27
sep
Seneste opdatering: 25/7-17 kl. 1815
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det var en lille, sluttet kreds i Cepos lokaler i forgårs, men de fik et meget, meget vigtigt foredrag at høre. Uddrag fra fem kvarters Q % A vil lidt senere komplettere billedet af en lærd, dybt bekymret humanist, der ser så lyst på situationen, som det er ham muligt. Den er vigtig at få med. Der er ikke en politiker i Europa, der ikke burde uddybe sin forståelse af islam og den situation, de har sat os i ved at lytte til dette. Hans analyse af disse  politikere, sidder lige i skabet. Dette må være årets vigtigste tale og debat i København, og bare 60 mennesker hørte den. MSM pressen var der naturligvis ikke.

Jeg havde rig anledning til at glæde mig over, at Abdel-Samad er “min opfindelse” i Danmark. Ingen andre havde skrevet om ham i 2011, da han var her på sit første officielle besøg og Cinemateket derfor bad mig annoncere arrangementet. (Han har boet i København tidligere, men det er en anden snak.) Lige siden har jeg lobbyet for at få ham tilbage hertil. Han er mere kendt i 2016, og han er betydeligt mere dødstruet.

Jeg formoder at han var helt ukendt i 2009, da jeg begyndte, fordi så få taler tysk, og de der gør er røde og bryder sig ikke om, hvad de hører. Også et par billeder fra i går. Klik for helskærm. Se TFS Hamed Abdel-Samad i Trykkefrihedsselskabet mandag 26. september © Snaphanen.dk

hamed-abdel-samad-kbh-26-9-2016-i-5

hamed-abdel-samad-kbh-26-9-2016-i-32

hamed-abdel-samad-kbh-26-9-2016-i-84hamed-abdel-samad-26-9-2016-ii-4


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Leave a Comment