14
sep
Seneste opdatering: 15/9-17 kl. 1742
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Daniel Pipes: Greece’s simple, counterintuitive solution to illegal immigration

Daniel Pipes skrev om det i forgÄrs: Illegal Migrant Problem? Greece Offers a Solution

EU har bremset strĂžmmen af migranter –

men sig det ikke til nogen

En interessant kronik af Anna Libak, nu er det jo ikke kun EU, der har bremset strĂžmmen. Lukningen af Balkan-ruten er ikke EU’s fortjeneste, men hvorfor praler Juncker ikke med de fĂ„ fortjenester han trods alt har i sin Ă„rlige tale?

Hvert Är i september gÞr EU-kommissionsformand Jean-Claude Juncker status over, hvordan Äret er gÄet i EU og bebuder, hvad der videre skal ske. Og hvis man vil vide, hvorfor EU ikke kan blive nogen succes, sÄ lÊnge han er kommissionsformand, ja, sÄ skal man lytte til den sÄkaldte State of the Union tale, som han holdt i onsdags.

De dage er for lÊngst forbi, hvor man kunne sÞge asyl i EU. I realiteten er det kun dem, der med overhÊngende fare for deres liv kan kÊmpe sig vej til EU, som kan sÞge asyl. Hvis de da ikke kommer ad Tyrkietsruten, for sÄ risikerer de at blive returneret til asylbehandling dér.

AnstÊndigvis burde EU naturligvis for lÊngst have indledt arbejdet med at revidere konventionerne, sÄ man ikke lokkede mennesker til et kontinent, der ikke vil vide af dem, og som arbejder dag og nat pÄ at forhindre, at de overhovedet nÄr at sÊtte foden pÄ europÊisk jord.

Men det er i strid med EU-kommissionens selvforstĂ„else. Og i hvert fald med Junckers. SĂ„ hellere fortie, at EU er en stĂžrre succes, end befolkningerne i EU’s medlemslande forestiller sig, fordi unionen faktisk lytter til kravet om at fĂ„ lukket grĂŠnserne.Libak: EU har bremset strĂžmmen af migranter – men sig det ikke til nogen

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x