8
apr
Seneste opdatering: 20/8-17 kl. 0401
96 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da jeg så disse i går, ville jeg ikke bruge dem, men når jeg idag hører de slappe, rutinemæssige politikerudtalelser fra de egentlig ansvarlige for disse ulideligt, gentagne mord – så bliver jeg voldsomt vred på ofrenes vegne. Det har hobet sig op, det er ikke kun disse, men hundredetusindvis af svenske volds- og voldtægtsofre gennem årene. De skal ikke ties ihjel af lydige journalister mere. Jeg ombestemmer mig atlså efter at have sovet på det

Disse fotos skal have lov at anklage de ansvarlige. De har blod på hænderne, og det skal siges højt. Et sådan terrorangreb har været forudsigeligt i nærmere tyve end ti år, og alligevel sker det uhindret af sikkerhedsmyndigheder og politikere.

ADVARSEL: Voldsomme billeder

Flere fotos her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?