9
maj
Seneste opdatering: 9/5-17 kl. 1126
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En liten pojke åker tåg med sin mamma. Han är arg och förtvivlad. ”Mamma, jag vill inte! Jag V-I-L-L inte!”

Pojken är klädd i klänning. Den är mintgrön med turkosrandig bröstficka. På benen har han färgglada strumpbyxor. Hans mamma har förläst sig på genusteori, och han är hennes försökskanin i ett experiment som utgår ifrån att biologiska kön inte existerar utan bara är en social konstruktion.

Genustrams och politisk korrekthet griper omkring sig som en masspsykos i Sverige. Genustramset bottnar i den feministiska schablonuppfattningen att män generellt har makt medan kvinnor är förtryckta offer. Men på 2000-talet är männen förlorare och kvinnorna vinnare på en mängd områden, bland annat hälsa och utbildning. Kvinnor har makt. De har makt i arbetslivet och politiken. De har makt över männen bland annat genom sin attraktivitet som sexpartners. Med tillgång till insemination, preventivmedel och fri abort har kvinnor unik beslutanderätt över fortplantningen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Henning Jensen

Posted: 9 maj 2017 - 13:20 - Svar

Hvis køn ikke eksisterer, hvorfor kæmper kvinder så for ligeløn og kvindekvoter?
Og hvorfor har vi kvindeforeninger som f.eks. KVINFO? Hvorfor er der både herre og dametoiletter? Og hvorfor går kun muslimske kvinder med tørklæde eller i burka? Hvorfor er der kønsadskildt svømning?
O.s.v.
Her er mange flere forskelle:

https://www.youtube.com/watch?v=DNxRNvn8s_Y

  latmask

  Posted: 10 maj 2017 - 07:23 - Svar

  Det vore ju trevligt om livet vore som i videon ovan, men jag känner faktiskt igen mig bättre i de amerikanska MGTOW-klippen.

PK svada

Posted: 9 maj 2017 - 13:53 - Svar

Kjønnet blir allerede bestemt på fosterstadiet, forskjellen er X og Y kromosomer, dette er udiskutable fakta.

MXp

Posted: 9 maj 2017 - 13:58 - Svar

Ja, jag säger då det… Genderfreak använder sin son som försökskanin! Tack, Julia, för dina notiser om gendervansinnet. Själv ställer jag idag frågan till Genderextremerna: http://mxp.blogg.se/2017/may/gender-ar-hen-verkligen-lika-2.html

Dogen

Posted: 9 maj 2017 - 14:14 - Svar

PK svada

Posted: 9 maj 2017 - 15:21 - Svar

Det er genetikken som bestemmer om du er mann eller kvinne, hest eller ku osv.

Steinadler

Posted: 9 maj 2017 - 16:10 - Svar

“Forsøkskanin” blir her snarere en forskjønnende betegnelse. Jeg vil si det ganske enkelt dreier seg om en form for fordekte sadistiske seksuelle overgrep satt i system. Studerer man f.eks. de ledende svenske feministene (den kanskje verste av dem halvt norsk) i dokumentaren Könskriget, vel så skal det virkelig ikke mye til for å se at man her har med kvinner som hater menn å gjøre og som altså heller ikke har nølt med å iverksette et tilsvarende sadistisk “eksperiment”. Alt en form for utagering av indre konflikter som de selvsagt er ute av stand til å reflektere over, akkurat slik tilfellet også er med andre seksuelle overgripere. Den paranoia som bare så altfor tydelig kommer til syne i denne dokumentaren handler slik sett også om projeksjon. Overgrep av dette slaget har tross alt vært en del av denne form for “feminisme” minst siden 1960-tallet, drevet av underliggende hevntanker og mindreverdighetsfølelse hos en hel generasjon av nettopp i første rekke kvinner med bakgrunn fra den øvre middelklasse og overklassen. Problemet er selvsagt at man her har med hele samfunn å gjøre, eller snarere samfunn i oppløsning pga en ideologi som i løpet av flere tiår sakte, men sikkert, har kommet til å gjennomsyre og dominere alt, og hvor perversjoner og overgrep av nettopp dette slaget systematisk har blitt iverksatt som selve normen. Dermed blir det jo også nærmest umulig å gripe inn mot denne form for kriminalitet annet enn evnt ved selvtekt og sivil ulydighet.

Other investigators have reached similar conclusions — namely, that aggressive behaviors with a sexual motive may manifest themselves in symbolic acts of a nonsexual nature (Davidson, 1952), and that overtly non-sexual crimes (such as burglary, arson, assault, or stealing) may bemotivated by hidden sexual forces that are not, at first, obvious even to atrained observer (Banay, 1969). Banay reported several cases of assaults,stabbings, and murders where significant underlying sexual dynamics werepresent but had not been initially detected. “Since the individual is seldomcompletely aware of the motives for his actions, it is natural that a criminalshould deny and disbelieve that certain behavior, seemingly nonsexual,could be sexually inspired” (p. 94). […] in attempting to develop an explanation for such acts of violence, Wertham relied on the concept of catathymia introduced by Maier 25 years earlier. Asnoted in the first part of this chapter, Maier did not use the concept ofcatathymia as an explanation for violent or criminal behavior. Instead, he usedit to explain how underlying emotionally charged conflicts result in such apronounced change in thinking that an idea reaches delusional proportion.Wertham borrowed Maier’s concept and defined catathymic crisis as “the trans-formation of the stream of thought as the result of certain complexes of ideasthat are charged with a strong affect — usually a wish, a fear, or an ambivalentstriving” (Wertham, 1937, p. 975). Catathymic symptoms are caused by “onelatent idea that takes on a rutlike fixation”; catathymic thinking develops when“the balance between logic and affectivity is disturbed” (p. 976).“The patient acquires the idea that he must carry out a violent act againstothers or against himself. The idea does not arise in an obsessive form. Itappears as a definite plan, accompanied by a tremendous urge to act it out.The plan itself meets such resistance in the mind of the patient that he islikely to hesitate and delay. The violent act usually has some symbolic sig-nificance over and above its obvious meaning. … The thinking of the patientmay have an almost delusional character in its rigidity and inaccessibility tological reasoning” (p. 976). Wertham argued that catathymic crisis is a clinicalentity and should be considered only after other diagnostic possibilities areruled out. For example, the syndrome excludes impulsive or explosive actsof violence associated with psychiatric disorders such as schizophrenia. Sexual Murder – Catathymic and Compulsive Homicides. By Louis B. Schlesinger.

https://www.youtube.com/watch?v=gXGlawiibK8

https://www.youtube.com/watch?v=PfYtOITj9QA

  Julia Caesar

  Posted: 10 maj 2017 - 00:31 - Svar

  Jag är ganska enig med dig i synen på de psykologiska mekanismerna bakom feministers och andras manshat och är klar över kraften i projektioner som psykiskt försvar mot för individen eller samfundet oacceptabla känslor.

  Spädbarnets tidiga försvar splitting (Melanie Klein) spelar också en stor roll när det praktiseras på samhällsnivå.

  I en podcast har jag dock begränsade möjligheter att ta upp psykologi på så pass djup nivå, eftersom den vänder sig till allmänheten och inte till människor med psykologiska fackkunskaper.

Anders Bo

Posted: 10 maj 2017 - 00:47 - Svar

Når en svensk betonfeminist i start 20´erne standser sine månedlige blødninger, alene ved tankens kraft, bøjer jeg mig. IKKE FØR!!!

PK svada

Posted: 10 maj 2017 - 04:15 - Svar

  latmask

  Posted: 10 maj 2017 - 07:30 - Svar

  Dessa kvinnor verkar vilja leva i ett Europa fullt av MUSLIMSKA män för de verkar för den saken. De borde studera kvinnornas situation i t ex arabländerna för att förstå hur kvinnolivet var i Sverige före Magnus Eriksson eller, säg före vikingatiden.

Leif Knudsen

Posted: 10 maj 2017 - 15:56 - Svar

And the more power women get, the more pitched and strident the feminists get. They need to sqeel higher and higher in reverse proportion to the size of the problem. The greatest fear for feminists is to loose the automatic victim status. My theory is that they are sexually frustrated in a Freudian way and they react with anger towards men. Poor feminists.

Andre´Kristian

Posted: 10 maj 2017 - 22:01 - Svar

Ett övergrepp av den kaliber som nämns i inslaget borde vara tillräckligt för att utreda vederbörandes lämplighet som vårdnadshavare. Att medvetet åsamka sitt barn en traumatiserande upplevelse i syfte att tillfredsställa de egna desorienterade behoven av genusperspektivistiska och manipulativa experiment, tyder på en mental obalans och en akut omdömesbrist, vilket kräver inskridande från tredje part för att bevaka barnets bästa.
Det måste vara en sensationellt obehaglig upplevelse att som medpassagerare tvingas bevittna ett dylikt utfall av den identitets- och begreppsförvirring dagens ansvarslösa radikalfeminister uppvisar. Det enda som ter sig en smula besynnerligt är att modern inte samtidigt tog tillfället i akt att färdas topless, som en manifestation mot det förhatliga vita patriarkatet. Huruvida den olycklige gossens målsman varit ekiperad i en rosastickad huvudbonad i form av det kvinnliga könsorganet, förtäljer inte historien. Dags att förpassa den aggressiva feminismen där den hör hemma, nämligen i avloppskanalerna.
Andreas 🙂
https://uploads.disquscdn.com/images/ffdb3b2eae65b5a7bdf14fee94989b01b 594bede36a9251f01c66718f31e2b58.jpg

invandrare1957

Posted: 11 maj 2017 - 05:26 - Svar

Sverige har blivit en sekt. En politiskt korrekt globalistisk sekt. Där kvinnor o homosexuellas makt är viktigare än något annat. Man utnyttjar kvinnors vårdbehov till att vårda hela världens invandrarmän. Och det får kosta hur mycket som helst. Och allt detta i ett syfte att öka Sveriges befolkning så mycket det går övre gräns finns inte utländska bolag bygger billiga o dåliga lägenheter överallt. Ju fler dom bygger desto svårare att återställa Sverige. Åkrarna täcks med vit fiberduk och täcks med bergskross och sen byggs det. Enligt officiella källor har vi matproduktion till hälften av befolkningen sanningen är 1/4 troligen. Helt enligt den globalistiska sekt andan.
Svensken är slav under skatten o arbetslinjen och arbetar ihjäl sig om man inte blir mördad o våldtagen. Hörde talas om en kille på jobbet 36 år gammal han bara dog. Vad dog han av frågade jag svaret blev vet inte. Fler svenskar kommer att gå samma väg. SVT sa häromdagen med ett leende att barnafödandet ökar men sa inte hos vilka inte är det hos slavarna. Sverige är tidernas största skandal och folkmord på ett lagligt sätt. I en feministisk anda. Tjugo år så har andra tagit över Sverige dom återstående svenskarna flyr o lämnar landet. Vem började en sak är säker det var Palme. Sen är jag mera osäker är det patron Persson. Men en sak är säker Reinfeldt gjorde sin barndoms pojk experiment och blåste hela svenska befolkningen. Och Löfven som fick fortsatte som blev globalist när han var fackordförande och fick leka med dom stora pojkarna när politiker och företagsledare o fackföreningar började ta ansvar för Sveriges ekonomi. Det var på Perssons tid. Det förlorade nog svenskarna 5-10000kr på i månaden.
Globalism och högskattesamhälle är lika med kommunism.

tornuggleman

Posted: 25 maj 2017 - 18:23 - Svar

De mina har lovat att det ska stå : “I´m A Man” på min grav ! Har aldrig ansett mig vara en riktig man vilken fortfarande är lika pilsk.
Men älskar att lyssna på intelligenta KVINNOR som vår underbara Julia !
Och som vanligt uttrycker Julia sig som den fantastiska journalist hon är.
Ämnet är väl genomtänkt och budskapet klart .
Och hennes angrepp på Sossarna är väl berättigad. Kommer ihåg då vi gick med protestlistor för att motarbeta Socialdemokraternas förslag om att införa LYXBESKATTNING AV HEMMAFRUAR under slutet av 1960-t . (Nu har vi avdragsgilla underbetalda pigor)

Stort tack !!!

Leave a Comment