8
apr
Seneste opdatering: 20/8-17 kl. 0401
96 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Da jeg så disse i går, ville jeg ikke bruge dem, men når jeg idag hører de slappe, rutinemæssige politikerudtalelser fra de egentlig ansvarlige for disse ulideligt, gentagne mord – så bliver jeg voldsomt vred på ofrenes vegne. Det har hobet sig op, det er ikke kun disse, men hundredetusindvis af svenske volds- og voldtægtsofre gennem årene. De skal ikke ties ihjel af lydige journalister mere. Jeg ombestemmer mig atlså efter at have sovet på det

Disse fotos skal have lov at anklage de ansvarlige. De har blod på hænderne, og det skal siges højt. Et sådan terrorangreb har været forudsigeligt i nærmere tyve end ti år, og alligevel sker det uhindret af sikkerhedsmyndigheder og politikere.

ADVARSEL: Voldsomme billeder

Flere fotos her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PBrad

Posted: 8 april 2017 - 06:54 - Svar

Og hvorfor er gerningsmanden i live? Heller ikke der kunne svensk politi skyde.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 8 april 2017 - 08:52 - Svar

  Sverige har nogle af verdens bedste resocialiseringsforløb.

   PBrad

   Posted: 8 april 2017 - 11:27 - Svar

   Nåå ja, det skulle da bare mangle…. han kan sikkert få en kemi-uddannelse i fængslet.

   Alex Damgaard

   Posted: 8 april 2017 - 13:45 - Svar

   Ja, han er formentlig tidligere straffet.

  Breidablikk

  Posted: 8 april 2017 - 10:06 - Svar

  Gjerningsmannens “menneskerettigheter”, vet du! Vi er da ikke rasister!

Anders Bo

Posted: 8 april 2017 - 07:28 - Svar

De billeder skulle på forsiden!

  BH

  Posted: 9 april 2017 - 12:50 - Svar

  i tv i hver pause

Tommy Leif Hasselager Jørgart

Posted: 8 april 2017 - 08:12 - Svar

Jeg har et vanvittigt håb: at alle de ramte har stemt på politikerne bag masseindvandringen. Desværre ikke muligt. Jeg græder over hunden.

  KnudMadsen

  Posted: 8 april 2017 - 08:20 - Svar

  Lad os forene os i det fromme håb. Det er der da også en til sandsynlighed grænsende vished for, at det er tilfældet.
  Det med den stakkels hund piner også mig i særlig grad.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 8 april 2017 - 18:57 - Svar

  En av dem är en 11-årig flicka. Hon har inte röstat på nånting. Hon är lika oskyldig som hunden.

KnudMadsen

Posted: 8 april 2017 - 08:17 - Svar

Glimrende at bringe de hæslige billeder, idet de måske kan være med til at åbne øjnene på de skrupsindssyge væmligboere, michala bendixen’er og andre politisk korrekte landsforrædere.
Det er jo helt grotesk at der iblandt os går sådanne kriminelle elementer frit omkring, der ligefrem hjælper til med at skaffe flere terrorister/skægbørn ind i vore lande.

  BH

  Posted: 9 april 2017 - 12:49 - Svar

  politikerne skaber disse probler
  , fordi de ikke beskytter deres befolkninger men lukker dem ind i hobetal

Hestehandleren

Posted: 8 april 2017 - 08:37 - Svar

Billeder som disse bliver brugt af halalhippierne til at fremme indvandringen.. (ex. den døde dreng på stranden i Tyrkiet og billeder fra Syrien, så er der 24/7 væg til væg i medierne..)

Det er på tide at vi får vist omkostninger ved indvandringen fra muslimske lande…. Hvis ikke folk kan forstå det, så må man jo vise dem det… Så godt gået Steen…!!

  Jensen Agnes

  Posted: 8 april 2017 - 11:52 - Svar

  Alle de der billeder er ren manipulation fra de røde journalisters syge fantasi..

   snaphanen

   Posted: 8 april 2017 - 12:02 - Svar

   Er ikke rigtig med. Der var jo hundredes af folk tilstede, rigtig mange to fotos og video

    sussebassa

    Posted: 8 april 2017 - 12:48 -

    “manipulasjon” i en bevisst handling er rett..hvor røde journalister andvender dette for å skape sympati..og det virker jo.

    Casper

    Posted: 8 april 2017 - 17:36 -

    Hun mener billederne fra Middelhavet/Syrien.

    salrol

    Posted: 9 april 2017 - 11:12 -

    IS har alldeles utmärkta regisörer.
    *Som av en händelse fanns mängder med ambulanser väntandes nära platsen av gasattacken (om det över huvudtaget fanns gas). Slump?
    *Som av en händelse så fanns det en hög FN-tjänsteman nära platsen.
    *Som av en händelse var ett franskt “hjälpteam” både nära platsen och nära det turkiska sjukhus dit de gasskadade transporterades.
    *De “Vita Hjälmarna”, ett “kvalitétsmått” på ett hjältemodigt ingripande, gjorde en heroisk insats.
    *Hjälpande personal behandlade de skadade utan skyddsutrustning. Sarin tränger utan problem genom tyg in mot huden och angriper dödligt rakt genom hud. Enda alternativet, s k senapsgas, där tyg under KORT tid skyddar, visar inte de symptom videon spelar upp. På sikt tar sig även senapsgas genom tyg. Den viktigaste behandlingsmetoden vid gas är att klä av offren nakna samt tvätta och duscha dem. Ingenstans kunde skyddsutrustning, annat än kirurghandskar, ses.
    *Oskyddad ambulanspersonal kunde transportera gasskadade i miltal under lång tid (vägarna är besvärliga) utan att själv dö.

    Det finns mycket mer detaljer att ta upp om denna False Flag och Fake News

  salrol

  Posted: 9 april 2017 - 10:55 - Svar

  MSM/Public Service iscensätter systematiskt, “via ombud”, bilder och videos, som de behöver använda för “propagandadrev”. Vanligen använder de individer ur minoritéter som kristna i “spelet”. Otrognas liv är ju i alla fall värdelösa. Gärna med barn som de först mördat eller kommer att mörda. Senaste är den läkare som i videobild mördar ett påstått gaskontaminerat barn med en injektion rakt in i hjärtat. Garanterat dödande. Inspelningen avslutas med ett konstaterande av att barnet inte gick att rädda, Ha! Ha! Ha!

  Sedan skickas bilderna till MSM/Public Service där målet för propagandaattacken anklagas med stora rubriker, medan de verkligt skyldiga hyllas.

Lars-Erik Eriksson

Posted: 8 april 2017 - 09:08 - Svar

Nej nu måste vi mobilisera!
Kalla in Mona Sahlin under fanorna innan det är försent.

invandrare1957

Posted: 8 april 2017 - 09:43 - Svar

Fasansfullt. Länder måste sköta sig själva diktatur som demokrati. Jag lägger den största skulden på det som sker i Europa på dom som gapade om den arabiska våren o demokrati i Menaländerna nu har dom svaret på det. Globalisternas o Bilderbergruppens våta dröm det som skedde i Stockholm. Nu har deras media fullt jobb med att uppfostra oss in i att det här som skedde är normalt och vi får lära oss att leva med det. Deras globala fattigsamhälle växer fram med rekordfart om människor ändå kunde fundera på varför det läggs ner svenska jordbruk varje dag. För att Sverige är för dyrt att producera i det globala samhället så enkelt är svaret. Tvingas vi stänga gränserna så har vi svällt inom en vecka och människor bryr sig inte. Det här är bara början och vi vänjer oss hela tiden. Om tio år så var 2017 ett fantastiskt lugnt år. Är det så vi vill ha framtiden. Jag tror nationalstaten med handelsavtal är framtiden där vi bor lagom mycket människor i ett land så vi har matproduktion och inga terrordåd. Men det är inte dom styrandes framtid.

  Anders Bo

  Posted: 8 april 2017 - 09:49 - Svar

  Bilderberg-gruppen er en HARMLØS diskussionsklub!

  Nu vi er ved det. Hvem er den største dræber, islam eller fødevareindustrien?
  Jeg er ikke helt sikker, men holder på fødevareindustrien, med islam på en FLOT 2. plads!

   Lenn

   Posted: 8 april 2017 - 11:30 - Svar

   Hehe! Hvis fødevareindustrien kan overgå det antal mennesker, som er blevet brutalt myrdet af muhammedanere, så siger jeg da tak for kaffe… Muhammedanere har – siden den desværre så dagens lys første gang – dræbt over 270.000.000 mennesker. Læs fx Infidel Lives matter.

    Jensen Agnes

    Posted: 8 april 2017 - 11:51 -

    Nej, jeg er sikker åt islam står på 1 pladsen, med fødevareindustrien og medicinalfabrikkerne på 2 pladsen..

    Anders Bo

    Posted: 8 april 2017 - 16:05 -

    islam kommer ikke sukker i folks mad!

    MonaBriss.

    Posted: 8 april 2017 - 19:42 -

    Det är nog födeindustrin, dvs. den muslimska, inte födevareindustrin, men den är också förbaskat farlig liksom läkemedelsindustrin.

   invandrare1957

   Posted: 8 april 2017 - 14:21 - Svar

   Du har varit med hör jag.

   peacer

   Posted: 9 april 2017 - 21:42 - Svar

   anders bo, er du idiot ? islam er symptomet, jøder er årsagen din fucking indavlede abe. der sker sgu da ikke en fucking skid så længe sataniske jødeeliter regerer fucking vesten.

    Anders Bo

    Posted: 9 april 2017 - 21:43 -

    Jeg bøjer mig i støvet for dine argumenter!

Idar Olsen

Posted: 8 april 2017 - 10:07 - Svar

Hvor mye dritt hadde verden unngått om vi helle hjalp folk der de er og ikke åpnet opp. Sorry mac men alle kan ikke leve med oss som er litt annerledes.

  Jensen Agnes

  Posted: 8 april 2017 - 11:53 - Svar

  Hørt. De burde hjælpes der hvor de er. Nemlig hjemme i muslimland.

  Lenn

  Posted: 8 april 2017 - 14:21 - Svar

  Egentlig behøver vi slet ikke hjælpe dem. Hvem har bestemt, at vi er ansvarlige for deres sindssyge opførsel og frugterne af en ond ideologi? De kommer fra rige olielande allesammen, og vi bør ikke påtage os at løse deres problemer. Jeg vil hellere hjælpe forfulgte kristne, fattige israelere, tibetanere osv.

Lenn

Posted: 8 april 2017 - 10:50 - Svar

Det er ved at være på tide at atombombe de arabiske møglande…. Kun ved at slå hårdt ned, også på de kvinder, som føder og opfostrer disse uhyrer, kan Europa redde sig selv.

Godt, at Snaphanen sætter billederne på, og jeg håber, at Støjberg og Løkke og mange andre får dem ind på skærmen, mens de spiser morgenmad!

Stakkels mennesker. Over i evigheden med dem, og de skulle måske blot ned og hente vatrondeller i stormagasinet… Snart går de muhammedanske svin vel også løs på os med macheter og selvmordsbombebælter. For DØ! – det siger deres perverse terrormanual, at vi skal, vi ækle hvide vantro eller kristne!!

EU bør opløses, og Merkel bør straffes på livstid. Man fatter ikke, at de ikke fjerner hende i Tyskland. Vi kan ikke være tjent med, at vi skal agere skraldespand for Mellemøsten! Tag de kristne flygtninge ind, for det er ikke dem, der er onde, men lad de onde muhammedanere rådne op i deres egne huller!

  Jensen Agnes

  Posted: 8 april 2017 - 11:47 - Svar

  Lenn. Den der med atombomben har jeg været inde på mange gange. Det er den eneste måde at stoppe dem på. Det der klatskyderi de leverer, hjælper ikke noget. Der skal gøres 100 % hovedrent dernede i araberland.. Og så skal de også ramme dem med pengene, og alle deres islamiske kongefamilier i alle araberlandende.

  peacer

  Posted: 9 april 2017 - 18:07 - Svar

  Lenn, hvad fanden snakker du om din idiot. de skal da bare ud af europa. hvorfor fanden skal vi bombe syrien som slår isis ihjel ?

   Lenn

   Posted: 9 april 2017 - 19:16 - Svar

   Læs lige mit indlæg ordentligt, din Store Klaphat! Jeg er absolut imod at bombe Assads styrker i Syrien, ligesom jeg er imod at fjerne Assad. Jeg taler om hhv. muhammedanske svin vs svenskere; de stakkels mennesker i Sverige (vatrondeller er sikkert også en ikke-opnåelig vare i Syrien, så alene af dét ord burde du kunne læse sammenhængen).

    peacer

    Posted: 9 april 2017 - 21:37 -

    islam er symptomet, jøder er årsagen. der sker sgu da ikke en skid så længe hele fucking vesten er regeret af fucking jøder !

    Anders Bo

    Posted: 9 april 2017 - 21:41 -

    Tag din medicin!

    peacer

    Posted: 9 april 2017 - 21:44 -

    anders bo, fucking abe du kommer i evig helvede sammen med den sataniske jødeelite din indavlede spild af tid.

    Anders Bo

    Posted: 9 april 2017 - 21:46 -

    Jeg bøjer mig i støvet for dine argumenter!!

    peacer

    Posted: 9 april 2017 - 21:50 -

    man skal være blind og dum for ikke at se hvem de sataniske ørehviskere er https://www.youtube.com/watch?v=1npNtfMeqOc

    ragnhild

    Posted: 9 april 2017 - 23:53 -

Eva på Södermalm

Posted: 8 april 2017 - 11:41 - Svar

Jag misstänker att lastbilen som den 7/4 2017 (7 + 4 = 11, ett datum då många attacker och mord har skett) körde in i Åhléns på Drottninggatan i Stockholm och mejade ner oskyldiga människor och djur är en “false flag”. Även när det är frågan om “false flags” kan människor dödas på riktigt. Tänk att lastbilen så lämpligt stod parkerad i anslutning till Åhléns så att det bara var för den maskerade mannen att hoppa in och gasa och köra! Tänk att polisen för en gångs skull fick tag på den skyldige, en ISIS-sympatisör (USA finansierar ISIS), och det i stort sett direkt tack vare övervakningskameror! Resultatet av detta blir förstås en polisstat med ökad kameraövervakning och ökad avlyssning, dvs. globalisternas grepp om folket hårdnar. Efter dådet beordrade polisen att tunnelbanan skulle stängas av och att inga tåg och bussar skulle gå i Stockholmsregionen. Väldigt många människor påverkades av detta, jag var en av dem, och få kan ha undgått vad som har hänt.

Det är intressant att en antiterroristövning enligt Säkerhetspolisen skedde den 5-6 april 2017. Förra gången, den 11/12 2010, när en självmordsbombare var i farten på Drottninggatan hade också en säkerhetsövning ägt rum strax innan.
http://www.sakerhetspolisen.se/ovrigt/pressrum/aktuellt/aktuellt/2017- 04-06-polismyndigheten-forsvarsmakten-och-sakerhetspolisen-ovade-terro ristbekampning.html
Tv-programmet Kalla fakta, som nyligen rapporterade om en islamsk religiös friskolas könssegregering, vilket ledde till politiska fördömanden av religiösa friskolor, skulle kunna tjäna som en förklaring till terrordådet.

Det är märkligt att ett terrorattentat skedde i Sverige samma dag som president Trump gav order om att USA skulle anfalla Syrien utan att invänta undersökningen av vilka som låg bakom gasattacken i Syrien, där många barn påstås ha dött, och utan att ta upp det i Säkerhetsrådet i FN. USA:s bomber över Syrien kan sätta igång det tredje världskriget på allvar. Nu upptas alla nyheter av terrordådet i Stockholm, inte av USA:s bombningar av Syrien. Jag hävdar inte med bestämdhet att lastbilen på Drottninggatan är en “false flag”, jag bara spekulerar. Vad det än är så är det fasansfullt, och jag lider med alla som har drabbats.

MAKTELITENS MALL:
Skapa kaos i tidigare fredliga länder med okontrollerad massinvandring som vapen —>
Det skapade kaoset leder till en folklig reaktion —>
Den folkliga reaktionen leder till att de styrande erbjuder lösningar som folket under normala omständigheter aldrig hade accepterat

  invandrare1957

  Posted: 8 april 2017 - 14:21 - Svar

  Hur som helst något är konstigt. För det första en lastbil mitt i Stockholm som har nycklarna i. Jag själv är tillbaka i den branschen efter trettio års frånvaro. En chaufför lämnar aldrig nycklarna eller bilen olåst i city eller något annat samhälle. Det sitter som reflex att man tar ur nycklarna när man kliver ur. Sen tv propagandan som snart hållit på i ett dygn. Hur svenskarna ska hålla sig lugna media gör inga misstag det går aldelles för bra. Vi ska uppfostras in i Löfvens samhällsbygge.

   sussebassa

   Posted: 8 april 2017 - 14:30 - Svar

   Samme tenkte jeg også..for lett å hitta denne lastebil Med nøklerna i…i.
   sjelv blir jeg så ilsken nær jeg tittat på sv tv…alle politikere som “gråter” krokodilletårar..nuss och klem med sine blommar..elska varand..jojomen sann, men nær kommer nesta attack..och var..
   Hverdagen kommer nog for dessa…når deres falske/taktiske spill er øver..måste det bare om svenskerna skal ha en sjanse i eget land..at SD får regjering i 2018..inte F skal vi vel uppfostras mera i Løfvens, føre Reinfeldt samhellsbygge..når vi nå ser klart konsekvenserna..bevisen.

    Eva på Södermalm

    Posted: 8 april 2017 - 20:17 -

    Världens värsta terrorister är globalisterna. Globalismen är den mest ondskefulla av alla ismer.

    sussebassa

    Posted: 8 april 2017 - 20:26 -

    Jodå, men muslimske terrorister..fex IS..deras støttespillere er inte så borta dom heller..

  MonaBriss.

  Posted: 8 april 2017 - 19:10 - Svar

  Det var faktiskt exakt det samma som hände under Utöya, dvs. att man hade haft en stor antiterror- övning precis innan. Det har tydligen hänt på andra platser också där det har varit misstänkta “false flag”. På alternativ media i Norge gick det rykten om vittnen som hade känt igen en Mossadagent, och också rykten om vittnen på Utöya som där sett fler gärningsmän än ABB. Dessutom vittnen som sett ABB på en annan plats samtidigt som dådet pågick, dvs det skulle finnas ngn “dubbelgångare” till ABB. Ryktena gick att detta var ett samarbete mln CIA, MI5 och Mossad.

  När man tänker på dådet i Sthlm så fick ju faktiskt polisen, och framför allt nationella insatsstyrkan verkligen visa upp sig och vara ovanligt duktiga och effektiva, och allt detta med stängda vägar, stoppade kommunikationer, stängandet av bron etc verkade ju väldigt snabbt regisserat, mot som ofta i andra fall när vi har kaos i Sverige, och inte ens klarar en skottlossning eller förortsbränder, utan bara står och tittar på. Man klarade tom. att gripa gärningsmän vilket är ytterst sällsynt i Sverige. Här visade man en mer samtränad effektivitet som man sällan ser i sverige längre. Var det för att man tränade detta dagen innan. Antagligen var det så. Tänk vilken vilken tur att man fick visa detta för världen efter alla kaosbilder som gått runt nyligen på våra kvinnliga poliser som har gjorts till åtlöje på utländsk media. Ja, du Eva, man kan verkligen spekulera över dessa märkliga sammanträffanden.

   Eva på Södermalm

   Posted: 10 april 2017 - 22:50 - Svar

   Om “the false flag” i Norge den 22/7 2011 (2 + 2 + 7 = 11). Denna “false flag” skedde på en fredag – liksom lastbilsmördarens vansinnesfärd på Drottninggatan i Stockholm den 7/4 2017 (7 + 4 = 11). Ole Dammegård hävdar i de två nedersta länkarna från 2015 att det är vanligt med “false flags” på fredagar på grund av börsen.

   “Ole Dammegård “When Terror Struck Norway”
   OpenmindconferenceDK”:
   https://m.youtube.com/watch?v=JC4OWCKlF1Q

   “Sage of Quay Radio – Ole Dammegård – Exposing the 2011 Norway Attacks (Aug 2015)
   The Sage of Quay Radio Hour”:
   https://m.youtube.com/watch?v=MTZaOJkonJg

   “Norway´s Ritual Sacrifice/False Flag with Ole Dammegard on WorldBeyondBelief154”:
   https://m.youtube.com/watch?v=RCQbZMG4drA

   Eva på Södermalm

   Posted: 11 april 2017 - 08:02 - Svar

   Globalisterna använder sig av speciella datum för sina attentat. De använder sig också av musik- och filmindustrin för att föra fram sina budskap. I nedanstående låt som Zara Larsson sjunger hamras den 3 september in. Jag befarar att något fasansfullt kommer att hända detta datum. Vilket år det kommer att hända är oklart.

   “Zara Larsson – Rooftop
   ZaraLarssonMusicVEVO”:
   https://m.youtube.com/watch?v=BcPzEEyfBIk

  salrol

  Posted: 9 april 2017 - 12:02 - Svar

  Upplägget skulle kunna vara enligt ovan. Helt enligt manualerna. När det gäller den svenska diktaturen kan allt väntas.

Skåning

Posted: 8 april 2017 - 11:52 - Svar

Jag önskar faktiskt att du ändå inte hade publicerat detta. Åtminstone inte utan att maskera identiteten på alla i bilderna, dvs pixla över ansiktet. Du har många svenska läsare och ifall någon känner dessa offer, så lär de inte bli särskilt glada på dig.

  snaphanen

  Posted: 8 april 2017 - 12:08 - Svar

  Jeg gjorde det, jeg også gjorde ved Elin Krantz mordet: Jeg sov (i modsætning til Uriasposten) på det.

  Men jeg kom til den samme slutsats som dengang: Jeg vil ikke skåne de ansvarlige, ved ikke at vise dem. Beslutningen er på en knvisæg, den kan være rigtig eller forkert, men besluttes skulle der,

   Skåning

   Posted: 8 april 2017 - 13:14 - Svar

   Det är en balansgång. Det håller jag med om. I det här fallet hade jag nog vägt åt andra hållet, eller åtminstone pixlat över ansiktena. Men jag förstår din poäng.

    PK svada

    Posted: 8 april 2017 - 15:48 -

    Svensk media sensurerer ikke ofre i Midtøsten heller når de skal fortelle hvor jævligt muhammedanerne har det.

   invandrare1957

   Posted: 8 april 2017 - 14:27 - Svar

   Tror du gör rätt i den här situationen. Svensk media har uppfostrat oss i terrorism i snart ett dygn. Då är det bättre att visa verkligheten den obehagliga ruskiga verkligheten hur Sverige blir och är. Min mor sa att när vi kom upp ur skyddsrummen under andra världskriget så låg det döda kroppar och avslitna armar o ben. Hon hatar krig o terrorister farsan åkte in som 16 årig prickskytt för det var slut på dom äldre. Han slutade till och med jakt. Han hade fått nog av lidadende o död. Vi behöver den verkliga bilden för att vakna. Och inte medias förskönade terroristbild.

  PK svada

  Posted: 8 april 2017 - 15:46 - Svar

  Jeg tror familiene til ofrene vil at sannheten skal komme fram.
  Det må bli slutt på PK sensuren for å beskytte politikerne.

  MonaBriss.

  Posted: 8 april 2017 - 18:36 - Svar

  Alla dessa bilder finns redan på utländsk MSM. Har sett dem på både Daily Mail och VG. Där kan man också kommentera till skillnad mot i svensk MSM. Som svensk kan man dock inte kommentera på DM tack vare Margot Wallström, som sett till att svenska IP-nummer är spärrade. De flesta som kommenterar menar att detta var helt förväntat, och att det är våra politikers fel. Man kan också lägga till att det verkar som om utländsk media vet mera, eller är det svensk media som undanhåller fakta som vanligt. I Sverige däremot är man ju helt chockad över att ngt sådant kunde ske i den “humanitära stormakten”. Alla är lika överraskade utom vi “rasister”. Svensk MSM och PS håller på med “damage control” redan med hjälp av våra stortänkande och “goda” kändisar. Sverige, världens mest arroganta land, aka hyckleriets högborg, aka världens största ankdamm. Nu är vi också redan världsbäst på att tackla terror via världens bästa sammanhållning, och som vanligt är vi alla svenskar. Det konstiga är att efter terrordådet fortsatte våldtäkterna, bilbränningarna, skottlossningarna och knivstickningarna som vanligt som om ingenting har hänt, och i Sthlm tänder vi ljus och lägger blommor. Fattas bara en manifestation mot rasism också. Detta är Sverige i ett nötskal. “Soon to be the laughing stock of the whole world”. Själv lever jag enbart för att emigrera, och har sedan länge rent psykiskt redan gjort det. Jag är inte här längre.

EddieWine

Posted: 8 april 2017 - 14:07 - Svar

Tack för det här. Jag vet att bilderna är vidriga men de måste visas för MSM i Sverige försöker just nu, inte ens 24 timmar senare att med damage control och whitewashing redan släta över deras och ansvariga politikers skuld i detta terrordåd!

  BamBam

  Posted: 8 april 2017 - 17:29 - Svar

  Glöm det. Pk visar aldrig detta. Då ökar SD i opinion.
  De sitter och ljuger och mörkar så mycket de kan istället.
  Stängde av PK Tv redan i förmiddags. Nu är det verkligen synd om om Svinet som körde bilen och hans anhöriga. Varför i helvete fick dåren vara kvar i Sverige för när han var efterlyst av Ryssland som terrorist. Hela jävla regeringen, SÄPO och Polischefen ska avsättas. Vilken jävla inkompetens. Man skäms för att var svensk.

samuelafugglas

Posted: 8 april 2017 - 15:10 - Svar

Detta är Hr. Fredrik Reinfeldts verk!!! Han har sålt den svenska medborgarens “EXISTENS” och “FRIHET” för sitt eget välbefinnande!!!

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 8 april 2017 - 19:00 - Svar

  Både han och Löfven och respektive regering borde genast anhållas och åtalas för folk- och landsförräderi.

   Jorsalfar

   Posted: 8 april 2017 - 19:31 - Svar

   Löfven burde henges offentlig i en lyktestolpe.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 8 april 2017 - 20:25 -

    Reinfeldt också och samtliga i deras respektive regeringar tillbaka till 2006.

PK svada

Posted: 8 april 2017 - 15:44 - Svar

Fy faen, noe så jævligt. Det er bra at snaphanen dokumenterer fakta.

Verden_er_gal.

Posted: 8 april 2017 - 16:03 - Svar

Alt er så forutsigbart etter et terrorangrep. Nå har mediene fått tak i slekt og venner som kan fortelle om hvor overrasket de er. Det gjør bare saken verre hvis en helt vanlig familiefar kan finne på noe sånt, da har vi mange hundre millioner potensielle terrorister i verden. Alle som tar Muhammed, koranen og hadithene på alvor kan ende opp som denne usbekeren. Forby islam, riv alle moskeer, så hard lut må til. Send alle som mukker til Djevleøya på livstid. På tide å si ting rett ut nå! Av med silkehanskene mot en religion & ideologi som har den sinnsyke tanke at man blir belønnet for å drepe de som tror noe annet enn deg! Og de tullingene som går rundt og tror at islam og koranen handler om fred: FÅ OPP ØYNENE!

  Lenn

  Posted: 8 april 2017 - 18:32 - Svar

  Enig! Enhver muhammedaner må anses for at være en potentiel fjende, og der er ikke tid og ressourcer til at skulle overvåge dem alle og luge revl fra krat. Alene i Frankrig overvåger efterretningstjenesten mere end 15.000 personer, og det kræver et gigantisk antal betjente at overvåge én person i døgndrift. Hvorfor ikke blot sende dem retur til Langtbortistan – og se at få lukket Europas grænser. Det her kan kun ende galt. I år kommer der vist mere end 3 millioner ‘flygtninge’ til Europa.

  T.O.Glas

  Posted: 9 april 2017 - 21:43 - Svar

  “Alle” er ikke slik, MEN alle – absolutt alle – kan bli slik.

BamBam

Posted: 8 april 2017 - 17:14 - Svar

Jag menar att i Sverige får man inte visa islams sanna ansikte.
Alla muslimer är goda. Jävla bullshit.
Alla muslimer är onda.
Sverige = Nordkorea 2.0
Muslimer får man inte hänga ut. Den goda religionen.

  AJansen

  Posted: 9 april 2017 - 13:47 - Svar

  Akkurat den sykdommen har de ikke bare i sverige, også resten av europa, men en dag vil folket reise seg, og trykkokereren øker trykket. Teresa May: “Terror is a pervertion of a great religion” det sier alt

OlofdeGothia

Posted: 8 april 2017 - 18:38 - Svar

Terrorismen har drabbat Sverige.
De här bilderna verkar vara förbjudna
att visas i Sverige. De skulle kullkasta all propaganda.

Löfvén står handfallen eftersom han inte är skolad och tror att han är en furste men egentligen är han endast en simpel dräng som inte har tillräckliga kunskaper att styra ett land.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/04/08/de-tre-avvapnade-musketor erna-mattsson-helin-och-wolodarski/

Jorsalfar

Posted: 8 april 2017 - 19:25 - Svar

Først og fremst all sympati til de våkne svensker, og så burde Sveriges regjering tiltales for folkemord og henrettes offentlig.

Jorsalfar

Posted: 8 april 2017 - 19:27 - Svar

  OlofdeGothia

  Posted: 8 april 2017 - 23:05 - Svar

  Det har funnit idioter med ett extremt infantilt budskap under flera sekler. Men de slår inte Reinfeldt och Löfven i idioti-

Jorsalfar

Posted: 8 april 2017 - 19:28 - Svar

Didn’t Nostradamus write about a big dumb orange blob that drags us into WWIII?

Jorsalfar

Posted: 8 april 2017 - 19:29 - Svar

Kremlin tells U.S. it’s ‘one step from war’ as Trump warns he will hit Syria AGAIN

“This
military action is a clear indication of the US president’s extreme
dependency on the views of the Washington establishment.”

https://www.infowars.com/kremlin-tells-u-s-its-one-step-from-war-as-tr ump-warns-he-will-hit-syria-again/

  PK svada

  Posted: 8 april 2017 - 21:38 - Svar

  Putin spiller tøff, realiteten er at russland er sjanseløse.

   salrol

   Posted: 9 april 2017 - 11:55 - Svar

   Jag är själv uppväxt och uppfostrad i kalla krigets skugga. Jag har varit försvarsanställd och den potentielle fienden var förståss Ryssland.
   Realitéten är att Ryssland har avsevärt färre vapen, utom pansar, än USA och allierade. MEN . . .
   USA:s offensiva vapen är spridda världen över och placerade främst så att Rysslands gränser kan nås. Det är inte Ryssland som militärt hotar USA utan tvärtom. En fördel för Ryssland är att vissa gränsområden kommer dock inte USA åt (KIna, Indien/Afghanistan, Iran). Tänker USA anfalla fysiskt så blir det via arktis, Östra Sibirien (Alaska), Turkiet eller Europa. Kommer man via europa, så tar det åratal av mobilisering och de trupper USA med allierade disponerar just nu, klarar Ryssland av utan att mobilisera.
   I Syrien visar det sig att använda ryska vapen verkar vara åtskilliga gånger effektivare än USA:s m fl. 20-30 ryska stridsplan nedkämpar på några veckor hela IS, dock under ca 9 veckor förstärkt med lika många som drogs tillbaks för några månader sedan. USA:s anfallsstyrka disponerar samlat flera hundra plan.
   Ryska vapen verkar också vara 5-8 ggr billigare per styck än de amerikanska. Samtidigt klagar USA:s flygvapen öppet på flygproducenten om att deras nya plan hittills är opålitligt.
   Ryska S-systemen kan stridsledas med samtlig utrustning som f n existerar inkl visuell muntlig info. S-systemets ledning kan överflyttas mellan olika system längs anflygningsvägen och sedan träffa utvalt mål, t ex angripande fordon eller flygplan. Detta är inte USA i närheten av. Räckvidden är också högre för varje ny utvecklad version som släpps (och varje gång relativt billigare).
   Även ryska marinen har upprustats. Detta hånas dock av USA m allierade, som när de påpekade att det ryska hangarfartyget inte var operativt. Verkligheten må vara att det inte var färdigt operativt, men det hindrade inte att under den tid fartyget fanns inom aktionsradien för anfall mot IS, så körde de dygnet runt våg efter våg, vilket USA INTE klarar. Glöm sedan inte de ryska misilfartygen. De skjuter bl a från Kaspiska havet jämfört med att de amerikanska måste i princip gå fram till syriska kusten för att klara samma sak. Det finns många andra liknande detaljer.

   Faktisk minskar Rysslands försvarsbudget, vilket vid behov kan ändras, trots att man upprustar eftersom materialpriserna sjunker med långa serier. Budget har dock ryssarna trixat med förr.

   Så länge Ryssland officielt och/eller inofficiellt stöttas av Kina (ömsesidigt) resp Indien (vagt), så är man långt ifrån chanslöst. Inte minst produceras idag alla de embargobelagda småkomponnenter (t ex datachips) för vapen av KIna och i Sydostasien. Ryssland tackar i tysthet USA/Europa för en nödvändig omstrukturering. Men Ryssland har numera anpassat sin industri för embargosituationen och producerar själv allt mer av vad de behöver. Dessutom till avsevärt lägre priser samt med effektivare funktioner. Det enda Europa fått ut av embargot är således att man utkonkurreras och ca 1 miljon arbetslösa.
   Kanske Ryssland bara kan ge nålstick mot Nordamerika i ett framtida krig (till en början), men USA kan heller inte segra utan att ödelägga Ryssland.

   DET propagandakriget lär USA förlora.

    AJansen

    Posted: 9 april 2017 - 13:44 -

    Nå skal det sies at Russland sliter med økonomien, de prøvde å bygge avanserte tanks som amerikanernes, men de ble 150 x dyrere enn budsjett pga korrupsjon og underslag. De aller fleste MIG 29 er grounded pga utmatning i vingene, og de nye bombeflyene ble bygd i en begrenset serie. Russlands økonomi var før oljeprisfallet lik Italias, etter oljeprisfallet ca halvparten av Italia, uten at Italia prøver å leke supermakt for det..
    Putin er blakk, og med de nye avsløringene av hans og Medjevev’s kleptokrati kan føre at de får folket mot seg.

    salrol

    Posted: 9 april 2017 - 14:49 -

    Din insikt om ekonomin är förståss korrekt. Däremot är din utsaga av vapnen inte korrekt utan sannolikt tagen ur USA-propaganda.
    Att stridsvagnarna skulle vara 150x dyrare (än rysk budget) må vara, men de är samtidigt 8 x billigare än sin amerikanska motsvarighet. Ryssland har faktiskt “utprovat” dessa stridsvagnar i Syrien en tid och de är starkt bidragande till Syriernas framgångar på slagfälten. IS fasar för dessa vagnar. De äldre T-vagnar som Syrien hittills disponerat är något annat.
    Jag kan även tänka mig att det finns problem med MIG-29, men i rysk propaganda skrivs det om MIG-30 resp 31. I Syrien har f ö inte några MIG ansetts behövas. Här använder man framgångsrikt ett antal varianter av SU-modeller (och ev luftförsvar sköts via något av S-systemen). Så dåliga kan inte dessa plan vara, då 60 plan, varav 20-30 är kvar i Syrien, klarade att göra på några månader vad 100-tals amerikanska (med allierade) plan inte klarade av under ett par år. Under några månader förstärkt med ett ryskt hangarfartygs resurser.

    Putins kloptokrati är formellt nationalistiskt och riktar sig mot tentaklerna från västerländsk globalism. Så snart dessa tendenser visar sig hos oligarker eller subversivt finansierade NGO:s slår regimen till. Därför bekämpar Ryssland Big Pharma och globala livsmedelsmaffia m fl, samt är för ekologiskt livsmedel. Därför bekämpar regimen klimatbedrägeriet, eftersom MER CO2 innebär att grödorna kräver mindre med gifter för skördar, liksom att GMO inte blir nödvändigt. Enkla lab bevisar.
    BRICS förtäkta hot (via investeringsbanken) om övergång till “guldmyntfot” (när det skett i Libyen, Irak resp Syrien, så anfölls dessa) är närmast en krigsförklaring.
    Lyssna även på Putins senaste tal.

Eva på Södermalm

Posted: 8 april 2017 - 20:01 - Svar

Här sågar Storbritanniens före detta ambassadör i Syrien, Peter Ford, mediernas och USA:s gasattacklögner:

“ANOTHER BBC GUEST REFUSES TO GO ALONG WITH THE PROPAGANDA!
SCOT TV”:
http://blueshift.nu/har-sagar-storbritanniens-ambassador-till-syrien-t rumps-gasattacklogner/

Marhabba2

Posted: 8 april 2017 - 20:23 - Svar

For hvert jihadangrep på vestlig jord burde en leftistpolitiker henges offentlig

  peacer

  Posted: 9 april 2017 - 21:46 - Svar

  islam er symptomet ,jøder er årsagen.

   Marhabba2

   Posted: 9 april 2017 - 22:44 - Svar

   islam er ikke noe symptom, det er en hissig mental sykdom i full blomst omtrent som kjøttetende streptokokker på stereoider. Spar meg for nazi/kommunistretorikk om at jøder er årsaken.

invernes

Posted: 8 april 2017 - 20:53 - Svar

Kondolerer til Sverige og samtidig må en jo forundres ? hvor lenge må vi advare mot islam og masse – innvandring okkupasjon før folk våkner opp ? at det ville skje noe alvorlig i Sverige viste man, dette er bare starten svensker, det vrimler av terrorister i deres land.

Mr.Hansen

Posted: 8 april 2017 - 23:26 - Svar

Efter jeg hørte Trump havde angrebet Syrien var jeg enormt frustreret. Jeg kunne
slet ikke forstå hvorfor, men efter at have set disse videoer med Poul Joseph Watson og Bill Mitchell samt Alex Jones har jeg fået et nyt perspektiv på det hele. Og det giver måske alligevel mening? https://m.youtube.com/watch?v=j5Y-Zuv_4L8 og https://m.youtube.com/watch?v=rBAdoFIIueU

PK svada

Posted: 9 april 2017 - 02:05 - Svar

Ja da har politiet i oslo detonert en terrorbombe, det ser ut som om Europa er i ferd med å eksplodere.
Politikerne har ødelagt våre land med sin hodeløse innvandringspolitikk.

Britta Due Andersen

Posted: 9 april 2017 - 10:41 - Svar

Black Pigeon – Rigtigt, Trump havde bare alt for mange “gode” grund til at spille stærk mand og slå i bordet. Og hvem der virkelig stod bag gasangrebet er lige gyldigt, bare de store medier skriver det er Assad er nok. Trump straffede da Obama undlod.

Jens Sørensen

Posted: 9 april 2017 - 12:53 - Svar

– Hadet og brutaliteten fra muslimer gør, at regeringer verden over er nødt til at skærpe indsatsen og få de værste mordere og forbrydere smidt ud af landet – hvis ikke hele bundtet!

John

Posted: 9 april 2017 - 20:45 - Svar

Vilken otrolig disrespect för offren att visa dessa bilder

Bent540

Posted: 10 april 2017 - 10:44 - Svar

det er venstre forrædernes skyld!

Leave a Comment