18
jun
Seneste opdatering: 18/6-17 kl. 1423
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Lige sluppet og meget rosende omtalt i international presse. Olive Stone taler selv om sine tyve timers interview her. De er redigeret ned til fire gange en time.

Oscar-winning filmmaker Oliver Stone was granted unprecedented access to Russian President Vladimir Putin during more than a dozen interviews over two years, with no topic off-limits. This remarkable four-part documentary series provides intimate insight into Putin’s personal and professional lives, from his childhood under communism, to his rise to power, his relations with four U.S. presidents, and his surprising takes on U.S.-Russian relations today. Witness the most detailed portrait of Putin ever granted to a Western interviewer. Highly recommended: Oliver Stone’s The Putin Interviews, all four parts.

Tommy Robinson: Didsbury Mosque is truly dangerous

Didsbury mosque er moskeen hvor Manchester bomberen Salman Ramadan Abedi kom.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


mjolly

Posted: 18 juni 2017 - 16:42 - Svar

Russland er egentlig en totalt korrupt og dysfunksjonell stat, men ja, interessante intervjuer, er jo postet noen teasers og. Sønnen til Stone jobber riktignok for RT.

  Svend

  Posted: 19 juni 2017 - 09:45 - Svar

  Selvfølgelig er Rusland dysfunktionel når du sammenligner med Sverige og andre lande i EUSSR, men jeg har ikke været der, så jeg kan ikke sige noget.

   Brandmand for Bidermeyer

   Posted: 19 juni 2017 - 10:44 - Svar

   Rusland er åben for dialog og råd. F. Eks vil de formegentlig gerne have danske og tyske rådgivere til en retsvæsenreform, som skal komme den betydeligt faldende korruption helt til livs, som vi i sin tid rådgav de nye EU lande som Polen, Tjekkiet, Slovakiet osv. Det bliver bare ikke til noget, fordi globalisterne kræver total og betingelsesløs russisk underkastelse under de overstatslige institutioner, og den hævder de selvstændighed fra.

   Globalisterne bruger nu korruptionshistorier til at ophidse og mobilisere os mod en suveræn stat, som plejer sine egne interesser. Heldigvis er korruptionen i sumpen i Washington nu endelig ved at komme for dagens lys takket være de alternative medier og modige mænd!

    Svend

    Posted: 19 juni 2017 - 10:57 -

    Jeg er helt enig med dig. Jeg prøvede at være sarkastisk. Havde jeg været ung og nyuddannet, havde jeg sat kursen mod Rusland.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 18 juni 2017 - 18:21 - Svar

I bør se Megyn Kellys interview med Putin. Her rejses alle de liberale klicheer og Putin får anledning til at svare på dem – også den kliché, at Rusland er en korrupt dysfunktionel stat … se Putins svar selv…

https://m.youtube.com/watch?v=E_WPk6Rxx00

Dogen

Posted: 18 juni 2017 - 18:37 - Svar

Takk

Niels Henriksen

Posted: 19 juni 2017 - 02:35 - Svar

https://www.b.dk/globalt/en-varevogn-er-koert-ind-i-en-folkemaengde-i- london

London. Flere personer er kommet til skade, efter at de natten til mandag er blevet ramt af en varevogn i den nordlige del af London.

Ifølge en lokal radiostation har politiet i London afspærret området ved undergrundsstationen Finsbury Park [!!!], skriver Reuters.

[ Der ligger en stor moské nær denne station … ]

Leave a Comment