26
mar
Seneste opdatering: 27/3-17 kl. 0513
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Politikerne bør vide, de befinder sig i livsfare

Man kan sige til Theresa Mays undskyldning, at hun i det mindste lyder som om hun tror på det vrøvl, hun siger. Lars Løkkes “Livet går jo videre” udtalelse var så slap og kraftesløs, at den eneste tankevirksomhed han eventuelt har investeret i den har været “Hvad var det lige for en ready made, jeg skulle huske at fyre af?” Er vi nu også i livsfare, vi der påført befolkningerne multikulturen uden at de ville det? Jo, de kan komme efter jer efterhånden som jeres importerede klienter komme efter dem.

Vil vi ikke hellere have en statsminister, der er totalt blank på islam, men i det mindste virker engageret? En Kristian Jensen eller en Mette Frederiksen, der vil fodre os mad pladder.? Er Lars Løkke overhovedet i live mere? Han virker som om, han allerede nyder sit otium på en fjern tropeø, eller muligvis allerede er erstattet af en robot, der ikke er alt for opvakt. Skal det overhovedet ikke være ansvarspådragende, eller hvad siger en statsminister?

Han er vel ikke død, andet end mentalt? Skal man kontakte de sørgende efterladte, skal vi nu til bisættelse i Garnisons Kirken igen? Skal vi virkelig føres i krig af folk der virker dopede og vinde og skæve? Folk der antager, vi ikke kan observere virkeligheden og tænke en lige tanke?

Han troede næppe selv på, hvad han sagde, men han regnede med at nogle af idioterne troede på ham, og at ingen journalist ville grave i det, og det havde han ret i. Naturligvis er der ingen journalist, der borer i sludderet. Og så gik livet videre på samme facon. Ævl og bævl og så dør nogle mennesker for igen verdens ting. Vil man ikke helst dø af alderdom eller for en eller anden værdig sag?

Man kunne næsten formulere en tommelfingerregel ud af de to sludrende politikere: “De løser ikke problemer, de skyder deres uløste, selvskabte problemer foran sig, og de håber, de er pensionerede, når det virkelig går galt,” som Enoch Powell skarpt forudså i 1977.

Det er fyrre år siden. Der er de hurtigere hjerner, og så er der discount-hjernerne, de går desværre ind i politik fordi de har en usalig trang til at forbedre verden. Resultatet ser man på TV, de der altså ser det.

Jeg stod af for femten år siden. Jeg hører kun politikere i radioen ved et uheld, og jeg hører svenske politikere, fordi de sociologiske og antropologiske tilfælde, man kan udstille i et galleri. Måske skal vi slet ikke tude så meget, når det lykkes dem at afskaffe demokratiet. Måske er der er et system, der bedre sikrer vores overlevelse, en nutidig kejser Augustus?

Jeg så en gammel romersk kone, der bad ved hans mausoleum 2000 år efter hans død. Jeg talte med hende, for at høre hvad Augustus kunne betyde for hende, en gammel kone i Rom i 1986. Augustus var stadig levende, forstod jeg på hende. Stadig virkelighed. Se The Fall of Rome: Modern Parallels

Men David Wood ved hvad han taler om, når han taler. Sådan nogle er vi tryggere ved, skal politikerne bare vide. De lever på lånt tid. Snart er de fortid, men ikke i Augustus’ forstand. Vi vil stille dem for en domstol, der er langt mindre nådig end hans.

Politikerne skal vide idag, de kommer til at leve som de journalister, de har dømt til at leve i landflygtighed: Lars Hedegaard, Flemming Rose, Kurt Westergaard og Lars Vilks. Det vil ske med dem, og det vil være en retfærdig straf. Vi ser frem til, at  den rammer dem. Vi skal være åbne for at angribe dem fysisk, der angriber os og er en sikkerhedstrussel imod os. I bringer dem i livsfare, vi bringer jer i livsfare.

Politikerne skal være  ligeså udsatte som vi er. Alt andet er urimeligt. De bør befinde sig i livsfare, ligesom vi andre er. Der var 17 år imellem svenskerne myrdede en politiker, hvem siger, der skal gå lige så lang tid inden næste gang?

Kunne det tænkes, vi vil slå jer ihjel ligesom I vil slå os ihjel? Det kunne det formentlig. Vi kommer efter jer rent fysisk, det er bare at  vente.  Lige for lige. I har angrebet os i voret eget land, vi angriber jer. Politi og militær burde gå løs på jer, men de tøver endnu med at gøre det eneste fornødne.

Why some UK mosques get HALF their income from govt, EU


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bitten

Posted: 26 marts 2017 - 17:51 - Svar

Det aller største problemet med politikere i fra alle leire i hele Europa ,
at de ikke innser at Islam , koranen har noe med terror å gjøre .
Det er bare å venne seg til terroristenes onde makter , som kan slå til når som helst på dagen ,
ikke en sivil hvit borger er trygge i dagens Europa , dette blir mer og mer dagligdags dette her .
Som vi alle kan skylle på landsvikere med Merkel – terroristdronningen i spissen for ,
og så er det bare å vente på neste terrorisme – utførelse like om hjørnet .
Politikere blåser da lang vei til rikets sikkerhet og tryggghete til sin egen hvite befolkning ,
politikere spiller jo helt på det samme onde lag , som globalister i EU , FN systemet .
Målet til politikere sin ekstremt onde plan, er jo om å spre mest mulig redsel og frykt ,
i sin egen hvite befolkning , det ser man jo klart og tydelig i dag .
Det hjelper ikke det spor at politikere i Europa , feller falske krokodilletårer hver gang det er terrorisme
blod bad i Europa , med avrevet kropper liggende i blodbad , for grusom terrorisme i fra IS – jihad .
Politikere har vel nesten mer blodige hender, en IS – radikaliserte terrorister , når det blir utført
terrorisme i et europeisk land som i London , som har dratt inn slike svinepelser med viten og vilje.
Så hadde viljen vært til stede hos politikere i Europa , så hadde man sluppet , terrorisme , drap ,
voldelige gjengoppgjør mot hvite sivile borgere osv .
Det er bare å stenge grensene , legge ned asylindustrien , kutte ut gratis goder som NAV stønader ,
så er man kvitt dette store problemet her for godt , men det vil ikke politikere på noen slags måter .

  snaphanen

  Posted: 26 marts 2017 - 18:00 - Svar

  Det er meget enkelt. De VIL ikke indse det, fordi de lige så godt som du og jeg ved, at de har påført os islam uden nogensinde at spørge os. Hvad der sker, er 120 procent deres ansvar.
  De kommer aldrig til at ville indse det offentligt. De har et liv og en karriere at forsvare. De er ude i en livsvarig kamp mod virkeligheden og befolkningen. De vil ALDRIG være ærlige på dette punkt.

   achantus

   Posted: 26 marts 2017 - 18:14 - Svar

   Og de er vel engstelige, for de vet at de får hele den muslimske befolkning mot seg om de snur. Hvem skremmer politikerne mest, den etnisk europeiske befolkning, eller muslimene? Jeg tror jeg vet svaret.

   KnudMadsen

   Posted: 26 marts 2017 - 18:19 - Svar

   Typisk stemmer ca. 80% af befolkningerne hver gang for mere af det samme lort. Der må vi jo desværre erkende, at det helt store flertal holder af at blive udsat for terror og andre fornedrelser fra muhamedanernes side.
   Er det en form for Stockholmsyndrom?

    achantus

    Posted: 26 marts 2017 - 18:30 -

    Jeg tror vi trenger assistanse av psykologer for å besvare det spørsmålet. Det er virkelig ikke enkelt å forstå.

    PK svada

    Posted: 27 marts 2017 - 03:00 -

    Det er mediene som ikke gjør jobben sin. Folket får propaganda, ikke fakta.

   bitten

   Posted: 26 marts 2017 - 18:42 - Svar

   Landsvik av aller verste sort kalles dette her , som aldri kan tilgis i europas historie
   noen gang , folket i Nederland ønsket Islam , sharia , terror som fremtiden der .
   Som valgte bort frihetspartiet med Geert Wilders med ikke et stort flertall ,
   der Wilders sa klart og tydelig fra , velg meg hvis dere vil redde Nederland .
   Så får vi vente på det franske valget like om hjørnet , om National front og Le Pen
   får flertall eller ikke til valget der , om franskmenn velger Islam , sharia terror .
   Ja som sagt Norge har bare Islam muslimske partier å stemme på ,
   med AP partiet , som tiltrekker seg muslimer til valget i fleng .
   Der det er valg til høsten , jeg blir hjemmesitter til høstens valg , stemmer ikke på
   norges undergang , som er et stort svik mot våre hvite etterkommere etter oss.

  achantus

  Posted: 26 marts 2017 - 18:25 - Svar

  Våre politikere velger “verdier” framfor overlevelse.

   sussebassa

   Posted: 26 marts 2017 - 19:15 - Svar

   Enig, de gjør det for penger og status, vel vitende om at alle de penger de har tjent..millioner…kan skaffe de skydd och det dom ellers trenger…så driter de i resten av sin egen befolkning..og de trenger stemmene ifra Pk for å opprettholde dette livet .

achantus

Posted: 26 marts 2017 - 18:07 - Svar

Politikerne trenger et grunnkurs i Islam, for det ser ikke ut til at de vet noe som helst. Ellers kanskje de er såre fornøyd med sin “eventyr-islam”?

Margrethe

Posted: 26 marts 2017 - 18:14 - Svar

Med de ledere, behøver vi ingen muslimske fjender. Det undrer mig i det hele taget, at muslimerne overhovedet gider sprænge sig selv i luften. Miste eget liv frivilligt eller som slutresultat af terroren, når en eller anden pædagog, forklædt som betjent, ved et uheld kommer til at lave en Bulls eye. Men selvfølgelig først efter at muslimen har fået den fornødne tid til at udfordre egne, og især de ramtes grænser. Det er jo så sundt.
Vores afledere gør jo alt hvad de magter og lidt til for at islamisere os. Når man har sådan en flok i flokmarcherende tåber til at gøre det beskidte arbejde, hvorfor fa’en så sprænge sig selv i luften? Måske fordi der kun findes én gruppe, som overgår politikerne i indavlsbaseret mangel på intelligens…

  achantus

  Posted: 26 marts 2017 - 18:28 - Svar

  Kanhende våre ledere bedriver menneskeofring? Det kunne jo tenkes at de ofrer oss til Baal, eller noe.

Eva på Södermalm

Posted: 26 marts 2017 - 19:31 - Svar

David Rockefeller, en av ledarna för NWO, “the New World Order”, påstås ha dött den 20/3 2017, dvs. för sex dagar sedan.

“Anonymous: Rockefeller, The King of NWO Has Fallen! Who’s next?
What They Don’t Want You To Know”:
https://m.youtube.com/watch?v=qtRRGc_ZvHc

“Steve Quayle on Rockefeller’s Death and the Impact on All of Humanity
The Common Sense Show”:
https://m.youtube.com/watch?v=ZMKAkDCt9qk

  ragnhild

  Posted: 26 marts 2017 - 22:39 - Svar

  Så var ikke mitt innlegg så off topic Ewa. Jeg så dette siste tidligere, visste ikke riktig hvordan jeg skulle tolke det hele, noe confused av alt djevelskapet vi må forholde oss til idag. Her og nå er fokus og forståelsen på plass. Listen all; slike som denne herren er det våre politikere har falt på kne for. Jeg skal aldri forstå slike.

  Helt korrekt, spot on dette innslaget fra Steve Quayle on Rockefeller. HILSEN en av de fremtige slaver, som Steve fastslår at du mener; Jeg er bare en sykdom.

  Statsminister Løkke; Er DU en sykdom?.
  Statsminister Solberg: Er DU en sykdom?
  Statsminister Löfven: Er DU en sykdom?

  Der er mange fler å stille dette spørsmålet til.

  Kanzler Merkel: Er DU en sykdom. Jeg tror hun må være det, just like he whose life has ended.
  Det sørgelige er at the deep state har samlet så mye makt, som da de startet i det 19.nde hundreåret hvor de skapte seg hegemoni over oljeindustrien, ved blackmailing, trussel, og MORD. Idag har de en hær å bruke; Pentagon. Og penger nok til å kjøpe alle vestens poltikere. NÅ, mrk. er det på gang igjen i Ukraina, ref. derimot.no – artikkel av Jan Hårstad. Den dødes arv er selvgående..

  Observant55

  Posted: 26 marts 2017 - 22:55 - Svar

  Ni foliehattar och white trash har verkligen svårt för att hålla er till artikelns ämne. Jag anmäler för off topic.

   ragnhild

   Posted: 26 marts 2017 - 23:11 - Svar

   Ja, Løkke er sikkert verd vår genuine fokusering. Var det ikke han som hadde så mye kunnskap som gjør ham til den eminente og trygghetsskapende statsminister han er (ironi). Tenk om det bare var Koranen og Islam alt handlet om. Da kunne jeg spist et par av dine ord. MEN, at det er krefter som må stoppes, som våre politikere må få øynene opp for, krefter som står bak islamifiseringen av våre samfunn; DET synes du er betimelig å holde skjult. Jeg anmelder deg for å skyve viktige saker under teppet. Men du er ikke alene om det. Og DET blir vårt endelikt. VI har mang en katatrofe forrut. LEK struts og hold deg til de nære ting der nede, og vandre ALDRI til markedet OFF TOPIC, du vet info er farlig. Kunnskap likeså.

   Nå må du vel “luseläsa”. Good luck.

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 26 marts 2017 - 23:45 - Svar

   Så Sverige går ekonomiskt på räls igen?

   Eva på Södermalm

   Posted: 27 marts 2017 - 01:32 - Svar

   “Foliehattar” och “white trash” är bedrövliga ord som hör till NWO-vokabulären. NWO och David Rockefeller är motsatsen till “off topic”. Massinvandringen, mångkulturen och islamiseringen är oligarkernas sociala ingenjörskonst.

  Søren Ferling

  Posted: 27 marts 2017 - 00:04 - Svar

  Jeg har undret mig over at ingen MSM har omtalt det – måske hans undergravning skal være en hemmelighed.

   Eva på Södermalm

   Posted: 27 marts 2017 - 01:37 - Svar

   Skuggregeringen vill verka i det fördolda.

mjolly

Posted: 26 marts 2017 - 19:37 - Svar

Trump ydmyket Merkel

Donald Trump handed the German chancellor Angela Merkel a bill — thought to be for more than £300bn — for money her country “owed” Nato for defending it when they met last weekend, German government sources have revealed.

The bill — handed over during private talks in Washington — was described as “outrageous” by one German minister.

http://www.thetimes.co.uk/article/germany-dismisses-white-houses-intim idating-300bn-bill-for-defence-dl7dk629k

ragnhild

Posted: 26 marts 2017 - 21:48 - Svar

Takk for hvert et ord du formidler Snaphanen. Jeg er enig i alt du sier. Hadde jeg vært kristen, så hadde jeg utbasunert det alikevel: Faen ta våre politikere. Det kan en tolke som det passer. JEG har min.

Mer og mer ser jeg klart som blekk hva folk, barn og voksne blir utsatt for, hvor lands ressurser er alt hva anglo-amerikanske oligarker er på jakt etter. Lands utvikling har knapt blitt tilgodesett. Filantropi påberoper de seg. I sammenhengen er “oversettesen”, den riktige; “lommerusk”, organisert slik at hvermannsen skal bedøves for ikke å se det djevelske spillet de utfører – Vestens oligarker (AAO), med Gud bedre; hver eneste oppblåsbare politiker som spyttslikkende støttespiller idag: Europas nasjonalstaters ressurser er ikke unntatt. Nå drives der utarming av flere av dem, innkludert Norge. I framtiden med agenda “redusert” befolkning skal vi få lov til å være gode konsumenter – om vi ter seg vel må vite.

Disse har en velutviklet, rent pervers sans for MAKT. Verdensherredømme, hverken mer eller mindre er deres mål. Derfor myrdes millioner på deres imperialistiske vei. Krig: FOR DEM ER DETTE EN LEK, en sadistisk slik.

Disse djevlene sies å gifte seg innad i “sekten”, disse AAO. Jeg ser det ikke som usannsynlig at det har ført til forkvaklet mental utvikling på viktige områderi. Har vi med reinspikka galskap å gjøre. sluppet løs.
Anthropocene.live fra ultimo februar 2016- utgangen av mars s.å. finner du 10 artikler som omhandler disse vestens oligarker. ref. også at både EU og FN er deres oppfinnelser. FED likeså. CIA er deres terr!orist-mannskap. Pentagon går deres vei. Og så mye mer.

KORT: DE fikk for god tid, disse 0,01% av vesten rikeste, US deep state, AAO, de 13 familiedynastiene/klanene som gifter seg innad (mange betegnelser). Og som nå ønsker å sette igang mer ragnarokk. De ter seg som ønsker de verdens endelikt. Har de djevelen som sin HERRE… Ser de seg selv som hans disipler. Godt mulig, at det er sannheten.

Samfunnet er blitt komplisert. Mye å håndtere, for både politikere og folk flest. Kompeksiteten, alle områdene og sakene man skal forholde seg til blir som kamuflasje. Innenfor den fram til nå har disse avskyelige kunne leke seg uten for mye motstand/innsyn. MOTSTAND kan bare oppøves og settes ut i livet dersom kunnskaper kommer til. Og der har vi en annen felle/TRAP for verdens overlevelse. MSM, og deres vrengte, vridde/twisted NEWS. Jeg deltar gjerne i framtidig klappjakt på dem.
p.s. derimot.no har en god artikkel med to slike tendensiøse, og klare TWISTED NEWS, bedrevet av Aftenposten/norsk nettavis.

Vi skulle aldri la gale folk komme til makten, heller ikke politikere, smittet av denne galskapen!!!

BillyTheBritt

Posted: 26 marts 2017 - 22:22 - Svar

I Storbrittanien, och även ibland i Sverige, hör man PK och vänsterfolk nämna IRA när man talar om religiös, främst islamisk, inspirerad terrorismen. Problemet med den jämförelsen är att alla IRA terrorister var Irländare.

Det finns 4.6 miljoner engelska och walesiska katoliker i Storbrittanien men ingen av dem utförde ett enda IRA terrordåd. Orsaken är att IRA var motiverad av Irländsk nationalismen, inte religion.

Anders Bo

Posted: 26 marts 2017 - 22:59 - Svar

EU & muhamedaismen…

PK svada

Posted: 27 marts 2017 - 02:37 - Svar

I love it :))))))))

Leave a Comment