3
jun
Seneste opdatering: 3/6-17 kl. 0604
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi svenskere er de ekstreme. Inde i enhver fremmed bor der en lille svensker, som vil ud. Vi får parlamentarisk kaos”

Nu skal man ikke overvurdere betydningen af en kvalitetsdebat. Danmark har måske haft Europas bedste, frieste og mest kvalificerede udlændingedebat siden 2001, og alligevel sidder vi fast med den begrænsede erkendelse, der måtte eksistere hos Lars Løkke og Mette Frederiksen. “Nogen har voldtaget islam.” Dette er, hvad de er nået frem til i de besluttende kredse på fyrretyve år.

I Sverige sidder befolkningen tilbage efter efter 40 års mangel på demokrati, efter at politikerne egenhændigt har udskiftet 37 procent af den svenske befolkning, og den økonomiske regning er ikke engang ankommet endnu. Det vil den være til valget 2018. Vi kan ikke  engang forestille os, hvad der sker søndag den 9 september 2018.

Vil Sverige stadig findes i 2050 eller 2100? Spørgsmålet kan ikke besvares. Takket være af politikernes hasardspil, er det overladt til tilfældighedernes spil.

Sverige er ikke et naturligt demokrati, derfor er det meste gået galt siden 1975, og mere vil. Der er ikke nogen grundlæggende tillid til folket fra de styrendes side. Hvis du tror det, er du Rättshaverist. Håbet for fremtiden og demokratiet befinder sig i de frie, svenske medier, ikke i MSM. De er en del af den magt, der har tabt til virkeligheden – ikke kun til SD – for temmelig længe siden. Se også Patrik Engellau i samtale med Johan Hakelius.

Why Don’t Feminists Fight for Muslim Women?

Ikke spritny, men klar tale af Hirsi Ali. Et af mine gyldne øjeblikke, at have mødt hende.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Historymandk

Posted: 3 juni 2017 - 10:36 - Svar

10 – 15 år for sent
Jens Ganman og Lotta Gröning er sikkert fine mennesker, men de taler stadigt væk meget om debatten(debatten om debatten). Det er stadigt udfra et integrations perspektivet, der tales. Man taler om systemsvigt i forhold til integrationen. Men hvis IKKE man diskutere repatriering(hjemsendelse, med eller uden magt) så befinder man sig ikke i den virklige verden. De(Ganman og Grønning) ser ikke Sveriges Demokraterne, som løsningen, men som noget der bør undgås. Det er hele tiden et fokus på det svenske socialdemokrati, Stefan Løven, og det er jo IKKE der løsningen kommer fra, eller vil komme fra. De snakker ikke om problemer med indvandre, og navnlig ikke om islam!.
Det er medierne, det er partierne, det er politikerne der snakkes om. Hvorfor debattere man hele tiden, om hvem der er nazister, og ikke islams totalitære natur. En muslim nedpløjede i April måned, 5 mennesker(4 svenskere), men hvor er dette terrorangreb i debatten, og i en politisk sammenhæng? WTF!!!
Men debatten om det svenske system med det “politisk politi”(dvs. at politiet agere politisk korrekt) er faktisk interessant. Men helheden i denne rundbors samtale, er at der er 10 til 15 års forskel imellem Danmark og Sverige, og de er bagud! Må vor svenske søstre og brødre snart vågne op!.
Mvh.
Historyman .

  Anna Svensson

  Posted: 3 juni 2017 - 17:21 - Svar

  Det beror väl på att de är sossar allihop som satt där, även om de är en aning kritiska. Men det räcker inte, tyvärr.

invandrare1957

Posted: 3 juni 2017 - 16:59 - Svar

Varför diskuterar man det som har varit. Man inser inte att det handlar om världssamhället och världsregeringen. Man använder invandringen till att splittra Sverige. Börja med att ifrågasätta varför åker Annie Lööf på Bilderbergmöte med Wallenberg. Varför gjorde Reinfeldt det varför gjorde Löfven det. I dumlandet kommer media som är ägd av Globalister att börja jobba för att Annie Lööf är nästa statsministér och börja jobba för det nya Sverige med 30 miljoner invånare. Ska Birgitta Ohlsson bli ledare för L som vill avskaffa nationalstaten. Inse bara att vi är illa ute i föregångslandet Sverige. Det handlar ju om makten för Wallenberg o Bonnier. Sen att dumskallen Löfven tror atthan kan bli något i världsregeringen och införa den svenska modellen är ju bara patetiskt. Politiken är på en väldigt låg nivå med extremister.

  Anna Svensson

  Posted: 3 juni 2017 - 17:22 - Svar

  I dumhetens tidevarv begriper man ingenting eller så vill man inte begripa.

   invandrare1957

   Posted: 3 juni 2017 - 18:25 - Svar

   Du har nog rätt.

   latmask

   Posted: 3 juni 2017 - 20:33 - Svar

   Det gör så ont när man begriper.

Morten - - -

Posted: 3 juni 2017 - 18:04 - Svar

  Margrethe

  Posted: 3 juni 2017 - 20:29 - Svar

  Så vidt jeg kan se, er det den gamle, afdankede “kvinfo-look-alike” sæk Germaine Greer. Orker ikke at se hele indslaget, da jeg kender de ækle, kvindefjendske typer til hudløshed fra dengang jeg færdedes i de kredse. Netop deres holdning til kønslemlæstelse af kvinder var en af de sidste dråber, der gjorde, at jeg smækkede døren bag mig med et brag. Jeg glemmer aldrig da en kvindelig SF’er, hvis navn jeg har glemt/fortrængt, sad og bræehede ” det er jo deres kultur, det må vi respektere”. Jeg sad bare og stirrede på det monster, mens jeg tænkte: “Kan der ikke komme en engel ind ad døren, smække kællingen op på bordet og skamfere hendes stinkende potte med et barberblad – dét hun så gerne vil respektere andre bliver udsat for?”. Bagefter kan vi så fortsætte diskussionen om, hvad dét er, du er så vild med at “Respæææktere!”

Niklas

Posted: 3 juni 2017 - 21:02 - Svar

https://youtu.be/UifclNK7PY8

OT: Dette klip fra Sverige skal ses !!
Det ironiske er, at det er præcis de samme kvinder, der brölar “pædofil”, “sexistisk”, “syg gammel mand” og “gamle mænd slim” for mænd, der har koner fra Thailand …

  PK svada

  Posted: 3 juni 2017 - 21:21 - Svar

  Asylmottakene fungerer som bordell for kvinnelige asylaktivister og pedofile kjerringer.

  Henning Jensen

  Posted: 3 juni 2017 - 21:58 - Svar

  Uha… det var en slem film, en ren gyser!
  Tag “skickamejistället-batikhäxorna” på ordet, og send dem med sydpå.

   Anna Svensson

   Posted: 3 juni 2017 - 22:23 - Svar

   Det står henne väl fritt att följa med.

  Margrethe

  Posted: 4 juni 2017 - 00:11 - Svar

  Det “brölar” jeg nu også. Og det agter jeg at blive ved med “Nej til overgreb” – uanset, hvem der står bag…

Niels Henriksen

Posted: 4 juni 2017 - 00:13 - Svar

Breaking …

http://tv2.dk/

Hvid varevogn er styret ind i menneskemængde på London Bridge

  Margrethe

  Posted: 4 juni 2017 - 00:24 - Svar

  – Og så skriver JP at der er “Sket en hændelse” – nyheden er nok gul, men ikke “breaking.” Objektivt set er det vel også korrekt. Luk millioner af nazister ind i Europa, hvordan kan det så overhovedet blive “breaking” at nazisterne angriber os andre? Det er i sig selv et mysterium…

Talibananas

Posted: 4 juni 2017 - 00:42 - Svar

Vad är detta för en White ass tribunal!? Strukturell rasism! Apartheid! 😀

Öppna era hjärtan?

  PK svada

  Posted: 4 juni 2017 - 00:47 - Svar

  Det handler om definisjonsmakt og penger.

TheInsaneWest

Posted: 4 juni 2017 - 00:49 - Svar

Muslingene har vært frempå igjen i London.

  PK svada

  Posted: 4 juni 2017 - 00:52 - Svar

  Uheldigvis for venstreraddissene

Leave a Comment