3
sep
Seneste opdatering: 4/9-17 kl. 1300
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Den største gruppe er 22 000 familiesammenføringer: 64 295 personer fick uppehållstillstånd första halvåret. Det bliver dem, der får læsset til at tippe:

Gunnar Sandelin: Sverige har hittills i år beviljat ungefär dubbelt så många asylansökningar som övriga Norden har gjort TILLSAMMANS.

OBS! Detta rör beviljanden i första instans (Migrationsverket). Räknar vi med de ärenden som också beviljats av migrationsdomstolarna och Migrationsöverdomstolen, så är det 23.183 personer som hittills har fått uppehållstillstånd i Sverige i år på asylgrunder. Sedan fördubblas allt genom den påföljande anhöriginvandringen […]

 

Med tanke på de prognoser som Migrationsverket senast gjorde i juli kan vi förvänta oss att mellan över en halv miljon upp till drygt 800.000 personer söker uppehållstillstånd i Sverige fram till och med 2021 [..]

Prästen Helena Edlund berättar hur hon upplever det svenska haveriet på sin Facebooksida:

En fråga svävar över tillvaron: Vad är det som händer? Vad händer med mitt land, mitt liv, min tillvaro, mina barns framtid?

Jag vet hur verkligheten såg ut för 20 år sedan. Då hade jag aldrig, ens i min vildaste fantasi, kunnat föreställa mig det som nu är normaliserad vardag: Dagliga rapporter om mord och mordförsök. Sadistiska gruppvåldtäkter. Rån och misshandel av äldre och försvarslösa. Flickor väljer att stanna hemma av rädsla för övergrepp. Terrordåd i Europa och i Sverige. Könssegregering, sexualisering av småbarn, människohandel, korruption, tiggeri, barnäktenskap, religiös extremism, terrorism, hedersmord. Poliser huggs ner på gatan. Räddningspersonal attackeras. Gränsövergångar lämnas obevakade. Akutmottagningar stormas. Sjukvårdspersonal måste bära larm på arbetsplatsen.

Att allt fler svenskar tappar sin framtidstro och att fler till och med planerar att lämna landet av fruktan för vad som framtiden har i sitt sköte, verkar inte bekymra beslutsfattare, myndighetschefer och en klar majoritet av opinionsbildare inom traditionella medier. För dem är det lättare att fortsätta tugga om ”populism” och ”högerextremism”. Gunnar Sandelin: Lite nordisk asylstatistik och dess konsekvenser


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


UHeep

Posted: 3 september 2017 - 08:29 - Svar

Nej, läget är ju inte direkt upplyftande. Moderaternas byte på partiledarposten diskuteras flitigt – utan att beröra Elefanten mitt i rummet. Självklart vet det politiska etablissemanget att situationen är helt omöjlig. Men man väljer, helt fegt, att fly till en skuggvärld där kommentatorer kannstöper om olika “falanger” och om hur “budskapet ska föras fram”. Det hela är ju som en teaterpjäs! Fortsätter befolkningsutbytet i den här takten kommer de politiska institutionerna och partierna att hamna på museum inom kort! (om museerna nu får fortsatta anslag, vilket inte är helt säkert).

  Observant55

  Posted: 3 september 2017 - 16:20 - Svar

  Sveriges ekonomi går som tåget, statsskulden och arbetslösheten minskar samtidigt som svenskarna i under nära två decennier åtnjutit ständiga reallöneökningar.
  Vad är det som inte är upplyftande i denna positiva utveckling!

   invernes

   Posted: 3 september 2017 - 17:12 - Svar

   Vi har en tilsvarende kar i Norge som deg, han heter Lars Gule. 🙂

    sussebassa

    Posted: 3 september 2017 - 18:54 -

    ..ja, men han bor vel i Norge..han derre bor i Spania.. 🙂

    invernes

    Posted: 3 september 2017 - 21:16 -

    Hehe ikke rart at han ikke skjønner hva som skjer i eget land 🙂

    sussebassa

    Posted: 4 september 2017 - 09:03 -

    ..nettopp..mitt poeng også..ikke peiling i det hele tatt.

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 4 september 2017 - 00:24 - Svar

   Det enda som går som tåget är din trut. Så väloljad att jag misstänker att du är svetsarn.

Peter Zichau

Posted: 3 september 2017 - 09:30 - Svar

Svenskerne har for længst afsløret sig som det vi hele tiden vidste de var. En stor flok kujoner, der hellere fejer problemerne ind under gulvtæppet, end kæmper for sin deres overlevelse.
De nye tal for indvandringen kommer ovenpå massiv dokumentation om hvor galt det vil gå. Østeuropa, Schweiz, Østrig, Italien og selv de andre nordiske lande, er nu begyndt at råbe vagt i gevær. Selv svenskernes egne forløgne medier er dagligt fyldt til randen med horrible historier, fra en totalt havareret hverdag. Og alligevel fortsætter cirkusset uanfægtet.
Hele den vestlige verden har i årtier lukket øjnene for det her. Sverige synes bare en tand mere ekstrem. Det kan ikke længere udlægges som en tro på at det hele nok skal ende godt. Det må simpelthen være fordi vi ikke tør se problemerne i øjnene og se at få drejet skuden.
Hvad i helvede venter man på..? Det turde være ret åbenlyst, at vores samfund er ved at bryde totalt sammen. Hvis vi overhovedet skulle ha’ haft en chance for at integrerer disse mennesker, skulle vi jo ha’ sat proppen i indvandringen for længst. Det her eksperiment går aldrig godt og vil desværre ende blodigt. Med mindre altså, at de har en plan for den totale underkastelse liggende i skuffen.

  steen

  Posted: 3 september 2017 - 14:28 - Svar

  Peter, at indrette sig efter realiteterne – som er at “multikulturen” er falleret så eklatant, at snart hele verden kan se det – ville være tungere for de snakkende klasser end tilbagetget fra Moskva. Så hellere “Efter Riksdagen, Syndfloden”

invernes

Posted: 3 september 2017 - 10:44 - Svar

Det verste med dette er at ingen av de er rette asylsøkere , vi skal tvinges til å fø på rotter fra helvete med våre skattepenger, alt disse rottene bidrar med er voldtekter ran og mord terror.

  sussebassa

  Posted: 3 september 2017 - 16:51 - Svar

  litt OT…
  hvor diskuterer dere det norske valget i Norge..ser Frp har noe på facebook..men ellers..

   invernes

   Posted: 3 september 2017 - 17:10 - Svar

   Vi diskuterer det på Spikers Corner, en The Lounge der man kan skrive om hva som helst og en hovedartikkel om dagen.
   Må gjerne komme innom Sussebassa 🙂 også dansker og svensker er velkommen til oss 😉
   Gårsdagens politiske: Vil Norge overleve etter Stortingsvalget 2017?

   http://spikerscorner.blogspot.no/2017/09/vil-norge-overleve-etter.html

Henning Jensen

Posted: 3 september 2017 - 11:17 - Svar

Sveriges ganske alvorlige problem, er en stor trussel mod nabolandene. Der dag, og den kommer, hvor Sverige bliver nød til at lukke for pengekassen, også til muslimer, så er der ikke lang vej over grænserne til f.eks. Danmark.
Intet af dette vil ændre sig før politikerne bliver overbevist om, at det er dem selv der er fjenden af folket. Først når politikerne selv føler og erfarer, ligesom alle vi andre, at det ikke længere er muligt at færdes frit i samfundet, først da begynder de at tænke sig om.

  steen

  Posted: 3 september 2017 - 13:43 - Svar

  Det med grænsekontrol og opbremsning er ligesom løbet noget ud i sandet. I al stilfærdighed, for aviserne bringer ikke denne statistik. Det er Sandelin, der er vældig skrap til det

Talibananas

Posted: 3 september 2017 - 13:07 - Svar

Det är något alldeles sanslöst sinnessjukt, islamiseringen och folkmordet på vita européer som tillåts fortgå. “Mångfald” my ass. Tankens censur och hela maktstrukturens enstämmiga mässande om att vårt nationella självmord är en plikt och vårt hela syfte är att underlätta invasionen och ockupationen av våra länder. En liten folkspillra som tunnas ut för varje dag, alltmedan främlingarna oförväget väller, kräver och bespottar. Kräver, kräver, kräver, hotar och kräver. Detta kan inte sluta annat än i elände, krig i Europa. Antingen det eller utan tvekan vår egen undergång.

olesiggaardandersen

Posted: 3 september 2017 - 14:16 - Svar

Data og grafik sætter tingene I perspektiv, som ord ikke formår

Olav Ødegaard

Posted: 3 september 2017 - 14:21 - Svar

Er det slik at Sverige spekulerer i å skape “skandinaviske/ nordiske mennesker”, vel vitende om at ordningene med åpne grenser (tenker da på den nordiske avtalen, ikke Schengen) etterhvert vil avlaste det svenske systemet?
Eller har våre politikere gjort endringer som beskytter øvrige Norden fra “moderne svenskhet”?
Jeg forsøkte å ta rede på Færøyenes innvandringspolitikk. Og forsto at de til og med beskyttet seg mot masseinnvandring fra nordiske land, gjennom former for å holde oss utenfor mye som er tradisjon, om vi skulle dra derhen i panikk grunnet egenprodusert kaos.

Allan Hansen

Posted: 3 september 2017 - 14:55 - Svar

Allan Hansen

Posted: 3 september 2017 - 15:11 - Svar

achantus

Posted: 4 september 2017 - 04:19 - Svar

Jeg innser at fremtidsprognosene nå er så totalt håpløse at jeg seriøst har begynt å tenke på å forflytte min corpus til østlige deler av Europa. Andre som tenker i liknende baner? Eleutheria e thanatos!

Leave a Comment