4
apr
Seneste opdatering: 5/4-17 kl. 1507
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg skal sige, Paul Nilsson er en gammel ven af mig. Derfor vil jeg særlig gerne lade ham komme til orde. Barbara Trusz er udvandret fra Polen i 1970 erne, måske  på grund af jødeforfølgelserne på det tidspunkt. Man kan høre det nærmere i soloprogrammet med hende her.

EU Tells Hungary and Poland To Accept Mass Migration Or Leave

Det kan nok diskuteres, om EU overhovedet er i en position til at true nogen for tiden. Viktor Orban har lige kaldt migrationen for “terroristernes trojanske hest.” Det virker helt usandsynligt , han kommer til at bøje sig. Er EU parat til at miste to medlemmer til? Det er klart, at ligningen ikke går op. EU hælder hundredetusinder af illegale afikanere ind i Sydeuropa, men ingen vil have dem. Ikke engang de hyklende 21 lande, der nu falder over Polen og Ungarn.

France and Germany, along with a host of up to 21 other countries, are set to demand Hungary and Poland either accept migrants under the quota system or leave the European Union (EU).

The two nations have ignored Brussels’ insistence that they take migrants presently residing in great numbers in Italy and Greece. Public opinion in Hungary and Poland is also strongly against being forced to accept thousands of migrants from non-European cultures.

Later this year, the two countries will be given an ultimatum and have to decide whether they are willing to maintain an anti-mass migration stances if it puts their membership of the EU at threat, a senior diplomatic source from one of the bloc’s six founding member states told The Times.

The source said: “They will have to make a choice: are they in the European system or not? You cannot blackmail the EU, unity has a price.” European Union Tells Hungary and Poland To Accept Mass Migration Or Leave


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bitten

Posted: 5 april 2017 - 10:40 - Svar

For det første så kan det vel ikke snart bli noen verre tilstander som det er i Malmø ,
hvis ingen smeller hele Malmø i fillebiter med en stor bombe da .
Og snart så sender vel Tyrkias diktator Erdogan , fullstendig villdyrene løs med rebelske rabiate
voldsmenn , av den aller verste immigrant gruppen, inn til hele Europa i strie strømmer .
Hvis ikke denne meget anspente situasjonen , mellom EU landene Tyskland og Nederland løser seg ,
da er det fullkommende marerittet , som venter Europas forente stater , nasjoner er stort faktum .

Peter Buch

Posted: 5 april 2017 - 12:50 - Svar

Barbara siger selv hun kom til Sverige i 1980.

Due to economic, political and police pressure, 25,000 Jews were forced to emigrate during 1968–1970. The
campaign, though ostensibly directed at Jews who had held office in the Stalinist era and at their families, affected most of the remaining Polish Jews, whatever their backgrounds…
in 1989, only 5,000–10,000 Jews remained in the country, many of them preferring to conceal their Jewish origin.
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_20th-century_Pola nd#From_1967.E2.80.931989

Alicia Lind

Posted: 5 april 2017 - 15:09 - Svar

Det är alltid mycket väsen om att judar farit illa, men förvånansvärt tyst om vad deras eliter egentligen sysslar med. Jag flyttade till Sverige från Polen 1973 och fick ofta höra att vi som har slavisk påbrå (i.e. untermensch) i själva verket var minst lika mordiska när det gäller judar som tyska nazister. Trots att många polacker inte bara dog under kriget men också fick “åka på livslång semester” till Sibirien, är det aldrig synd om oss. Av någon anledning driver den oantastbara folkgruppen en anti-polsk agenda, en lätt uppgift mot bakgrund av vem som dominerar i massmedier. Man är dessvärre inte skonad från smutskastning ens i MSM i Polen, med tidningen Gazeta Wyborcza i spetsen. (Denna propagandamegafons grundare är en av de inte riktigt så få “bokens polacker” Aaron Szekter – som på grund av “bondtölp-polackers” mördarnatur fick byta namn till Adam Michnik.)

För någon vecka sedan blev jag på en svensk alternativ sajts kommentarfält “utnämnd” till en polsk jude-hatare för att jag hade mage att kritisera Polens “konservativa” statsmakter att lyfta förbudet mot ritualslakt. Detta skedde hösten 2015 direkt efter PiS (Lag och Rättvisa) kommit till makten, med hänvisning till att nämnda förbud stred mot den polska konstitutionen! Kosherslakt i praktiken förekom i Polen även innan dess, men dess omfattning lär ha varit begränsad till öppet konfessionella judars behov. Att förbudet har lyfts officiellt har resulterat i att flertalet slakterier i Polen nu struntar i att bedöva djuren.

Andre´Kristian

Posted: 10 april 2017 - 21:33 - Svar

Förhoppningsvis kommer såväl Ungern som Polen att stå fast vid övertygelsen om att nationens väl och ve går före EU:s globalistiska utpressningsförsök och underförstådda hotelser om uteslutet medlemskap. De starka staternas rakryggade ledare vägrar således underkasta sig en migrationspolitik med dokumenterat förödande konsekvenser, och i skenet av den senaste svenska terrorattacken har vederbörande politiska föredömen med all sannolikhet stärkts i sin övertygelse avseende det omedelbara hot MENA-invasionen representerar. BREXIT har visat vägen och bekräftat att konceptet med en europeisk union endast haft globalistiska och federalistiska motiv utan någon som helst avsikt att stärka själva Europa och dess respektive nationer. Ett framtida annullerat medlemskap i denna destruktiva union torde fastmer betraktas som ett steg mot frihet och nationell självbestämmanderätt, varför man får förmoda att vare sig den utomordentlige Victor Orban eller Andrzej Duda plågas av någon djupare ångest framkallad av ovan nämnda hot om repressalier.
Andreas.

latmask

Posted: 17 april 2017 - 07:54 - Svar

Tjeckien och Slovakien då? De vill inte heller ta emot några “flyktingar”. De ser hur det står till i bl a Tyskland och Sverige. 250000 Euro i böter per skalle och man vet inte hur många det blir, bara att det blir fler än förra året. V4 bör förbereda sin avgång från EU. De bör känna sig väl uppmuntrade av Erdogan som nu börjar visa sitt rätta jag.

Leave a Comment