17
apr
Seneste opdatering: 17/4-17 kl. 1553
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Åsiktspolisen ringer på dörren hemma hos Erik Johansson på medborgarinitiativet Granskning Sverige. Utanför dörren står reportern Diamant Salihu och en fotograf från Expressen. De är utskickade av tidningens chefredaktör Thomas Mattsson för att hänga ut och begå karaktärsmord på ännu en person vars åsikter Mattsson inte gillar. Reportern har letat reda på Erik Johanssons identitet och söker upp honom i hans privata bostad. Att ofreda privatpersoner i deras egna hem och sedan hänga ut dem i tidningen är en del av Expressens och andra svenska medias Stasistrategi – en systematisk åsiktsförföljelse mot oliktänkande.

Det är så här mainstreammedia gör för att skrämma och tysta människor med obekväma åsikter. I synnerhet förföljs människor som motsätter sig massinvandring, mångkultur och islamisering. Journalisterna har lierat sig med makten och blivit politiska aktivister. De för ett krig mot sitt eget folk och försöker med rena inkvisitionsmetoder förhindra öppen debatt och fri opinionsbildning.

I den här podden ger Julia Caesar flera exempel på Pravdajournalistik som belönas med beröm och klappar på axeln av bland andra statsminister Stefan Löfven (s). En tryckfrihetsdom där Expressens chefredaktör Thomas Mattsson i Stockholms tingsrätt frikänts från grovt förtal av pensionären Jim Olsson visar att det i princip är omöjligt för en privatperson att få en ansvarig tidningsutgivare dömd för förtal.

Eftersom etablerade media missbrukar sitt uppdrag växer Den fjärde statsmakten, medborgarmedia eller alternativa media. Nu bidrar också uppmärksamhet i internationella media till att fasaden på ”den humanitära stormakten” Sverige rämnar.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?