalkmangel!!!!

 • Breidablikk

  Eneste løsning tror jeg, er å gjøre rent bord, med “grekere” i et land, og “tyrkere” i det andre, som et historisk bilde på forholdet mellom kristne og muslimer. En blanding mellom slike blir et rent helvete, et rent Libanon – og det var dengang jeg ble kjent med en libannesisk prest at jeg ble overbevist, når presten sa: vi vant ikke, vi kristne idet engang kristne Libanon, vi tapte…!

  • Mjolner

   Du har rett i dette.
   Hvor ville ikke Norge være i union med hverken Danmark eller Sverige?
   Hvorfor ble Tsjekkoslovakia delt i 2 land?
   Hvorfor ble det oppdeling av Jugoslavia med blodig borgerkrig der det var mest multikulturelt?

   • sussebassa

    ..som deg vil jeg også ha andres her… synspunkt på dette..

 • Peter Zichau

  Jeg skal ikke kunne sige hvor meget død og ødelæggelse der skal til, før tingene begynder at ændre sig.
  Men jeg må bare konstaterer, at et flertal i befolkningen stadig går rundt med en forestilling om, at alting nok skal gå.
  Så længe vejret er godt, der er fodbold på flimmeren og vennerne lægger fine feriebilleder på facebook, så rager alt det andet dem en høstblomst. Og for øvrigt er Trump og DF bare nogle idioter. Det er alt hvad vi behøver vide om politik.
  Det skræmmende er, at dette vanvid udfolder sig i en tid, hvor informationer om verden aldrig har været mere tilgængelige.
  Hvad fanden fejler folk..?!

  • Lenn

   De er forblindet af ham, du nævner i din sidste sætning. De har Løgnens Far til far.

   • sussebassa

    ..og forteller man løgner ofte nok blir det sanning..samme som Løfvens politikk/pk media det…typ trance.

 • PK svada

  Jeg likte den teksten.

 • Felix Krull

  Kalkuleringen er relativ enkel: “Hvor mange flere dræbte holder jeg til at være ansvarlig for?” Tusind? Fem tusind? For selvfølgelig er du eneansvarlig, politiker. Du har gennemført dette hen over hovedet på
  demokratiet.

  Saa enkelt er det ikke. De ansvarlige politikere fortjener muligvis at blive lagt paa hjul og stejle, men de hovedansvarlige er vaelgerne, og hvis man mener der er foregaaet noget ‘hen over hovedet paa demokratiet’, hvor er saa rigsretsprocesserne?

  “You’ve got a republic”, som Ben Franklin sagde, “if you can keep it.”

  • PK svada

   Ingen velger har innflytelse på hva en politiker vil gjøre.

 • invernes

  ALLAH IS SATAN IF YOU HAVE NOT FIGURED THAT OUT YET, AND MUHAMMED WAS A CHILD RAPING MURDERER.

  • sussebassa

   ..og mohammed giftet seg med 9 årige Aisha..altså er han en pedofil skit..

   • Peter Zichau

    Det er da klart de benægter det. Det er jo forkert.
    Muhammed giftede sig med Aisha da hun var 6 år.
    Han fuldbyrdede ægteskabet da hun var 9 år. Hvilket betyder “havde sex med.”

    • sussebassa

     ..jag hørt/lest.. giftet seg med henne som 9 åring..fullbyrdet (hadde sex med henne) ekteskapet når hun var 11år…uansett er det pedofili…
     Tror neppe det var derfor Pk protesterar…tror du..

    • great white

     6/9 er de korrekte tal

   • Mjolner

    Islam er en god iedologi for de menn som liker småjenter, hvor de kan behandle kvinner som en eiendel, og ikke ta personlig ansvar men si at det er Allahs vilje…

 • En märklig omständighet är att ingenting fastnade på kamera trots att London är den mest övervakade staden i världen. Vilket stinker false flag lång väg.

 • Niels Henriksen

  “Kulturberigelsens” lykke breder sig ;-(

  http://ekstrabladet.dk/112/britiske-medier-kontrolleret-eksplosion-ved -britisk-parlament/6586879

  Britiske medier: Kontrolleret eksplosion ved britisk parlament

  Der er udført en kontrolleret eksplosion nær det britiske parlament,
  efter politiet fandt en mistænkelig pakke, oplyser flere britiske medier

 • Niels Henriksen

  “London Has Fallen” – fin action thriller med tju-bang for alle pengene 😉

  Her ryger der lige en masse internationale toppolitikere – selv en lallenaiv, selvgod Merkel-klon
  får sin velfortjente bekomst ( ca. 0.15 ) – lige efter at hun har modtaget en hvid ( !!! , et symbol på
  overgivelse eller fejhed ) blomst fra en sød lille PK-pige 😉

  https://www.youtube.com/watch?v=_PL9De6As-Y

  Der var sikkert ikke et øje tørt i biografen, men mon ikke mange grinte med det andet øje? 😉

  • snaphanen

   Jeg har set den. Tju bang, jo, men den fik fortjente dårlige anmeldelser. Jeg brugte kun titlen, fordi den var kort og fordi Black Pigeon gjorde.

   • Niels Henriksen

    Ja, det var ikke ligefrem stor filmkunst, men dog nogle meget flotte actionscener – bla. en forrygende biljagt gennem London.

    Og så hjalp det jo også lidt ekstra på humøret, at se en Merkel-klon blive offer for sin egen naivitet og sin groft uansvarlige politik 😉

 • Iq

  Har Erdogan kondoleret storbritanien?

 • Peter Zichau
 • Lenn

  Og på TV2 skal de partout invitere en muhammedansk, skægget starut ind for at tale om – guess what?! – hvordan muhammedanere føler sig krænkede og fornærmede, og hvordan højrefløjen er en trussel!? Ja, det gjorde de her i dag. Hvordan kan det være, at det altid ender med at dreje sig om muhammedaneres fornærmede følelser, når en muhammedaner sender vesterlændinge ind i evigheden? Muhammedanere vil benytte taqqyiah lige til den dag, hvor de ikke behøver det længere, nemlig når de er nok.

  Venstrefløjsere, som læser med her, og med venstrefløjsere mener jeg alle journalister og de fleste af vore elendige og hjernevaskede politikere: I skulle skamme jer noget så grueligt, at I har bragt dette Dødens Kartel ind blandt os! Det må være verdenhistoriens største overgreb, at vi har fået tvunget den muhammedanske bærme ind over os.

 • Snowflinga

  De europeiska politikerna har lyckats förstöra de europeiska länderna inom en kort tidsperiod och göra dem farliga. Nu får man skörda det som man har sått.
  https://www.youtube.com/watch?v=k_KDSkbwOZ8

 • Snowflinga

  Labour i Storbritannien ville gnugga högerns näsa i mångfald och de visste att brottsligheten skulle öka när de gjorde det. Men de öppnade gränserna för massinvandring fast brittiska politiker som Enoch Powell länge hade varnat om farorna. Storbritannien har nu förändrats drastiskt och det är svårt att tro att människor som motsatte sig denna politik skulle stämplas som rasister. Man ville inte ha någon diskussion eller att någon skulle ifrågasätta politiken fast kritik och granskning är nödvändig i politik precis som med allting annat. Denna vanvettiga politik har spritt sig som en farsot i hela Europa och många människor får nu lida och betala högt pris för det. http://www.dailymail.co.uk/news/article-1252926/Chris-Grayling-critici sed-Labours-Phil-Woolas-secret-immigration-plans.html

 • ramonafransson

  Det jag mest lade märke till från rapporteringen om den islamistiska terrorattacken i London i Sverige var när SR:s Londonkorre säger: Storbritanniens underrättelsetjänst tillhör världens bästa!

  Och då har alltså den islamistiska terrorn lyckats slå till i London utanför parlamentet i landet med världens bästa underrättelsetjänst! Hallå! Det betyder att i Sverige, eller var som helst i Västeuropa kommer det att bli rena barnleken för islamister att hugga, skjuta eller köra ihjäl oss gång på gång på gång, vilket de redan har gjort och naturligtvis kommer göra igen och igen och igen och igen …

  Det var ju uppmuntrande.

  Och varje gång efter en islamistisk terrorattack är det samma förfarande:

  1.De politiska ledarna i respektive land går ut och försäkrar folket att: Var inte rädda! Vi ska alltid försvara yttrandefriheten och demokratin.
  2. Vi tänder ljus, lägger ut blommor och nallebjörnar.
  3. En manifestation hålls med tal av kändisar och politiker, som alla försäkras samma sak som ovan.
  4. Vi håller varandra i händerna och pratar om lika värde, och sjunger en sång.
  5. Då inträffar ett nytt islamistiskt terrordåd. ( Börja om från nummer 1. )

  • sussebassa

   Helt rett.
   …bare møkka de politikerne vi nå har i hele Europa, og for at fornuften skal overleva måste de avsettas og stilles for krigsrett..å ville utrydde egne befolkning.
   Hvilket land blir først…hejer nå på Le Pen.

  • Niels Henriksen

   Det begynder at blive ufrivilligt komisk, når de svenske PK-medier gang på gang
   lige skal fortælle ( berätta för ) os, at terrorangrebet / “attacken” (!) intet har med islam
   at gøre – hvis nu seerne af “mystiske” grunde skulle sidde og få sådanne kætterske
   tanker 😉

   http://www.uriasposten.net/pics/SVTaktuellt080115-2100.jpg

   • Lenn

    Ja, det er jo helt groteskt, dét der! De har også travlt med at bruge et nymodens ord: ‘radikaliseret’, som om det er en slags madforgiftning eller virus.
    Der er ikke noget, der hedder ‘radikaliseret’, og man bruger det aldrig om hverken buddhister eller katolikker eller andre, kun om muhammedanere.

    Det eneste præventive middel er at lukke Europas grænser og se at få sendt alle muhammedanere ud. Også dét er desværre ønsketænkning, når vi ser, hvilke kvindagtige ‘mænd’ og mandhaftige madammer, der sidder rundt om i regeringerne.

    • ramonafransson

     Om de använt orden radikal islamism, så hade det varit mer rätt. För de skulle ju aldrig våga säga sanningen: Att detta är en variant av salafisternas tolkning av islam, men något värre.

    • Niels Henriksen

     Man kan efterhånden næsten stille sit ur / sätta klocken efter, hvornår besværgelser af denne type fremkommer i vore medier i forbindelse med islamiske terrorhandlinger – det næste bliver vel, at man kan begynde at spille på det hos betting-firmaerne 😉 Men i det mindste kan redaktionerne da bare genbruge skiltet fra gang til gang – de kommer til at få god brug for det i de kommende år, så hold det hellere parat permanent.

     De kunne jo evt. også overveje at skrive:
     “Islam har INTET med islam at gøre! – Forstå det nu, alle I uoplyste stakler!” 😁

   • ramonafransson

    Ja, jag orkar inte ens bry mig vad de rapporterar. Jag tittar på andra sidor och får info som är mer korrekt.

 • Snowflinga

  Det räckte inte länge efter terrorattacken i London innan Storbritanniens premiärminster sade att attacken inte var “Islamic” utan “Islamist” Vad menar hon med det? En sådan förvrängd ordlek. Det låter som hon vill både äta kakan och ha den kvar. När skall politikerna lära sig att kalla en spade för en spade?

 • great white

  btw, er jeg den eneste der hæfter mig ved det stigende antal “gas-eksplosioner” rundt omkring i verdenen? Som svjv også er anbefalet af ‘inspire’. Men selvfølgelig lettere at bortforklare.

 • FerdinandLinthoeNaeshagen

  Det er korrekt som Knud Madsen sier, at våre politikere er folkets største fiender. Hvis det virkelig skal gjøres ugagn i et land, er det sjelden noen gjør det så grundig som landets egne politikere (godt understøttet av massemedia). Vi bør passe oss for å rette mistroen og forakten mot de fremmedkulturell innvandrerne. De har bare utnyttet en mulighet politikerne ga dem, og alle jeg har hatt med å gjøre, har vært hyggelige og hjelpsomme. Mistroen og forakten bør vi rette mot våre egne politikere som, slik regjeringen Nygaardsvold gjorde før 9. april 1940 med sin motstand mot opprustning. Den skaffet oss fem år med tysk okkupasjon på halsen. Det kunne de godt, for etter krigen ble ugagnet godt dekket over av Politikerkartellet, av rettsvesenet og av massemedia.
  Det er ingen grunn til å ha høyere tanker om massemedia. Det er kanskje sjelden de kommer med blanke løgner, men fortielse er, som Sam Harris har skrevet, også en form for løgn, og fortielser er det mer enn nok av i massemedia. For å vise dette vil jeg anbefale Richard Lynn og Tatu Vanhanens bok Intelligence (fås via Amazon.uk). Den viser at med fremmedkulturell innvandring får vi en sterk strøm av innvandrere med atskillig lavere intelligens enn det europeiske gjennomsnittet (gjennomsnittsintelligens for verdens land blir anført), og siden lav intelligens henger sammen med større barnetall betyr det at landets intelligens synker fra generasjon til generasjon. Siden intelligens også henger sammen med evnen til å skape og opprettholde en skikkelig velferdsstat, betyr det at innvandringen gjør landet verre og verre å leve i, og når IQ synker under 90 (mens den europeiske normalen er vel 100), blir det umulig å opprette og bevare et demokrati, slik Tatu Vanhanen har vist i en annen bok, The Limits of Democratization.