26
mar
Seneste opdatering: 27/3-17 kl. 0513
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Politikerne bør vide, de befinder sig i livsfare

Man kan sige til Theresa Mays undskyldning, at hun i det mindste lyder som om hun tror på det vrøvl, hun siger. Lars Løkkes “Livet går jo videre” udtalelse var så slap og kraftesløs, at den eneste tankevirksomhed han eventuelt har investeret i den har været “Hvad var det lige for en ready made, jeg skulle huske at fyre af?” Er vi nu også i livsfare, vi der påført befolkningerne multikulturen uden at de ville det? Jo, de kan komme efter jer efterhånden som jeres importerede klienter komme efter dem.

Vil vi ikke hellere have en statsminister, der er totalt blank på islam, men i det mindste virker engageret? En Kristian Jensen eller en Mette Frederiksen, der vil fodre os mad pladder.? Er Lars Løkke overhovedet i live mere? Han virker som om, han allerede nyder sit otium på en fjern tropeø, eller muligvis allerede er erstattet af en robot, der ikke er alt for opvakt. Skal det overhovedet ikke være ansvarspådragende, eller hvad siger en statsminister?

Han er vel ikke død, andet end mentalt? Skal man kontakte de sørgende efterladte, skal vi nu til bisættelse i Garnisons Kirken igen? Skal vi virkelig føres i krig af folk der virker dopede og vinde og skæve? Folk der antager, vi ikke kan observere virkeligheden og tænke en lige tanke?

Han troede næppe selv på, hvad han sagde, men han regnede med at nogle af idioterne troede på ham, og at ingen journalist ville grave i det, og det havde han ret i. Naturligvis er der ingen journalist, der borer i sludderet. Og så gik livet videre på samme facon. Ævl og bævl og så dør nogle mennesker for igen verdens ting. Vil man ikke helst dø af alderdom eller for en eller anden værdig sag?

Man kunne næsten formulere en tommelfingerregel ud af de to sludrende politikere: “De løser ikke problemer, de skyder deres uløste, selvskabte problemer foran sig, og de håber, de er pensionerede, når det virkelig går galt,” som Enoch Powell skarpt forudså i 1977.

Det er fyrre år siden. Der er de hurtigere hjerner, og så er der discount-hjernerne, de går desværre ind i politik fordi de har en usalig trang til at forbedre verden. Resultatet ser man på TV, de der altså ser det.

Jeg stod af for femten år siden. Jeg hører kun politikere i radioen ved et uheld, og jeg hører svenske politikere, fordi de sociologiske og antropologiske tilfælde, man kan udstille i et galleri. Måske skal vi slet ikke tude så meget, når det lykkes dem at afskaffe demokratiet. Måske er der er et system, der bedre sikrer vores overlevelse, en nutidig kejser Augustus?

Jeg så en gammel romersk kone, der bad ved hans mausoleum 2000 år efter hans død. Jeg talte med hende, for at høre hvad Augustus kunne betyde for hende, en gammel kone i Rom i 1986. Augustus var stadig levende, forstod jeg på hende. Stadig virkelighed. Se The Fall of Rome: Modern Parallels

Men David Wood ved hvad han taler om, når han taler. Sådan nogle er vi tryggere ved, skal politikerne bare vide. De lever på lånt tid. Snart er de fortid, men ikke i Augustus’ forstand. Vi vil stille dem for en domstol, der er langt mindre nådig end hans.

Politikerne skal vide idag, de kommer til at leve som de journalister, de har dømt til at leve i landflygtighed: Lars Hedegaard, Flemming Rose, Kurt Westergaard og Lars Vilks. Det vil ske med dem, og det vil være en retfærdig straf. Vi ser frem til, at  den rammer dem. Vi skal være åbne for at angribe dem fysisk, der angriber os og er en sikkerhedstrussel imod os. I bringer dem i livsfare, vi bringer jer i livsfare.

Politikerne skal være  ligeså udsatte som vi er. Alt andet er urimeligt. De bør befinde sig i livsfare, ligesom vi andre er. Der var 17 år imellem svenskerne myrdede en politiker, hvem siger, der skal gå lige så lang tid inden næste gang?

Kunne det tænkes, vi vil slå jer ihjel ligesom I vil slå os ihjel? Det kunne det formentlig. Vi kommer efter jer rent fysisk, det er bare at  vente.  Lige for lige. I har angrebet os i voret eget land, vi angriber jer. Politi og militær burde gå løs på jer, men de tøver endnu med at gøre det eneste fornødne.

Why some UK mosques get HALF their income from govt, EU


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?