27
mar
Seneste opdatering: 27/3-17 kl. 1301
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

er der ikke noget at gøre ved det. Sådan fungerer det. Din lykke er gjort, selvom du er død

Mobilfoto, mandag morgen fra min tobak- og vinpusher. Hvad fotograf Korda ikke har på sin samvittighed. Ærgerligt for Hitler, han måtte nøjes med Heinrich Hoffmann, hans assistent Eva Braun og den virkelig besynderlige Leni Riefenstahl, der simpelthen blev 101 år gammel. Vær en rigtig skiderik, så dør du ikke i utide. Jeg kender nogle, der vil blive meget gamle, de er verdens straf, men de er naturligvis ikke klar over det. Ellers ville de ikke være verdens straf. Che Guevara var en brutal morder – myten holder ikke

JP: “Sveriges anti-immigrantparti er blevet det største”

Dette blogges fordi der ikke er en MSM-nyhed i Sverige. De har taget deres parti, og det er ikke Sverigedemokraterna. Jeg begyndte at skrive om Sverige i danske aviser i 2001 og fra 2004 her, fordi jeg anså at Sverige var kanariefuglen i kulminen. Tiden gav mig ret, ikke at jeg bliver bespist på rådhuset for det. Og da slet ikke på Københavns Rådhus, tossernes paradis.

Der er mange, der stadig hader mig for at have fået ret. En kvinde ville skilles, og det blev hun. Skilt. Men livet går videre, som Lars Løkke siger. Han er en klog mand, for der kommer altid en sporvogn til ligesom man tror, det hele er slut. Jeg skal holde hende skadesløs for at være en politisk idiot, hun havde så mange andre kvaliteter.

Jeg er lige så ligeglad med dem, som jeg var i 2002. Jeg lever ikke af at blive kløet i nakken, behagesyge hører ungdommen til. Jeg skider højvelbårent på jer alle I medlemmer af det Radikale og tilgrænsende idiotpartier. Der er nok at tage af, ikke? Mit forebillede – “rollemodel” på danglish, – er Lars Hedegaard. Ingen kunne være mere ligeglad end ham, selvom et mordforsøg måske lige var toppen. Godt Tøger Seidenfaden ikke levede i 2013, hvor meget fake news havde han ikke kunnet få ud af det inden fake news overhovedet var opfundet.

I dag behøver jeg måske ikke skrive længere, fordi det jeg skrev i 2001 nu skrives i internationale main stream medier og på  svenske blogs. Svensk presse har agterudskrevet sig selv. Der er enkelte forsøg på at indhente det forsømte f.eks. på ledersiden i Gøteborgsposten, men ellers har de skrevet sig ud af historien. Virkelig veluddannede journalister, de mest statskonforme, der er set i den såkaldte frie verden.

Det er på talrige, talentulde blogs, det foregår. Der er masser af velskrivende svenskere, man ser dem bare ikke i pressen. “Hatsajter”, som pressen kalder dem fordi de er sure over at have låst sig selv på en dødskurs. Disse svenske medier har friviligt valgt at gå i døden. Vi har slet ikke det blogmiljø i Danmark, fordi vores presse ikke har været så sygt som den svenske. Det skal vi nok være glade for. Danske journalister er muligvis idiotiske, men de har dog visse klædelige hæmninger.

Man kan ikke rigtig afsky danske journalister, når man kender de svenske. Det er derfor jeg er mild og god ved danske journalister, jeg er miljøskadet. Men Jyllands Posten burde lære sig forskellen på en nationalist og en patriot. Der sidder også dumme, røde journalister på den avis, der næppe har læst en bog.

Der er sket en rokade i de svenske partiers popularitet. Det er nemlig ikke længere Socialdemokraterne, der har førertrøjen, men det nationalistiske arbejderparti Sverigedemokraterne. Det viser en ny undersøgelse lavet af YouGov.

Sverigedemokraterne står for socialkonservatisme og nationalisme. Partiet minder politisk om Dansk Folkeparti, især i forhold til sin kritiske holdning til indvandring.

Siden valget i 2014, hvor partiet fik 12,9 procent af stemmerne, er partiets støtte næsten fordoblet. Meningsmålingen har undersøgt, hvilket parti folk ville stemme på, hvis der var valg i dag. Og Sverigedemokraterne ville ikke kun forbedre partiets opbakning, men også for første gang blive landets største parti med 23,9 procent af stemmerne. Jyllands Posten


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?