31
aug
Seneste opdatering: 1/9-17 kl. 1520
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lidt musik skal der til. Selv kobler jeg af fra den prosaiske hverdag med venner, fotografering, museumsbesøg, biografer, svampeplukning, restauranter, og Skandinaviens givetvis bedste program for klassisk musik, TEXT OCH MUSIK MED ERIC SCHÜLDT.Vi er virkelig ikke forkælet med beåndede værter i public service, ikke et ord om Lotte Heise, vel?

I dagens program, Ruiner, besøger han Documenta i Kassel, og sammenligner byens arkitektur med Stockholms. Kassel blev jævnet med jorden af Royal Air Force. Han filosoferer også over, hvordan kulturlandet Tyskland kunne synke ned i barbari og ruiner. Hvis han også tænker på sit eget land, står det nærmest usynligt mellem linjerne.

Stenungssund: Voldtægt af 12-årig pige

Gerningsmand kendt – politiet overkommer ikke at afhøre ham

Journalisten Joakim Lamotte – feminist og venstreorienteret – ringer politiet op. Han og politiet kender forbryderens identitet, men der er intet sket for at gribe ham.

“Ved du hvor mange voldtægter vi har? Vi har 3-årige børn, der er voldtaget.”

Det er politiets svar. Et mareridt eller hur? Svenske politikeres ofre tælles nu i hundredetusinder. De dræbte, vold- og voldtægtsofrene. Den krig, vi ikke må tale om, har været i gang længe, og den minder mig mest om en kødhakker, men så længe det kun rammer menige svenskere, er der absolut nul reaktion fra de skyldige politikere. Pigen er nu traumatiseret. Hendes liv blev ødelagt inden det overhovedet begyndte.

Jeg og mange andre er ikke længere i tvivl: Disse politikere har fyldt landet med livsfarlige personer, og de fortsætter. De er forbrydere, de bør ikke genvælges, de bør straffes. Det ville have sparet oceaner af tragedier, hvis de var blevet det for femten år siden. (Lamottes video er nu ude med engelske undertekster.)

För två månader sedan blev en 12-årig flicka indragen av en äldre kille på toaletten på stationshuset i centrala Stenungsund. Flickan blev våldtagen, misshandlad och hotad till livet. Hon och hennes mamma gick till polisen och gjorde anmälan och berättade vem killen var, men nu två månader senare har polisen inte ens förhört den misstänkte våldtäktsmannen, trots att de vet vad han heter och var han bor.

Igår kontaktade mamman mig och berättade att hon och hennes 12-åriga dotter tvingas se den här killen ute på gatorna i Stenungsund, och att han hånler varje gång de möts. Hennes dotter har fått livet förstört och jag bestämde mig för att ringa polisen för att undersöka varför de inte gripit killen. Svaret jag fick var chockartat, som ett rop på hjälp från polisens utredare, som berättar att de inte ens hinner utreda våldtäkter på 3-åriga barn.

Titta och lyssna på detta och dela så mycket det bara går. Se till att varenda politiker i Sverige får se det här klippet. Folk måste få upp ögonen för hur vårt rättsväsende blöder inifrån!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?