28
jul
Seneste opdatering: 29/7-17 kl. 1017
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Terror i Hamburg

Efterhånden er det flere gange om dagen, folk der har invaderet os vifter og truer med knive eller macheter ét eller andet sted i Europa. Der er en tydelig forværring i væbnede angreb på civillister, og man spørger sig, hvor eskaleringen stopper, selvom det ikke er hver dag, det ender med døde og sårede som her. Endnu.

Terror er mildt sagt ikke længere “breaking news” længere, det meste springer jeg over, men det er værd at hæfte sig øgningen af de ædle, knivsvingende vilde. Noget tyder på en fremtid, hvor vi skal bevæbne os for at gå i NETTO og ICA? Jeg hælder til at anbefale det, i al fald i større byer, om ikke idag, så om få år.

På denne video angriber civillister knivstikkeren med stole inden politiet ankommer. De har reddet endnu flere fra at blive stukket ned. Man ser  terroristens ansigt og en 25 cm lang kniv, omend på afstand. Han beskrives som “Ahmad A., arabisk islamist.” Messer-Angriff im Supermarkt – ein Toter, 6 Verletzte!, Hamburg: Täter ist „Flüchtling“ aus Saudi Arabien mit Hass auf Deutsche. Han var udvist, “men papirerne var ikke gået i orden.” – DR mener, at “motivet til angrebet er ukendt.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?