10
aug
Seneste opdatering: 11/8-17 kl. 1713
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Dusinvis illegale afrikanere lander på badestrand i Cadiz

And when the thousand years are ended, Satan will be released from his prison, and will go forth and deceive the nations which are in the four corners of the earth, Gog and Magog, and will gather them together for the battle; the number of whom is as the sand of the sea. And they went up over the breadth of the earth and encompassed the camp of the saints, and the beloved city. —APOCALYPSE 20, Le Camp Des Saints, 1973

Europa er under belejring, og vil være det mindst 50 år endnu, når man ser på befolkningsudviklingen i Afrika. For hvert år vil trykket på grænserne stige. Nogle hundrede millioner kan man roligt regne med, vil til Europa i den periode. En halv milliard eller mere, er ikke utænkeligt, europæerne har selv medvirket til at nedbringe børnedødeligheden i Afrika, uden at tænke et skaktræk frem.

EU Kommissionen består af verdensfjerne personer, der tilsyneladende tror, det kan lade sig gøre. De og FN mener endda vi behøver 60 mio af dem inden 2050. Europa behøver ikke flere end japanerne, nemlig nul eller til nød ti.

Det er ikke spor svært at forestille sig udviklingen på Middelhavet i de næste årtier. Det svære er, at få nogen til at foretage sig noget rationelt, inden det er for sent.

Man ser af skrækeksemplet Sverige, at det handler om at have den rigtige analyse i tide, og Europa er ikke i tide længere, fordi EU toppen fra starten ikke forstod problemet. Amazing moment boat carrying dozens of African migrants arrives on Spanish beach in front of shocked tourists. Una patera desembarca en una playa llena de bañistas en Cádiz. – Se også Spain shuts its border with Africa as Spanish blame EU for immigration crisis. El Pais har en video fra en anden vinkel.

The Coming Civil War in Europe

According to the logic of “Power Transition Theory,” large-scale non-European immigration in the form of settlement in low-fertility European nation-states leads to a shift in the size of ethnic minority populations (the creation of multiethnic states) creating a “tipping” point whereby ethnic majorities become a demographic minority. According to the democratic principle of majority rule, when an ethnic majority becomes an ethnic minority they lose their legitimacy to govern the state. Just before, during, or after such a power transition occurs, power becomes contested and violence and civil wars are likely to break out, particularly if the migrants do not intend to integrate and/or are engaged in a war of opposition (Third Worldists, Islamists, and cultural Marxists).8

However, alterations to the notion of political community and national identity in Europe through cosmopolitan constitutional citizenship, as well as the replacement of ethno-European political institutions with multicultural organizations that are decidedly non-ethnically European in nature, means that such a power transition can occur earlier because majority rule becomes defined by political qualifications rooted in non-European ethnic identity political groups and pro-immigration Left-Liberal political parties.

In terms of majority rule based on ethnic rather than political groups, according to Tanja Ellingsen “wars are more likely to occur when the largest group is less than 80 percent.”9 In some European nations foreign-born populations already exceed 20 percent of the national population and demographers are predicting that Europeans will become full minorities in the latter half of the 21st century. This means that civil wars in Europe are likely to occur in the near future. Clare Ellis: The Coming Civil War in Europe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Holger Madsen

Posted: 10 august 2017 - 10:44 - Svar

UHYGGELIGT!!!

  Henning Jensen

  Posted: 10 august 2017 - 11:48 - Svar

  Ja, det er skræmmende!
  Dette ændrer sig ikke før politikerne lidt mere bogstaveligt bliver forklaret, at nu skal det være slut.

   snaphanen

   Posted: 10 august 2017 - 12:35 - Svar

   Hvordan vil du skræmme Juncker, Mogherini og Timmermans, der har stirret sig blinde på, at “vi føder for få børn” ?

    T. Snorrason

    Posted: 10 august 2017 - 13:35 -

    “vi føder for få børn”!
    Det er det rene sludder.
    Hvis det er arbejdskraft man mangler i f.eks. Tyskland, er der nok at hente i andre EU-lande.
    Den “arbejdskraft, der “mangler” “på grund af pensionsbyrden” afhjælpes ikke ved at importere socialklienter fra de 3’die verden, men vil alene skabe raceproblemer plus ved import af muslimer religionskrig.

    achantus

    Posted: 10 august 2017 - 17:01 -

    Dessuten står vi foran en revolusjon innen robot/automasjons-teknologi, som vil redusere behovet for arbeidskraft på mange områder.

    Henning Jensen

    Posted: 10 august 2017 - 14:22 -

    Jeg kan nu se din Kommentar! 🙂
    Jeg må tilstå, at mit indlæg er holdt i “meget milde toner”.
    Tonen er vigtig i vore dage, men spurgt direkte, så vover jeg at gå “over stregen”.

    Vi føder ikke for få børn, det er “de andre” der føder alt, alt for mange!

    Dem i EU-toppen kan ikke direkte skræmmes. Jeg mener, at man i første omgang skal gå mere målrettet efter vore skandinaviske politikere.
    F.eks. mener jeg, at man i højere grad skal gå direkte til personer, som f.eks. den danske “straksopbremser” og den ditto svenske, som har løget over for os alle sammen. De nævnte skal stilles i forventning at folket vil rejse et krav, ikke kun retsligt og ansvarsmæssigt, men også økonomisk, for alle de mord og voldtægter der har fundet sted siden de nævnte blev valgt på løgnene. (Groteskt nok så tabte den danske valget, men ragede gevinsten til sig).

    Desuden mener jeg at mange offentlige ansatte “ved noget”, og at de i langt højere grad burde opfordres til at fortælle, også anonymt. Eventuelt med lovning om dusør og efterfølgende beskyttelse. Mere af det der foregår “bag de lukkede døre” skal frem i lyset.
    Vi bliver nød til selv at begynde at tænke i utraditionelle baner, for at få dette mareridt politikerne har påført os stoppet. Vore valgte politikere har besluttet sig for at tilhøre fjenden, så ingen burde have skrupler !
    Politikerne er en lille flok, og vi er mange, men vi mangler at blive enige. Det er det sidste der skal arbejdes meget energisk på.

    Lenn

    Posted: 10 august 2017 - 17:57 -

    Du har ret, Henning! Der mangler noget organiseret, og jeg fatter ikke, at vi danskere ikke kan finde ud af at lave kæmpeoptog og demoer med fakler og høje råb, fx inde foran Hoppeborgen, hvor vi passende kunne skamme mandslingen Løkke ud! Hvad laver han egentlig for tiden? Ikk’ en skid, som vanligt!

    Polakkerne kan mønstre over 100.000 sjæle imod invasionen, og hvorfor hulen kan vi ikke i DK? Fordi vi er blevet et forkælet og mageligt folk. Folk sidder foran tv-skærmen og vrider hænder, hvis de endda gør det!
    Til mit eget forsvar vil jeg sige, at jeg har været med i flere demoer, også pro-Israel-demoer, også hvor vi skulle springe i ly, på direkte ordrer fra politiet. Derefter blev folk eskorteret væk i busser. Latterligt!
    En tanke bliver ved med at spøge: Lock’n load! ….. Det er til sygt, at vi ikke må bevæbne os ligesom fx østrigerne.

    selma

    Posted: 10 august 2017 - 20:40 -

    Disse tankene har jeg gjort meg selv mange ganger, og til tider blir jeg så frustrert over mangel på samhold blant islamkritikere, og ditto kritikere av innv.politikken som føres, at jeg simpelthen ikke orker lese eller kommentere som jeg gjorde tidligere. Jeg må ha en pause.
    Jeg forstår deg slik at vi burde utfordre politikerne direkte. Og off. ansatte, som jo bidrar til å sette politikken ut i livet.
    Jeg er enig med deg, og er ganske sikker på at mange vet ganske mye, også ansatte i media. Ikke alle, men mange.
    Det som skjer i Skandinavia, og resten av Europa, skyldes i all hovedsak globalismen og de planer som gjøres for endringer i nasjonalstater (bort med dem !) og makten som sentraliseres.
    Nasjonalstatene skal tømmes for all suveren makt, og her i Norge ser vi at viktige natur-ressurser og institusjoner ikke lenger er på norske hender, men underlagt EUs kontroll. Politikerne har valgt side, og er lojale til overnasjonale avtaler heller enn å sørge for beskyttelse og nasjonal trygghet for eget folk.
    Så må folket begynne å samle seg, men det er en ulykke at vi ikke evner å stå samlet. Altfor mange aner ikke hva som foregår, og vil heller ikke vite. Resultatet er splittelse og ødelagte vennskap, og uenighet innen familien.
    Vi kan muligens gjøre noe med dette., men jeg vil tro tiden arbeider for oss, og utviklingen blir så lite holdbar at man ikke lenger kan lukke øynene. Jo før man reagerer, jo bedre.
    I tillegg til dette jeg skriver her, pågår en vær-modifisering med chemtrails og antenne-anleggene kalt HAARP. Under fellesbetegnelsen geo-engineering, påføres store landområder i USA og Europa utslipp fra fly som ødelegger og forgifter vann, landbruksområder, og luften vi puster inn.
    Det er på høy tid at man danner en protest-organisasjon i alle skandinaviske land, som via samarbeid kan informere og gi styrke og håp til borgerne. Slik kunne man samle og få stor oppslutning rundt ev. demonstrasjoner. Ett sted må man begynne.
    Ad chemtrails, se http://www.peterkrabbe.wordpress.com
    Eller http://www.geoengineeringwatch.org
    http://www.ubekvem.dk er en god side med opplysninger om hva som foregår bak fasadene og hvem som trekker i trådene.

  Lenn

  Posted: 10 august 2017 - 18:02 - Svar

  Ja. Jeg har de sidste par dage spekuleret på, hvor meget den lede pjalt, George Soros, har at sige i dette invasions-game?? Han er en særdeles psykopatisk og farlig mand – prøv lige at se denne rapportage: http://www.barenakedislam.com/2017/08/08/the-jugend-rettet-a-german-ng o-so-called-rescue-boat-that-was-seized-by-italy-is-one-of-many-boats- funded-by-george-soros/

S.D.

Posted: 10 august 2017 - 14:33 - Svar

Groteske billeder. Dovne og dekadente ferieeuropa sidder passivt og glor mens et landgangsfartøj sætter flere soldater i land som led i den biologiske krigsførsel. Hvad fanden skal man gøre??

  sussebassa

  Posted: 10 august 2017 - 16:51 - Svar

  ..skyt.

  Brandmand for Bidermeyer

  Posted: 10 august 2017 - 19:56 - Svar

  Bare en snotklat ville have ændret lidt

invernes

Posted: 10 august 2017 - 15:26 - Svar

De svarte monstrene fra helvete strømmer inn i Europa heter den virkelige skrekkfilmen.

Lenn

Posted: 10 august 2017 - 18:12 - Svar

Wauw! Se lige video – billede 2 nede i denne artikel! En enkelt, modig politimand giver virkelig bøllebank med sin knippel, da den spanske grænse blev stormet af negre den anden dag – men man ser også en stor politimand, som får brækket benet – http://albertjack.com/2017/08/09/1000-african-migrants-armed-clubs-spe ars-storm-spanish-border/

Anders Bo

Posted: 11 august 2017 - 05:43 - Svar

Imens er københavnerne dagligt udsat for bragende idyllisk multikultur.

Skåning

Posted: 11 august 2017 - 12:20 - Svar

Back to the year of 711.

Snowflinga

Posted: 11 august 2017 - 20:01 - Svar

Inte nog att Europa blir invaderat av islamister och migranter från mellanöstern och Afrika. Kulturmarxister försöker också begränsa yttrandefriheten på YouTube och Facebook.
https://www.youtube.com/watch?v=D8HJrr4-7B8

Leave a Comment