5
apr
Seneste opdatering: 6/4-17 kl. 0040
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad sloges de for? Ingen aner det. Kampen kan være formålet i sig selv. “Jeg er en stor, farlig abekat, du skal “respektere” mig, eller du får tæsk. Kaos er en mental og kulturel tilstand, og vi importerer den en gros. Hvorfor fik Mellemøsten ikke demokrati? De kan ikke købe en håndtaske uden et knock out. Demokrati er også en mental tilstand, og islam har den ikke.

Tidligere havde venstrefløjen idoler som den slebne, intellektuelle Leon Trotsky, nu er forebillederne bavianer og huleboere som disse. Snak om en kulturel deroute.

Uffe Elbæk kan godt pakke sammen med sine “kaospiloter,” der er rigeligt med kaos i verden, men hvor skulle han vide det fra? Han har levet på det i Danmark endnu velordnede offentlige hele livet. Det vil ikke vare ved, hvis hans parti af fantaster får indflydelse. Shocking scenes show bust-up at top people’s store Harrods’ luxury handbag department


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?