15
apr
Seneste opdatering: 15/4-17 kl. 2058
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kanske det viktigaste inslag som @SwebbTV gjort. Bör ses av alla svenskar

Skriver Mats Dagerlind. Svensk web tv med sylespidse kommentarer til de “upolitiske” taler, der blev holdt på Sergels Torg den 9 april. Nu klapper vi allesammen i hænderne af vores bedrift, nedmonteringen af Sverige og det kommende anarki. Sovset ind i nogle svulstige ugebladsadjektiver. Nu tager vi allesammen hinanden i hænderne og fejrer vores nederlag, som om det var en stor sejr: 4 døde og plus 15 sårede. Nu ingen improviseret ballade, for så risikerer vi, at de skyldige får skylden.

Det er sejt at komme igennem, men de ser ud til at nyde det, se også Avpixlat. Det sørgelige er, at de meget vel kan stå der og “kærlighedsmanifestere” om en måned for 150 døde. Der er intet til hinder for et svensk Bataclan, snarere taler alt for det. Ian Wachtmeister skrev:

Faran är inte över. Den är här. Och nästa gång islams terrorister slår till kommer sanningens minut för Sverige och för det svenska folket. Hur skal det sluta

Carlqvist & Molyneux: Sweden Terrorist Attack


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?