28
apr
Seneste opdatering: 29/4-17 kl. 2114
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

David Wood:

Og så undrer nogen sig over, at vi er en hel del, der hidtil har stemt for EU, som nu vil ud? David Wood har også en helt ustyrlig video i dag: “Whats shakin’, mr. Bacon”? “The jihadis set up an ambush, the the boars countered with a hambush” – Hør i forlængelse Black Pigeons ANTIFA: UNWITTING Pawns of the ESTABLISHMENT. “ANTIFA are the brownshirts of the establishment.”

Marine Le Pens Frankrig: Tankevækkende korrelation

Eksponering for islam fører til Marine le Pen, det er den besked kortet sender. Når alle er lige eksponerede, bliver le Pen præsident og man har den maksimale konflikt inden egentlig krig bryder ud.

Sverige er placeret i samme risikoscenarie af europas formentlig mest inkompetente politikere. Når man ikke har nogen historisk erfaring af krig i 6-7 generationer, er risikoen stor for at skaffe sig en uden at vide det.

Julia Cæsar skabte det præcist, beskrivende udtryk for det: Sverige är fredsskadat i erkendelsen af, at menneskehedens historisk, naturlige tilstand, er krig. At livet er overvejende tragisk, ikke mindst  det politiske, hvilket er fuldstændig bortglemt i optimismens hjemland Sverige.

Det er desværre begyndt at gælde også i Europa, der nu har haft hele tre generationer, der har levet i uden krig. EU tager æren for det, men det er en forenkling og en halv løgn. EU idag er konfliktskabende. Juncker, Mogherini og Frans Timmermans udlever en illusion på vore vegne, og de er en trussel imod vort land og vore efterkommere. De sørger for, at generationen efter os ikke kommer til at leve i fred.

Uriasposten


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lars-Erik Eriksson

Posted: 28 april 2017 - 13:26 - Svar

White Flight på franska.
I Sverige fungerar det i varje fall som så att de goda röstar vart fjärde år på multikulti-partierna men varje dag om året röstar samma människor med fötterna på SD.
Slutsats: Den som har råd att välja bostadsort har också råd att leva på ett sätt men predika någonting helt annat.

mjolly

Posted: 28 april 2017 - 15:12 - Svar

Le Pen fram 4%, men fortsatt ganske uspennende
https://pbs.twimg.com/media/C-gCFhPXoAEAbuy.jpg:large

  PK svada

  Posted: 28 april 2017 - 15:21 - Svar

  Vinner Le Pen så blir det urolig. Både Islamistene og venstrefascistene vil erklære krig mot Le Pen.

   GustaWasa

   Posted: 29 april 2017 - 03:09 - Svar

   Det har de redan gjort islamisterna och vänsterfascisterna, förklarat krig mot demokratierna. Le Pen är mera en politisk befälhavare som nu på allvar förklarat islamism och vänsterfascisterna ett totalt motstånd!
   Det är på tiden för det finns väl inget mera förnedrande för ett folk eller folkslag att förlora strid mot onda ideologiska -ismer. Och därmed inte lyft ett finger för att försvara demokrati, yttrandefrihet och tryckfrihet.
   Det är i så fall bättre att förlora med värdighet i strid än att gå under av skammen av att inte gjort något för att sätta stopp för totalitära -ismer och därmed utsatt medborgarna för ideologiska våldsverkare.
   Den dagen som medborgarna inser att vänsterfascister och islamister inte är odödliga, den dagens så kommer rädslans mur att krackelera och hela denna kontinents medborgare som står demokratin närma att därmed bli till en enda stor styrka av kraft och mod. Då kommer människorna att förklara “dikaturerna” krig.
   Det är nog inte så låg tid kvar innan detta blir verklighet. Dem som är osäkra kommer att vända sig till den sida som bekrigar -ismerna. De som däremot ställt sig på islamismens sida de kommer att förklarars som förrädare med allt vad det kommer att innebära.

PK svada

Posted: 28 april 2017 - 18:28 - Svar

Sverige legitimerer kvinneundertrykking ved å stemme inn Saudi Arabia

PK svada

Posted: 28 april 2017 - 19:39 - Svar

  snaphanen

  Posted: 28 april 2017 - 20:20 - Svar

  Hvad er det?

   PK svada

   Posted: 28 april 2017 - 21:26 - Svar

   Er litt usikker, men etter hva jeg har forstått så er det en nytysker som onanerer på toget. Om det er mann eller dame er jeg usikker på. Videoen er også på Pegida sin facebook i Tyskland.

   Peter Zichau

   Posted: 29 april 2017 - 13:22 - Svar

   En der nok ikke er helt rask.

  Arbeidsrud

  Posted: 29 april 2017 - 10:37 - Svar

  Trodde det bare var aper som satt slik i full offentlighet

PK svada

Posted: 28 april 2017 - 23:09 - Svar

Sverige: Antall «no-go-områder» øker med 50 prosent
https://www.document.no/2017/04/28/sverige-antall-no-go-soner-oker-med -50-prosent/

  GustaWasa

  Posted: 29 april 2017 - 03:19 - Svar

  Skriv upp “adressen” till detta original klipp, är du bussig. Om du har det..!

  Hinner du inte nu så tar jag detta i morgon för jag måste i säng för att nu sova…

Leave a Comment