4
apr
Seneste opdatering: 5/4-17 kl. 1507
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg skal sige, Paul Nilsson er en gammel ven af mig. Derfor vil jeg særlig gerne lade ham komme til orde. Barbara Trusz er udvandret fra Polen i 1970 erne, måske  på grund af jødeforfølgelserne på det tidspunkt. Man kan høre det nærmere i soloprogrammet med hende her.

EU Tells Hungary and Poland To Accept Mass Migration Or Leave

Det kan nok diskuteres, om EU overhovedet er i en position til at true nogen for tiden. Viktor Orban har lige kaldt migrationen for “terroristernes trojanske hest.” Det virker helt usandsynligt , han kommer til at bøje sig. Er EU parat til at miste to medlemmer til? Det er klart, at ligningen ikke går op. EU hælder hundredetusinder af illegale afikanere ind i Sydeuropa, men ingen vil have dem. Ikke engang de hyklende 21 lande, der nu falder over Polen og Ungarn.

France and Germany, along with a host of up to 21 other countries, are set to demand Hungary and Poland either accept migrants under the quota system or leave the European Union (EU).

The two nations have ignored Brussels’ insistence that they take migrants presently residing in great numbers in Italy and Greece. Public opinion in Hungary and Poland is also strongly against being forced to accept thousands of migrants from non-European cultures.

Later this year, the two countries will be given an ultimatum and have to decide whether they are willing to maintain an anti-mass migration stances if it puts their membership of the EU at threat, a senior diplomatic source from one of the bloc’s six founding member states told The Times.

The source said: “They will have to make a choice: are they in the European system or not? You cannot blackmail the EU, unity has a price.” European Union Tells Hungary and Poland To Accept Mass Migration Or Leave


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?