24
jul
Seneste opdatering: 25/7-17 kl. 2312
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Med bla. Hamed Abdel-Samad & Seyran Ates

“Fra sig selv” ville jeg have tilføjet, for hvis ikke, er det måske mere islams naboer og Europa, der behøver frelse, for det finder i dette minut en storstilet islamisk invasion af Europa sted, godkendt i årevis af EU og Vesteuropæiske politikere alene ved deres fejghed og tavshed.

Ikke over tyve procent af europæerne kan tage sig sammen til at protestere mod dette overgreb på deres nationer og deres børns fremtid. Jeg har ofte anskueliggjort, at en sådan protest i Sveriges tilfælde, allerede i dag ville være for sen. Et jordskredsvalg næste år, – som det unægtelig tyder på – ville ikke ændre på, at svenskerne kommer i mindretal i deres eget land fra midten af dette århundrede, ganske tænkeligt inden.

Der er et lydudfald fra 8:02 – 8:43, men det hele kan ses på den østrigske TV kanals hjemmeside Talk im Hangar-7Ist der Islam noch zu retten? (21 juli 2017). Med Seyran Ates og Hamed Abdel- Samad. TYSK UTEKSTET!

Abdel-Samad er både en insider og en outider. Det er derfor svært at anbefale noget interessantere at høre end Hamad Abdel-Samad, Copenhagen, 26.9.2016. Her taler han et glimrende engelsk.

Kønskrigens ofre

Iben Tranholm: ”De har aflivet den maskuline mand, men nu vil de gerne have ham, og så kan de ikke finde ham.”

Det er to mennesker med selvindsigt, der taler sammen. Jeg er lidt turist i deres verden, da jeg er næsten tyve år ældre og opvokset i 1950 erne i en udpræget maskulin, tilsyneladende stabil verden. Drengeskoler, mandlige lærere, tørre tæsk og benhård disciplin. Der var ikke plads til (over) følsomhed.

Det havde sine kvaliteter, men jeg vil nødig idyllisere det. Hvis man overlevede, var man gjort at et vist stof. Man bliver nok anderledes, end hvis man var opdraget til at være en lille pige, som Preisler siger, han blev i 70 erne. Jeg forstår deres problemer, børnene af 70 erne, og jeg misunder dem ikke specielt. Jeg vil nok hellere have mine egne, men det kan være fordi, jeg kender dem så godt.

De må dog trøste sig med, at I Sverige har den konstant, stats- og medieopmuntrede kønskrig hærget meget værre. Mænd blev kvinder og kvinder blev mænd, og alle lider meget svært under den  almindelige opløsning og aferotisering. Svenske kvinder fik bogstaveligt talt magten (og brugte den til at forære landet væk), men de opdagede, det var noget andet, de ville have: Kærlighed, er Iben Thranholms bud.

Men alle blev lige ulykkelige, men i det mindste blev Jämställdheten styrket, og det er den højeste gud for samfundsingeniørerne. Hvis der er noget, der gør gennemsnitskvinden ulykkelig, er det nok magt, og det tjener hende bestemt til ære.

Summen af menneskelige sorger synes konstant, det er kvaliteten af dem, der varierer. I fremskridtstroens land kaldes det naturligvis “fremskridt,” og siger man noget andet, er man meget en  “hader kvindesagen.”

Hvis man elsker kvinder, er det alt rigeligt for mig, skidt med sagen, der gennemsyrer alle formynderiske svenske medier til kvalmegrænsen. Godt sommerprogram i regnvejret.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Brandmand for Bidermeyer

Posted: 24 juli 2017 - 11:05 - Svar

Hvem efterlyste grundig tysk journalistik? Her er Junge Freiheit TV (alternativt medie) med en velresergeret dokumentar om den industrielle menneskesmugling over Middelhavet:

https://m.youtube.com/watch?v=Rb1vXCH2-ig

  steen

  Posted: 24 juli 2017 - 12:07 - Svar

  jeg så den for nogle dage siden. Rigtig interessant, at italienerne stuver de illegale migranter af vejen midt på øen, og fragter dem diskret til fastlandet.
  Det må kaldes meget nødtørftig omplastring

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 24 juli 2017 - 11:13 - Svar

Mænd findes på landet endnu, hvor fantasterne ikke har villet ud blandt de bondske og missionere – eller også gør storstaden bare tosset. Mænd som giver knusere er noget, jeg især kender fra hovedstaden, mens de fleste på landet er snilde med et skydejern – og abejagt er jo også jagt.

mjolly

Posted: 24 juli 2017 - 12:32 - Svar

Japan viser at det finnes alternative løsninger enn å gå tilbake til 50-tallets maskuliniserte samfunn – nemlig 30-tallets mer rasistiske samfunn, samt å holde kvinner unna politiske posisjoner. Blackpigeonspeaks bor i Japan og har sagt endel fornuftig om dette.

Skåning

Posted: 24 juli 2017 - 13:49 - Svar

Än finns det några Jomsvikingar kvar.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 24 juli 2017 - 15:08 - Svar

  Jomsvikingerne foragtede døden

   Skåning

   Posted: 24 juli 2017 - 23:49 - Svar

   Och? 🙂

    Brandmand for Bidermeyer

    Posted: 25 juli 2017 - 14:15 -

    Da Jomsvikingerne var fanget i Oslofjorden og skulle henrettes, sad de lænkede på en træstamme. For enden og først for sad en køn yngling med en lang lys hestehale, som en norsk viking tog ham i og trak hovedet forover til halshugning. Men netop idet, at en anden norsk viking svingede sværdet og huggede over nakken, trak ynglingen af al kraft hovedet til sig og med det den første viking, som holdet hårdet, så han fik hugget armene af. Derpå blev der så meget tumult, så Jomsvikingerne slap væk.

    Skåning

    Posted: 25 juli 2017 - 17:29 -

    Du kan din historia.

Bjart_S

Posted: 24 juli 2017 - 14:31 - Svar

Det er vel derfor svenske venstrevridde kvinner har seg med innvandrere! De savner ægte mannfolk! De har ødelagt mannfolkene i sitt eget land!!!

mjolly

Posted: 24 juli 2017 - 15:33 - Svar

Uff. Austrians say that 54 buses with Black Africans came to Austria at 3-4am from Italy via Brenner Pass, ie 1850 Refugees per hour.

  steen

  Posted: 24 juli 2017 - 15:39 - Svar

  øh, kilde? Jeg ser ikke noget i den retning den seneste uge

  Anna Svensson

  Posted: 25 juli 2017 - 00:16 - Svar

  Welcome to Sweden!

  Niels Henriksen

  Posted: 24 juli 2017 - 22:01 - Svar

  😀

invernes

Posted: 24 juli 2017 - 16:48 - Svar

Svensker ble ødelagt av Pippi Langstrømpe ! de har siden krypet rundt som noen feige krek.

Steinadler

Posted: 24 juli 2017 - 16:53 - Svar

Det er ikke slik at “kvinner kan klare seg selv”. At man har klart å få seg et fast lønnet arbeide som man med nogenlunde sikkerhet kan beholde, og med sannsynlighet kan regne med tilsvarende frem mot pensjonsalder, det er uansett ikke uttrykk for at man “klarer seg selv” annet enn i en særdeles overfladisk forstand. Heller ikke de aller fleste menn “klarer seg selv” i noen dypere forstand. Men for kvinner oppstod det en særlig forestilling om å “klare seg selv” pga det svært skjeve maktforhold som oppstod mellom menn og kvinner i en bestemt periode da menns lønnsinntekt og kjøpekraft steg til historisk unike høyder og dermed deflaterte den pengemessige verdi av det tradisjonelle kvinnearbeid i hjemmet. I visse henseende klarte kvinner seg adskillig bedre selv før i tiden enn de gjør det idag. I en viss overgangsperiode var det også adskillige kvinner som både gikk ut i det lønnede arbeidsliv utenfor hjemmet og fremdeles opprettholdt samme standard og dugelighet innad i hjemmet. Jeg vokste selv opp med en slik mor. Hjemme med oss barn gjennom førskoleårene og kom seg ut i arbeidslivet med den utdannelse hun også hadde skaffet seg før hun fødte meg. Anser meg slik sett priviligert. Men tilsvarende dugelige kvinner har det selvsagt vært nærmest umulig å finne. Og skulle man være så heldig å finne noe tilnærmet tilsvarende, ja så må man regne med at utholdenheten likevel ikke er den samme og at de før eller siden forsvinner. Fordi de så godt som alle er “gift med staten”. Det er tross alt det dette såkalte “klare seg selv” etterhvert har kommet til bety. Det er det man som mann blir stilt ovenfor. De rene uhyrer: Kvinner som om de vil det selv eller ei alle som en slett ikke egentlig engang “klarer seg selv” på den måte som menn utlevert for til å selge sin arbeidskraft og kjempe med egne never måtte, men som i bunn og grunn er “gift med staten”. Og det både i form av alskens favorisering, velferdsordninger i hovedsak finansiert ved de mest høyproduktive menns arbeid, teknologi utviklet av menn, og et gjennomkontrollert samfunn hvor fremforalt det statlige voldsmonopol har sørget for å redusere menn til ikke bare “kjæledyr”, men til noen virkelig ynkelige infantile skapninger. Men dette er det nå engang kvinner foretrekker for å kunne opprettholde sine illusjoner om å “klare seg selv” på en måte som overhode ikke har noe som helst med den kamp for egen familie og slekts overlevelse som fortidens menn og kvinner måtte føre. Tvi vøre, sier jeg bare.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 24 juli 2017 - 19:44 - Svar

  Ved at “klare sig selv”, bliver de ironisk nok bundet til karriere, skrivebord og chef.

   sussebassa

   Posted: 25 juli 2017 - 11:14 - Svar

   ..haha, og det blir inte menn…

  Theminorityreporter

  Posted: 24 juli 2017 - 23:17 - Svar

  Superb og excellent, Steiadler. Og den korte versjonen: nåtidens kvinners selvbedrag (uærlighet) og handlinger deretter har resultert i samfunnets kollaps.

River

Posted: 24 juli 2017 - 18:52 - Svar

Test. Skulle bare se om der er hul igennem. Har ikke kunnet kommentere i 16 dage. Men havde heller ikke noget begavet at sige.

Niels Henriksen

Posted: 24 juli 2017 - 21:46 - Svar

Korrupte EU-tosser som Shultz vil bare ikke vågne op til den barske virkelighed – og nægter helt at indse konsekvenserne af deres uansvarlige og kravløse flygtninge- og immigrationspolitik. Nu vil PK-naivisten ghm. lukke endnu flere ind i Europa og tror bare, at man kan fordele sig ud af de selvskabte problemer pga. handlingslammelse
og inkonsekvens. At de fleste af dem kun ankommer med bestemte lande som mål på forhånd og ikke bare vil finde sig i at blive tilbudt asyl i et mindre attraktivt land i Syd- eller Østeuropa har åbenbart ikke lige strejfet dette selvfede “geni” og hans evigtgode, gloriepudsende kumpaner i kommissionen og i EU-parlamentet 😠

Tysk varning för ny flyktingvåg i Europa

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?
programid=83&artikel=6743358

Den stora flykting- och migrationskrisen under hösten 2015 kan vara på väg att återupprepas om Europa inte börjar ta gemensamt ansvar för läget vid den italienska kusten, varnar den tyske socialdemokratiske partiledaren Martin Schulz nu för.

Schulz hävdar att förbundskansler Merkel agerar för lite i frågan.

– Jag är inte längre beredd att acceptera att Angela Merkel agerar som om flyktingproblemet vore löst, det ser vi ju alla att det inte är, säger han.

Den stora flykting- och migrationskrisen under hösten 2015 kan vara på väg att återupprepas om Europa inte börjar ta gemensamt ansvar för läget vid den italienska kusten, varnar den tyske socialdemokratiske partiledaren Martin Schulz nu för.

Schulz hävdar att förbundskansler Merkel agerar för lite i frågan.

– Jag är inte längre beredd att acceptera att Angela Merkel agerar som om flyktingproblemet vore löst, det ser vi ju alla att det inte är, säger han.

  Anna Svensson

  Posted: 25 juli 2017 - 00:15 - Svar

  Denne Schulz som sa att “flyktingarna är värda mer än guld” är en stordel av själva problemet, hans uttalande är inget annat än valfläsk, mellan Merkel och honom finns ingen skillnad, båda vill förstöra Tyskland eller alla Europas nationalstater, de är helt enkelt vidriga.

  snaphanen

  Posted: 25 juli 2017 - 18:21 - Svar

  “Reddes fra sig selv”, som jeg skriver.
  Store dele af den islamiske verden er et synkende skib, hvorfra de flygter til en endnu fungerende verden. Det er ikke nogen vittighed. Iøvrigt kan du ikke have hørt programmet, for det diskuteres allerede de første minutter

invernes

Posted: 25 juli 2017 - 00:25 - Svar

Snowflinga

Posted: 25 juli 2017 - 12:45 - Svar

En stor del av EU:s politiker har blivit hjärntvättade av 68-vänsterns ideologi. De idealiserar multikulturalismen, globalismen och talar om diverstitet och världsmedborgare. En stormakt som USA har hjälpt till att destabilsera världen och EU- poltiker som Angela Merkel förvandlar Europa till en kontinentent som snart inte längre är Europa. Islamister och terroriser finns nu i Europa som vänstern och feministerna omfamnar och använder som vapen att destabilsera och förstöra den västerländska civilisationen med.
http://www.westernmastery.com/2017/03/23/cultural-marxism-is-the-1-ene my-of-western-civilization/
https://www.youtube.com/watch?v=ySDa7oobxmY

Allan Hansen

Posted: 25 juli 2017 - 17:51 - Svar

Kan islam reddes? – det må da være en JOKE!
Man kunne stille, det lidt ironisk spørge – reddes fra hvad?

Som den berømte Ex – muslim og forfatter M.A Khan udtrykker sig
” muslimerne kender ikke sandheden om islam, for så ville de
skamme sig, og han tilføjer ” det er på tide, at smide islam ud på
møddingen – der hvor den kommer fra!,,
( se nedefor ).

1). 90% af alle muslimer har aldrig læst Koranerne
( 40% kan stadig ikke læse – overhovedet ).
2). 99% har ingen viden om islams historiske udvikling
( for så ville de skamme sig).
Med andre ord, så er man “medlem,, af et system, som man hverken
kan gennemskue eller forstå, og det er jo absurd !
Man skal være stærkt ordblind for at forstille sig, at Muhammed´s lov
dvs. både Koranen og Sharialov kan adskilles! – det er umuligt! ( se nedefor).

Islam handler ikke om tro – men om magt Jf. Islams magt! ( se nedefor ).
Islam er bygget op på et apartheid system ( læs overherredømme ) med muhamedanerne som magt haver
– resten er slaver: Muhamedanernes systematisering af et 1000 års langt slave market – stopper ALDRIG!
Jf. K.Valeur ( se nedefor).
Der findes ingen kærlighed i islam – det er faktisk dét, der er problemet Jf. Wafa Sultan
( se nedefor ) en gud der hader! Problemet er, at islam ikke tolerer religions frihed
ifl. Sharialov er der dødsstraf for at forlade islam
– enhver, der forsøger, at flygte fra islam bør dræbes på stedet! ( se nedefor ).
Hvis vi ser på Buddhismen og kristendommen, så er budskabet faktisk kærlighed og frihed Jf. Sørlander
(se nedefor ).
Vi har set hvordan Hinduer, Buddhister, jøder og kristne kan leve fredelig
sammen. Men islam har aldrig, og vil aldrig kunne leve sammen med almindelig
og normale mennesker! Muhamedanernes “gud,, Allah Jf. Gyldendals ordbog 1972,
kender kun til had,vold, blod og terror!
– så den bliver sgu svær at “redde,, – ud på møddingen med det skidt!

Lidt Kilde Materiale:

1).Vesten må vælge. Marius Baar. 1980.
2). I krigens hus. Helle Merete Brix, Torben Hansen og Lars Hedegaard.2003.
3). Storm over Europa. Islam-fred eller trussel. Lone Nørgaard og Tabita Wulff. 2006.
4). Jeg anklager. Ayaan Hirsi Ali. 2005.
Infidel. ( Mitt liv, min frihet – norsk udgave) Ayaan Hirsi Ali 2006.
5). Muslimske ekstremistbevægelser i Danmark. Rolf Slot-Henriksen. 2004. og Erobring og besættelse – muslimske originaldokumenter om kolonisering af Danmark. Rolf Slot- Henriksen 2005. *
6). Problemet med ISLAM. Irshad Manji. 2004.

Et udvidet kursus.

7). Derfor er jeg ikke muslim. 2004. af den pakistansk filosof og ex muslim Ibn Warraq.
8). Troens Fallit, religion, terror og fornuftens fremtid.2007. af den amerikanske filosof Sam Harris.
9). Vejen til Damaskus. Kim Møller. 2008.
10) Mod mørket. Helle Merete Brix. 2008.
11). Islamister og naivister – et anklageskrift. Karen Jespersen og Ralf Pittelkow.2006.
12) 1400 års krigen. af Hedegaard & Camre. 2009.
13) The myte of islamic tolerance – how islamic law treats non-mulims. Edited by Robert Spencer 2005.
14) The truth about Muhammad – founder of the World´s most intolerant Religion. Robert Spencer 2006.
15) While Europe sleept – How radical islam is destroying the West from within. Bruce Bawer.2006.
16) Religion of Peace? – islam´s war against the world. Gregory M. Davis.2006.
17) Man må prøve at leve. Af den franske filosof Robert Redeker 2007.
18) Why we want to KILL YOU. Ex muslim Walid Shoebat.2007.
19) A God who hates. Ex muslim Wafa Sultan. 2009.
20) Al-Hijra. Modern day trojan horse. Ex muslim Sam Solomon. 2009.
21) Al-Qaeda – The true story of radical islam. Jason Burke. 2004.
22). Islam and the West. Bernard Lewis.1993.
23). The Crisis of islam – Holy war and Unholy Terror. Bernard Lewis. 2003. (amerikansk historiker).
24). Islamic Jihad. By Ex muslim M. A. Khan 2009. ( Bogen kan læses her http://www.islam-watch.org
25). Muhammad and his Quran: Blood and Lies at the Root of islam. 2010. By Ex muslim Mohammad Asghar. ( Bogen kan læses her http://www.islam-watche.org
26). Price of honor. Jan Goodwins 1994.
27). The Clossed circle. David Pryce-Jones London 1990.
28). Muhammeds Piger. Lars Hedegaard 2011.
29). The 9/11 Commission Report 2002. Final report of the national Commission on terrorist attacks upon the United stats.
30). Islam. Henny Harald Hansen 1964.
31). Danmarks fremtid dit land – dit valg… Dansk Folkeparti 2001.
32). The New islamic presence in Western Europe. Edited by Thomas Gerholm and Yngve Georg Lithman 1988.
33). Koranen. Af A. S Madsen. 1967. The Koran. By N.J. Dawood. Qur´an. By Abdullah Yusuf Ali.1915
34). Det bedste guld – en bod om frihed. David Gress 2005.
35). Islams magt – Europas ny virkelighed. Karen Jespersen & Ralf Pittelkow 2010.
36). Fra fatwa til jihad. Kenan Malik. 2010.
37). Den politiske forpligtelse – det filosofiske fundament for demokratisk stillingtagen. Filosof –
Kai Sørlander 2011.
38). De nazistiske rødder til palæstinensisk nationalisme. David Meir-Levi.
Forlaget Rafael 2007.
39). Islam og Europa. Ingemar Karlsson 1994.
40). Towards understanding islam. Sayyid Abul Ala Mawdudi 1980.
41). Verdens historie. H. G Wells 1930.
42). Gads historie for gymnasier og seminarier 1965 ( tre bind).
43). Den arabiske bog. Johs. Pedersen 1946.
44). History of Western Philosophy. By Bertrand Russell 1945.
45). The Clash of Civillizations. By Samuel P. Huntington 1996.
46). De sataniske vers. By Salman Rushdie 1988.
47). The Hajj. By F. E Peters 1994.
48). Goodbye Mohammad. Norbert G. Pressburg 2009.
49). Den globale jihad. Massoud Fouroozandeh og Marianne Sødergaard 2012.
50), Moskeernes mange ansigter. Massoud Fouroozandeh og Marianne Sødergaard 2015
51). Halvmåne og hagekors.
Klaus Michael Mallmann og Martin Cüppers.
på dansk 2015.
52). Slaveriet indenfor islam. Kirsten Valeur 2013.
53) .Ibn Ishaq. Muhammeds liv. Oversat af Henrik Ræder Clausen 2006.
54). Min afsked med islamismen. Ahmed Akkari 2014.
55). Det tilslørede folkemord ( Den arabiske slavehandel
i Afrika). Af Tidiane N´Diaye oversat af Kirsten Valeur
2015.
56). Sharialov: Reliance of the Traveller 1991.
57). God´s Rule ( på dansk 2015) Patricia Crone.

Skåning

Posted: 26 juli 2017 - 00:08 - Svar

Kan Europa ännu räddas, är en viktigare fråga?

Leave a Comment