7
apr
Seneste opdatering: 8/4-17 kl. 1443
82 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Formentlig afvist asylansøger. Anholdte R.A. har ISIS og Hizb ut -Tahrir-sympatier på Facebook. International arrestordre skal have været udfærdiget på ham i Rusland for medlemskab og agitation for HUT, der er forbudt i Rusland

To er pågrebet for terroren i går. På fotoet er det R xxxx A xxxx, afvist, 38-årig asylsøger. Han har flere identiteter, har ISIS og Hizb ut- Tahrir-sympatier på Facebook.. Dybt troende at dømme efter hans facebook.

Der er titusindvis af afviste asylsøgere i Sverige. Såkaldte “papirløse” hvis udsendelse for længst er vokset Sverige over hovedet. Svenske myndigheder har tabt kontrollen. Deres passivitet er en sikkerhedstrussel mod befolkningen.

Denne terrorist skal oven i købet have været efterlyst i Rusland med en international arrestordre. Ifølge Torbjørn Jerlerup skal Rusland have forsøgt, at få ham udleveret, hvilket kaster et interessant lys over hans mord. Havde han fået asyl, eller ville Sverige bare ikke udlevere ham til Rusland? Det ville en svensk journalist spørge om, hvis der ellers var nogen til stede. Flere i det svenske system må have vidst alt om ham inden hans terrorhandling.

Avpixlat kan ikväll avslöja fler detaljer om mannen som greps i Märsta. Enligt en trovärdig källa hade den 39-årige uzbekiske medborgaren dubbel identitet, något som är typiskt för terrorister. Enligt källan ska mannen ha fått avslag på sin asylansökan i januari i år, men har alltså kunnat dröja sig kvar i landet som “papperslös”. Den gripne hade dubbel identitet – fick avslag på asylansökan i januari, Terrorgripne muslimen är IS-sympatisör

Den anden anholdte i Hjulsta

Video af anholdelsen på Daily Mail


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?