10
aug
Seneste opdatering: 11/8-17 kl. 1713
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dusinvis illegale afrikanere lander på badestrand i Cadiz

And when the thousand years are ended, Satan will be released from his prison, and will go forth and deceive the nations which are in the four corners of the earth, Gog and Magog, and will gather them together for the battle; the number of whom is as the sand of the sea. And they went up over the breadth of the earth and encompassed the camp of the saints, and the beloved city. —APOCALYPSE 20, Le Camp Des Saints, 1973

Europa er under belejring, og vil være det mindst 50 år endnu, når man ser på befolkningsudviklingen i Afrika. For hvert år vil trykket på grænserne stige. Nogle hundrede millioner kan man roligt regne med, vil til Europa i den periode. En halv milliard eller mere, er ikke utænkeligt, europæerne har selv medvirket til at nedbringe børnedødeligheden i Afrika, uden at tænke et skaktræk frem.

EU Kommissionen består af verdensfjerne personer, der tilsyneladende tror, det kan lade sig gøre. De og FN mener endda vi behøver 60 mio af dem inden 2050. Europa behøver ikke flere end japanerne, nemlig nul eller til nød ti.

Det er ikke spor svært at forestille sig udviklingen på Middelhavet i de næste årtier. Det svære er, at få nogen til at foretage sig noget rationelt, inden det er for sent.

Man ser af skrækeksemplet Sverige, at det handler om at have den rigtige analyse i tide, og Europa er ikke i tide længere, fordi EU toppen fra starten ikke forstod problemet. Amazing moment boat carrying dozens of African migrants arrives on Spanish beach in front of shocked tourists. Una patera desembarca en una playa llena de bañistas en Cádiz. – Se også Spain shuts its border with Africa as Spanish blame EU for immigration crisis. El Pais har en video fra en anden vinkel.

The Coming Civil War in Europe

According to the logic of “Power Transition Theory,” large-scale non-European immigration in the form of settlement in low-fertility European nation-states leads to a shift in the size of ethnic minority populations (the creation of multiethnic states) creating a “tipping” point whereby ethnic majorities become a demographic minority. According to the democratic principle of majority rule, when an ethnic majority becomes an ethnic minority they lose their legitimacy to govern the state. Just before, during, or after such a power transition occurs, power becomes contested and violence and civil wars are likely to break out, particularly if the migrants do not intend to integrate and/or are engaged in a war of opposition (Third Worldists, Islamists, and cultural Marxists).8

However, alterations to the notion of political community and national identity in Europe through cosmopolitan constitutional citizenship, as well as the replacement of ethno-European political institutions with multicultural organizations that are decidedly non-ethnically European in nature, means that such a power transition can occur earlier because majority rule becomes defined by political qualifications rooted in non-European ethnic identity political groups and pro-immigration Left-Liberal political parties.

In terms of majority rule based on ethnic rather than political groups, according to Tanja Ellingsen “wars are more likely to occur when the largest group is less than 80 percent.”9 In some European nations foreign-born populations already exceed 20 percent of the national population and demographers are predicting that Europeans will become full minorities in the latter half of the 21st century. This means that civil wars in Europe are likely to occur in the near future. Clare Ellis: The Coming Civil War in Europe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?